5 / 6 ore primu si cam tot atat si 2-ul![]()
Hmmm pe mine m-au tinut mult mai mult jucate pe normal, vreo 7 ore primul si vreo 9-a al 2-lea. Unele puzzle-uri chiar te pune bine pe gandit.
Salut, sunt in gow1 intr'un loc unde zice "rebuild my soul..." Ce trebuie sa fac ? imi zice cineva?
GOW 2 GAME GUIDE : God of War 2 - The Ruins of the Forgotten - Game Guide and walkthrough
Nu mai stiu daca ceea ce te intreb este in GOW1 sau 2 ? Ai cumva niste coloane mari de piatra pe care le poti misca intr-o pestera ?
E in GOW2 din cate imi amintesc..vezi ca o sa gasesti detalii in link-ul dat de mine mai sus.(scuze daca gresesc)
---------- Post added 06-02-2010 at 10:48 AM ----------
E ca un puzzle acolo..trebuie sa misti pietrele alea ..sa le pui in dreptul gratiilor toate..si sa se potriveasca
Rebuild soul...how? - God of War (PS2) - PlayStation.com Forums
Rebuild soul...how? - God of War (PS2) - PlayStation.com Forums
Pai exact despre asta vorbeam, coloanele alea mari de piatra formeaza un puzzle care trebuie facut exact in dreptul gratiilor.
Am terminat si eu God of War 1 si am ratat un trofeu la limita:
Seeing Red
Max out all Weapons and Magic
Am facut upgrade pana la MAX la toate armele si "magiile" mai putin la Army of Hades (cred ca asa se numeste, nu mai stiu sigur). In fine... i-am facut upgrade la level 2 si mai aveam nevoie de 6000 de red orbs pana la level 3 (probabil asta e si maximul) dar s-a terminat jocul si nu am mai apucat.
Voi cum ati facut ? Cred ca am deschis toate "cutiile" alea, am spart tot ce era de spart si tot nu mi-au ajuns. Si daca dau New Game o s-o iau de la zero nu ?
PS: Oricum o sa dau New Game deoarece vreau sa-l termin in mai putin de 5 ore dar asta inseamna sa trec prin joc ca prin branza si sa nu deschid nimic....
Mersi dar am facut deja.
M-am folosit de glitch-ul asta (multumita lui Walkman).![]()
There is another that you can do at the end of the game if you don't already have this trophy. During the first part of your fight with Ares, when you get his health all the way down, you'll need to do a quicktime event to finish him off. Whenappears over his head, run up to him and push that button, followed by
repeatedly. Now for the important part, push the next button that appears on screen and not the one after. Ares will throw you off, but you'll get about 3-4 bars worth of red orbs. Repeat as necessary to get what you need.
---------- Post added 07-02-2010 at 10:18 PM ----------
Vai cat m-am chinuit la Challenge of the Gods. Mi-a luat 4 ore sa le fac. Chanllenge-ul 6 mi s-a parut cel mai greu.![]()
Sal, in GOW2 dupa ce il omori pe Perseus (acela cu scutul care ramane agatat de carlig) ce trebuie sa faci.... chiar nu gasesc, am stat 1 ora si tot nu am gasit... Imi spune si mie cineva va rog? Multumesc anticipat.
Ii iei scutul, cobori jos, te duci in stanga unde gasesti o statuie, pui scutul pe ea, o arunci jos, o pui in gaura aia patrata apoi iei bolovanul ala dreptunghiular il pui langa scara, tragi de maneta sa ridici platforma cu statuia, foarte rapid te cateri pe bolovan si dai reflect la raza din ochiul stang.
Bafta.
am si eu o intrebate daca se poate am gasit patru urne la gow2 si sunt 6 si lam luat de la inceput si am gasit 6 ca ultimile doua urne le aveam dar nu stiu de unde au aparut sau mi lea dat la challenge si nu am primit trofeu ca ala imi mai trebuie![]()
�nvață și tu să pui . (PUNCT)
Ca să primești trofeul trebuie să folosești urnele, nu doar să le iei.
Așa că �ncepe un nou joc (bonus play) și activează-le din meniu.
VG247 Blog Archive God of War Collection announced for Europe, trilogy boxset also announced
SCEE’s just announced the God of War Collection will get a European release on April 30 in the UK, April 29 in the Australia and New Zealand and mainland Europe on April 28.The firm’s also announced a boxset featuring the Collection and God of War III that will released the same time that the remake of the PS2 predecessors hits stores.
Bookmarks