Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

View Poll Results: Ce harti jucam?

Voters
123. You may not vote on this poll
  • Afghan

49 39.84%
  • Derail

19 15.45%
  • Estate

28 22.76%
  • Favela

38 30.89%
  • Highrise

37 30.08%
  • Invasion

22 17.89%
  • Karachi

28 22.76%
  • Quarry

26 21.14%
  • Rundown

19 15.45%
  • Rust

29 23.58%
  • Scrapyard

23 18.70%
  • Skidrow

25 20.33%
  • Sub Base

33 26.83%
  • Terminal

46 37.40%
  • Underpass

16 13.01%
  • Wasteland

31 25.20%
Multiple Choice Poll.
Page 23 of 42 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 33 ... LastLast
Results 441 to 460 of 838

Thread: Call of Duty: Modern Warfare 2 Championship PS3

1. #441 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Meciuri jucate doua, asta vrea sa spună. Eu sper sa răm�nă toate echipele in concurs. Personal as pune MW2 pe raft dacă
    nu ar fi concursul, sunt foarte obosit de el. Acum o sa mai joc MW2 ca sa
    mă obisnuiesc din nou cu jocul. Nu prea o sa fiu incalzit calumea pentru meciul de Duminica dar sper sa mă descurc catusi de c�t.

2. #442 SP
    Member ramusg's Avatar
    Da ...si eu as face la fel, m-am cam plictisit, am comandat MAG-ul si astept BC2.
    Acum in legatura cu campionatul, echipa 1 Alpha (psycho-07, GeoGcX, jack) sunteti pentu a juca la ora 20 duminica seara? Pentru noi , echipa NKVD este o ora care ne multumeste pe toti .Multumesc.

3. #443 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    in principiu eu i-am anuntat pe baieti la ora 21, dar nu e nici o problema la 20. Ii anunt maine dimineata. C u on teh battlefield (Battlefield )

4. #444 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    E o nebunie totala cu MW2. E atat de diferit controlul fata de BF:BC2 incat premele ore de joc sunt incredibil de frustrante. Uneori ma dispera autoaimul, e o functie care TREBUIA sa aiba optiunea de a o dezactiva. Dupa cateva ore de joc treaba a devenit ceva mai placuta. Observ ca MW2 este foarte solicitant si daca nu este 100% concentrat o patzesti foarte des.

5. #445 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    O noua regula a campionatului a fost postata pe threadul oficial: http://www.consolegames.ro/forum/f59...ip/#post280945

Va rog cititi si respectati!

P.S.: O sa o scriu si aici pentru a fi sigur ca o citeste cat mai multa lume:

Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Intrucat exista riscul ca la finalul celor 5 etape sa existe echipe aflate la egalitate perfecta, s-a decis ca de acum inainte, cand se posteaza rezultatul meciului, sa se scrie scorul exact al fiecarui mod de joc disputat pentru o mai buna departajare a echipelor.

6. #446 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by Muthu Raoul View Post
    Echipa #4 FUM vs. Echipa #6 OUA

Echipa FUM dupa meci: Pfoai ce le-am dat-o la OUA neneeeee. (sper sa o luati ca pe o gluma si sa nu imi sariti in cap)

Quote Originally Posted by Muthu Raoul View Post
    FUM obtine 3 puncte
    OuA obtine OO puncte
    Hahahahahahahahaha. Ma scuzati, dar chiar mi se pare funny. (va rog sa o luati ca o gluma si nu ca misto).

7. #447 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Do you like that smiley uh?

8. #448 SP
    Din cauza unor probleme medicale, din pacate, userul Walkman (walky7) nu mai poate juca in campionat astfel rog echipa formata din henak si televizor sa gaseasca un inlocuitor cat mai rapid pentru a putea participa in continuare. Ii uram multa sanatate lui walky

9. #449 SP
    Member justamodel's Avatar
    imouthes, caine_rau, justamodel VS Andrewqp, FormableTube, SeikQ
    Se joaca miercuri la 20:00

10. #450 SP
    Member televizor's Avatar
    Da, dupa cum a zis si G- Extremul, cautam un inlocuitor pt Walky. Asa ca dati si voi sfoara in tara, poate sare cineva. Daca nu se anunta nimeni pana in week-end, abandonam. Oricum e aiurea sa jucam altfel decat in componenta originala. Pace

11. #451 SP
    Junior Member henak's Avatar
    Vom juca impreuna cu MadridGalaxy (acesta e si PSN IDul sau). Imi pare rau pt Walkman, sanatate multa din partea mea!

12. #452 SP
    Member al3xultimate's Avatar
    @Dj Mo se spune:v-am aFUMat OuAle

---------- Post added 17-02-2010 at 02:51 PM ----------

pana la urma cand jucam impotriva lui mask studentul si erick95? ieri nati intrat,alalteri nu.....
    mie nu mi-a zis nimeni nimic cand jucam....

13. #453 SP
    Mie mi-a picat internetul de 4 ore inca nu si-a dat drumul, spun astia de la rds ca lucreaza la el.. Daca nu o sa fiu online pe PS pana la 20:15 amanam pe maine la 20:00?

14. #454 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by al3xultimate View Post
    @Dj Mo se spune:v-am aFUMat OuAle

---------- Post added 17-02-2010 at 02:51 PM ----------

pana la urma cand jucam impotriva lui mask studentul si erick95? ieri nati intrat,alalteri nu.....
    mie nu mi-a zis nimeni nimic cand jucam....
    Am vorbit cu andrei, jucam joi de la 8.

15. #455 SP
    Tocmai si`a revenit, let`s play

---------- Post added 17-02-2010 at 08:51 PM ----------

T.Deathmatch 4800-5000
    Domination 200-114
    Sabotage s`a amanat pe Joi la 20:00 probleme tehnice. (cu totii stim ca le era frica)

16. #456 SP
    care? Search&Destroy?

17. #457 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by justamodel View Post
    Tocmai si`a revenit, let`s play

---------- Post added 17-02-2010 at 08:51 PM ----------

T.Deathmatch 4800-5000
    Domination 200-114
    Sabotage s`a amanat pe Joi la 20:00 probleme tehnice. (cu totii stim ca le era frica)
    da... frica. apropos in MW2 mai sunt si Assault Rifles gen: M4A1, tar, fal... sau SMG: ump45, uzi, mp5. nu doar noobe tube si rocket launcher + camping. dar asta e, pentru unii e mult mai importanta victoria decat sa avem un meci frumos si distractiv. nu vreau sa zic cati nevi am avut dupa ce am jucat cu voi.

chiar ati gresit neinterzicand noobtube-ul si rachetele, dar asta e...

MW2->epic fail
    Attached Images Attached Images epic-fail.jpg

18. #458 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Parca ei ar fi singura echipa care folosesc NoobTube, din pacate asta e jocul. Bine ca au fost limitate killstreak-urile.

19. #459 SP
    Pai ce sa faci daca nu ai voie cu fragfx, joc si eu cu nubtubu ca doar atat stiu..

20. #460 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Si mie mi s-a parut putin frustrant, dar pana la urma fiecare cu strategia lui, si noi putem alege sa jucam cu noobtube
    Mai in gluma, mai in serios, Searc&retrieve chiar s-a amanat din cauza unor probleme tehnice. Sunt intr-o criza de timp liber si chiar mi-as fii dorit sa-l terminam o data. Mult succes la urmatoarea runda

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 23 of 42 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 33 ... LastLast