Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 14 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 ... LastLast
Results 161 to 180 of 265

Thread: God of War Collection (1&2)

1. #161 SP
    Member Painkiller's Avatar
    Quote Originally Posted by pooaul View Post
    Poti sa-l joci cum ti-e tie mai bine. Trofeul e pentru terminarea jocului pe orice dificultate. Recomand sa incerci pe cea mai mare dificultate sa vezi cum e macar Pentru ca daca mori excesiv o sa-ti apara un mesaj care te intreaba daca vrei sa treci pe easy
    intrebam pentru ca vad aici ceva contrar: God of War Trophy Guide - PS3Trophies.org
    -Does difficulty affect trophies? Yes, you have to start on Medium or higher.

2. #162 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Quote Originally Posted by Painkiller View Post
    intrebam pentru ca vad aici ceva contrar: God of War Trophy Guide - PS3Trophies.org
    Nu stiu ce sa spun, atunci incepe pe o dificultate mai mare, dar niciunde in descrierea trofeului nu scrie ca trebuie o anumita dificultate. Eu am inceput pe God dar a fost prea frustrant spre sfarsit si am dat accept cand m-a intrebat daca vreau sa schimb pe easy.

A da este corect. Trebuie sa incepi pe o dificultate mai mare pentru trofeul acesta :
    Getting My Ass Kicked Bronze Trophy Die enough to get offered Easy Mode
    If you suck like me, you'll be offered this a few times during the course of a game. Otherwise, just throw yourself off a cliff a half dozen times, and you'll get the offer.
    Pentru ca daca incepi direct pe easy nu mai are cum sa-ti apara

3. #163 SP
    Junior Member nargsdj13's Avatar
    In sfarsit..Am reusit cu acel trofeu..
    Eu omorasem primele trei sirene din desert si reusisem sa deschid acea usa cu sufletele lor..Eu credeam ca am terminat dar cand am mers mai departe am realizat ca mai erau inca niste sirene..Dupa multa chinuiala am reusit sa le omor si am primit trofeul..

4. #164 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Ce ziceti, merita sa comand GoW Collection la 70$ si sa-mi vina in vreo 2-4 zile ?

5. #165 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Quote Originally Posted by Luigi View Post
    Ce ziceti, merita sa comand GoW Collection la 70$ si sa-mi vina in vreo 2-4 zile ?
    NU. Ia-l cu 150 lei (sau 155, nu mai ştiu exact) de la webpredator. E păcat să arunci 20 de parai pe fereastră, părerea mea.

6. #166 SP
    mai bine il iei de la web la 150 de lei si iti vine intr-o zi daca nu stai in bucuresti.

ps. mai rapid cu cateva secunde log1x.

7. #167 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Chestia e ca pot doar sa-l iau de pe Amazon ( bani facuti pe mTurk ).

8. #168 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Tocmai am terminat si eu amandoua jocurile daca se poate sa-mi dea si mie cineva un reedem code pentru gow 3 demo sau un cont de unde pot sa il iau.

9. #169 SP
    Junior Member nargsdj13's Avatar
    Baieti..am reusit sa fac la GoW I Infinite Orb Glitch..Nu e greu deloc..
    Uitati si un video aici..nu e facut de mine..

Am facut si eu unul dar nu in mai uploadez..

10. #170 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Quote Originally Posted by apbaciu View Post
    Tocmai am terminat si eu amandoua jocurile daca se poate sa-mi dea si mie cineva un reedem code pentru gow 3 demo sau un cont de unde pot sa il iau.
    Vezi acest post: http://www.consolegames.ro/forum/f15...tml#post228885

11. #171 SP
    Banned Mario's Avatar
    Deci cand ajung aici:
    e imposibl sa trec de vidra aia mare.Imi apare sa apas O ,apas O de 10 mii de ori pe sec si tot nu il da cu capu de aia,de ce?Credca este un bug parerea mea deoarece am incercat de cam 7-10 ori.

12. #172 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Cred ca e un bug altundeva Pune-ti controlleru pe genunchi sau tine-l de mijloc cu mana stanga daca nu te descurci altfel.

13. #173 SP
    Banned Mario's Avatar
    Unu cu mai mult cap poate rasp.?

14. #174 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Unu cu mai mult cap din juru tau nu poate sa iti traduca ce a scris pooaul ?

15. #175 SP
    Junior Member Knowalex's Avatar
    omu ti-a raspuns... daca tu suferi.. nu mai meriti nici un raspuns.. dar sa zicem..
    Pune Controlaru pe genunchi si apasa 0 cu degetu aratator.. si o sa vezi diferenta.

16. #176 SP
    Banned Mario's Avatar
    Da am incercat asea,aceasi chestie.Ms oricum.
    L.E.:Am schimbat controlleru merge,ms mult.

17. #177 SP
    Senior Member tray's Avatar
    aveti idee cum sa fac la ultimul god challenge? am incercat de peste 50 de ori si nu reusesc,mi se pare totul foarte random

---------- Post added 26-12-2009 at 06:50 PM ----------

le 300 + tries :sa ma % in el de challenge

---------- Post added 26-12-2009 at 07:03 PM ----------

am reuntat ,e de tot rahatul,macar o imbunatatire daca faceau si ei ,in afara de hd

18. #178 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    cauta pe youtube, eu l-am facut cu l1+x parca in vre-o juma de ora. E random ce-i drept dar tot reusesti pana la urma.

19. #179 SP
    Senior Member tray's Avatar
    am cautat destule ,am stat 2 ore la el ,nu mai vreau sa il vad

20. #180 SP
    o intrebare pentru cei care au facut platina la cele doua jocuri: e nevoie sa stau cu ghid in fata pentru gasirea ochilor si a penelor sau sunt in drum si sunt usor de vazut si fara? am inteles ca sunt in total mai mult de 18, poti sa le gasesti 18 din prima fara ghid?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 14 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 ... LastLast