Aveti clasamentele dupa primele 2 etape in primul post de pe threadul oficial http://www.consolegames.ro/forum/f59...-championship/
Afghan
Derail
Estate
Favela
Highrise
Invasion
Karachi
Quarry
Rundown
Rust
Scrapyard
Skidrow
Sub Base
Terminal
Underpass
Wasteland
Aveti clasamentele dupa primele 2 etape in primul post de pe threadul oficial http://www.consolegames.ro/forum/f59...-championship/
cine e pe primul loc, cine e pe primul loc echipa 12, echipa 12 oleee oleee olaaaa.![]()
adiandrei1, alextheone732, agent4ever VS Andrewqp, FormableTube, SeikQ
meci foarte tensionat, dupa primele 2 runde scorul era strans, adica 1-1, iar la S&D au avut 3-2, am egalat si ultima runda, normal, eu l-am omorat pe ultimul, pe agent. Magnus iarasi ne-ai scos la S&D felicitari, eu sunt bun doar la team deathmatch :-" (21/11 k/d)
. Seikq ca de obicei, ireprosabil, capitanul echipei noastre. Felicitari echipei adverse care ne-au creat reale probleme si la sfarsit chiar ne-au dat emotii
. Echipa 12 va ureaza succes in continuare.
ps: ce urat suna "echipa 12", baieti trebuie sa ne gasim un nume neaparat.
o sa ma gandesc la cateva optiuni si maine o sa anuntam oficial numele echipei. conferinta de presa va avea loc in acest thread la ora 22:00, asa ca nu va faceti planuri si prezentati-va marea dezvaluire.
**postul de mai sus este scris intr-un stil mai funny, sa nu credeti ca sunt infumurat sau ceva de genul**
@AndRewqp data viitoare o sa ma ocup si de muzica ambientala ca de data asta am pus melodia aia pe fuga
damn, i love that voice changer
ziceai ca sunt donald duck in timp ce il strangea cineva de OuA
@K1du semnatura ta se refera la request-urile de pe psn?
Voi nu l-ati auzit tot meciul...Dupa ce a terminat de cantat in lobby,la TDM spunea unde sunteti voi cand va vedea : "e cineva la avion,aaaa m-a luat andrewQQQQQPPPPP,QQQQQPPPPPP"![]()
eu pot sa joc astazi , numai sa-mi ziceti ora .Marti nu pot decat seara .
Nu mai stiu nimic de wickyz ....
Meciul dintre KKK vs NVKD se va juca in sfarsit astazi la a 3-a zi dupa scriptura !!!
ora 20:00 Be there !!
Sper ca termina campionatul. V-am rugat pe toti si nu odata sa dati dovada de seriozitate. Nici pe mine nu mai atrage asa de mult Modern Warfare dar din respect fata de echipa mea, de participanti si fata de CG am sa duc la bun sfarsit acest campionat si am sa va rog ca si voi sa faceti acelasi lucru. I-ati dat pm lui wickyz?
asa, de acum inainte echipa #12 se va numi....sau simplu TBOS. am creat si un logo al echipei. va rog frumos ca de acum inainte sa folositi TBOS, echipa #12 suna foarte urat.
Bookmarks