Pune si tu in SPOILER!!!!!! Ca am dat pe link sa citesc articolul si pe pagina 2 prima linie contine un spoiler imens, cine e cel mai important membru din "The Patriots".
Pune si tu in SPOILER!!!!!! Ca am dat pe link sa citesc articolul si pe pagina 2 prima linie contine un spoiler imens, cine e cel mai important membru din "The Patriots".
Jocul a aparut de o groaza de timp. Nu cred ca mai e cazul sa pun spoiler. Cine a vrut sa il joace l-a jucat deja. Nici nu prea se mai posteaza nimic legat de MGS4 in ultimul timp. A fost dat uitarii.
Ei...ia cititi voi putin pe aici, sa vedeti ca MGS4 inca nu a murit si se pare ca vom avea parte de un update prin decembrie
http://www.beefjack.com/blog/news/ps...g-in-december/
O sa ma uit pe Youtube la ending pentru ca eu nu il mai joc a noua oara doar pentru 10 minute de cutscene in plus.
Depinde, acolo scrie ca e posibil sa mai aiba si alte chestii in plus care poate pe unii dintre noi ii va convinge sa il reaia... Mai avem 1 luna de asteptat pana atunci si vom sti exact despre ce e vorba.
Eu nu l-am jucat, vroiam sa termin celelalte inainte, mai am mgs 3 si portable ops si chiar eram interesat sa vad ce poate fi rau la mgs4, fiindca pana acum toate mi-au placut mult. SI spoilerul ala cat casa nu mi-a picat chiar bine, chiar daca aveam eu o idee despre cine poate face parte (sau a facut) din "The Patriots"
Inca o veste buna...de care noi romanii cred ca nu ne vom putea bucura cum se cuvine...
Gametactics.com - Playstation 3 - Metal Gear Online - News - Konami Announces 1 Million Members for Metal Gear Online and Reward Program - News
Mie cel mai nesimtit lucru la MGO mi se par expansionurile astea. Pai eu nu pot sa intru in jumatate din jocurile de pe servere pentru ca nu am nu stiu ce harta care trebuie cumparata. Si sa dai bani ca sa-ti faci inca un caracter ?
Pai ajunge naibi Konami mai ceva decat Capcom ( MM9 ). Maine poimaine or sa ceara bani si pentru cine stie ce arma mai speciala cu care o sa poti sa ii omori pe toti cei din jurul tau cu o lovitura. Si aia de n-au expansion ? Ciu ciu.
Dar faza tare este ca acum, chiar daca am avea puncte destule din jucat sau de la promotii cum urmeaza aceasta, ca fiecare user sa primeasca 10k puncte, noi nu vom mai putea sa ne cumparama NIMIC din acel MGO Shop pentru ca ne-au restrictionat accesul pe tara...Recunoaste ip-ul automat de unde vrei sa te loghezi pe site-ul lor si nu te lasa pur si simplu, zice ca faci parte din tarile ce nu au Store si gata ti-au pus capac...
Inca o alarma falsa: News: Konami: "No plans" for MGS4 expansion - ComputerAndVideoGames.com
Man escapes prison in a cardboard box, MGS style
Cred ca tipul a jucat MGS.
Jocul este super.L-am terminat de 3 ori pana acum.Este unul dintre cele mai bune jocuri de ps3 daca nu e cel mai bun.Grafica e superba.Il recomand oricui are un ps3
Se pare ca mai vine un joc MGS! http://www.konami.jp/kojima_pro/mgst/?ref=kjp_jp
Bookmarks