Etapa 5 wick, tibi si mwerick!!! caaand? eu am propus de 3 ori date de jucare, nu a mers, astept voi sa veniti cu o propunere.
Afghan
Derail
Estate
Favela
Highrise
Invasion
Karachi
Quarry
Rundown
Rust
Scrapyard
Skidrow
Sub Base
Terminal
Underpass
Wasteland
Etapa 5 wick, tibi si mwerick!!! caaand? eu am propus de 3 ori date de jucare, nu a mers, astept voi sa veniti cu o propunere.
felicitari magnus si seikq pentru victorie. asta inseamna ca ne-am calificat nu? ce v-am zis eu ca ajungem in finala
voi batman, batman
![]()
avea se facea 3-1 si se extindeau rundele
dar si as ce conteaza?ca toata lumea joaca la misto de ce sa nu jucam si noi?
n-ai cu cine.... doavada ca daca joc cu useri de pe consolegames sau cu altii de pe servere publice tot aia e...(team deathmatch sau orice mod de jucare care presupune o echipa e ca si cum as juca free-for -all.....) sper ca la campionatul de bad company 2 (daca se face) sa incercati sa fiti mai fair-play,nu sa omori un inamic cu rpg-ul sau cu noob tube-ul de la 2 metri departare
si nu nu ma oftic
@al3xultimate. Daca ti-a cazut psn-ul, puteai da reconnect si dupaia join game. Eu zic ca au existat situatii mai dramatice de atat si nu au necesitat rejucarea. Oricum tot campionatul acesta e o gluma proasta. Apropo Tibi, mawerick si wickyz mai aveti o zi (maine) in care imi puteti spune daca jucati sau nu si sa veniti cu o data concisa. Daca nu va intereseaza, puteti ignora acest mesaj si pierdeti partida. Eu sper ca va treziti si imi dati un reply. (Daca mawerick si wick nu raspund, tibi te rog mobilizeaza-i)
Si asa e overspammed threadul acesta. Pentru discutii mai aprofundate va rog folositi pm-ul. Asadar al3xultimate, ai pm
Scuze, acum am vazut mesajul de la tine Alex. Rejucam cand vreti voi de la scorul de 3-0 la Search & Destroy. Astept mesaj cu data si ora la care puteti sa jucati.
Dupa ce ca a trebuit sa incepem meciul de TDM de 4 ori, dupa ce ati sarit ca primul meci a fost oficial, unde ati uitat ca VOI ati zis sa jucam de antrenament, dupa ce ca adiandrei are fite si figuri si sare cu injurii mai vreti si rematch, de parca mai conteaza o runda![]()
By G-XtremE in forum Console Club
By PayneKiller in forum Sony PlayStation 3
By PayneKiller in forum Console Club
By G-XtremE in forum Hot Story
By MonkY in forum Licitatii
Bookmarks