intrebam pentru ca vad aici ceva contrar: God of War Trophy Guide - PS3Trophies.org
-Does difficulty affect trophies? Yes, you have to start on Medium or higher.
intrebam pentru ca vad aici ceva contrar: God of War Trophy Guide - PS3Trophies.org
-Does difficulty affect trophies? Yes, you have to start on Medium or higher.
Nu stiu ce sa spun, atunci incepe pe o dificultate mai mare, dar niciunde in descrierea trofeului nu scrie ca trebuie o anumita dificultate. Eu am inceput pe God dar a fost prea frustrant spre sfarsit si am dat accept cand m-a intrebat daca vreau sa schimb pe easy.
A da este corect. Trebuie sa incepi pe o dificultate mai mare pentru trofeul acesta :Pentru ca daca incepi direct pe easy nu mai are cum sa-ti aparaGetting My Ass Kicked Bronze Trophy Die enough to get offered Easy Mode
If you suck like me, you'll be offered this a few times during the course of a game. Otherwise, just throw yourself off a cliff a half dozen times, and you'll get the offer.![]()
In sfarsit..Am reusit cu acel trofeu..
Eu omorasem primele trei sirene din desert si reusisem sa deschid acea usa cu sufletele lor..Eu credeam ca am terminat dar cand am mers mai departe am realizat ca mai erau inca niste sirene..Dupa multa chinuiala am reusit sa le omor si am primit trofeul..
NU. Ia-l cu 150 lei (sau 155, nu mai ştiu exact) de la webpredator. E păcat să arunci 20 de parai pe fereastră, părerea mea.
mai bine il iei de la web la 150 de lei si iti vine intr-o zi daca nu stai in bucuresti.
ps. mai rapid cu cateva secunde log1x.
Tocmai am terminat si eu amandoua jocurile daca se poate sa-mi dea si mie cineva un reedem code pentru gow 3 demo sau un cont de unde pot sa il iau.
Baieti..am reusit sa fac la GoW I Infinite Orb Glitch..Nu e greu deloc..
Uitati si un video aici..nu e facut de mine..
Am facut si eu unul dar nu in mai uploadez..
Vezi acest post: http://www.consolegames.ro/forum/f15...tml#post228885
Deci cand ajung aici:
e imposibl sa trec de vidra aia mare.Imi apare sa apas O ,apas O de 10 mii de ori pe sec si tot nu il da cu capu de aia,de ce?Credca este un bug parerea mea deoarece am incercat de cam 7-10 ori.
Cred ca e un bug altundevaPune-ti controlleru pe genunchi sau tine-l de mijloc cu mana stanga daca nu te descurci altfel.
omu ti-a raspuns... daca tu suferi.. nu mai meriti nici un raspuns.. dar sa zicem..
Pune Controlaru pe genunchi si apasa 0 cu degetu aratator.. si o sa vezi diferenta.
aveti idee cum sa fac la ultimul god challenge? am incercat de peste 50 de ori si nu reusesc,mi se pare totul foarte random
---------- Post added 26-12-2009 at 06:50 PM ----------
le 300 + tries :sa ma% in el de challenge
---------- Post added 26-12-2009 at 07:03 PM ----------
am reuntat ,e de tot rahatul,macar o imbunatatire daca faceau si ei ,in afara de hd
cauta pe youtube, eu l-am facut cu l1+x parca in vre-o juma de ora. E random ce-i drept dar tot reusesti pana la urma.
o intrebare pentru cei care au facut platina la cele doua jocuri: e nevoie sa stau cu ghid in fata pentru gasirea ochilor si a penelor sau sunt in drum si sunt usor de vazut si fara? am inteles ca sunt in total mai mult de 18, poti sa le gasesti 18 din prima fara ghid?
Bookmarks