Afghan
Derail
Estate
Favela
Highrise
Invasion
Karachi
Quarry
Rundown
Rust
Scrapyard
Skidrow
Sub Base
Terminal
Underpass
Wasteland
atata timp cat nu ai jucat cu mine nu ai de unde sa sti modul meu de joc.Daca campau e problema lor,eu le-am zis sa facem tactica(intre timp am avut alte treburi de rezolvat si n-am mai apucat sa joc) si nu au vrut asadar ei ales intre a campa sau run&gun
Zi mersi ca ai apucat sa joci doar cu doua echipe,cand jucam noi cu echipa lui andrewqp numai cu rpg-ul, thumper si noob tubeul ne lua la domination:isi puneau tactical insertion langa punctul B si asteptam sa venim si asa mai departe.
Si daca ma leg de campat care e problema?Asta e realitatea,n-ai ce sa faci decat sa joci altceva.
Concluzie:Aproape toate echipele au campat si au facut asta la alegerea lor,desi era mai bine ca de la inceput sa se adauge anumite reguli la felul cum se joaca meciurile(stiti la ce ma refer)
Parerea mea e ca acest campionat a fost mai mult pamfletionatlol
Subiect Incheiat.
Nu a iesit ce trebuia pentru ca lumea s-a saturat de joc, multi n-au mai avut chef sa joace. Multi au folosit NoobTube si s-a campat destul de mult.
Vad ca cele mai multe echipe de aici au folosit cate o tactica,echipa mea nu a folosit vreo tactica,ne adaptam situatiei si pana acum vad ca a iesit bine![]()
Whatever...hai sa nu mai pierdem timpul discutand despre acelasi lucru si sa ne contrazicem degeaba.Sunt lucruri mai bune de facut decat sa ne certam pentru un joc amarat de consola; don't you think?![]()
Tin minte pe vremuri ca erau servere de CounterStrike unde, daca stateai mult timp intr-un loc (sa zicem asa, ipotetic, la un mic camping), iti aparea in coltul ecranului un countdown de cateva secunde. Daca nu pareseai locatia respectiva inainte de 0 secunde, poac, sinucidere![]()
Tibi pentru voi a trecut etapa 5. V-am solicitat de 3 ori si numai tu mi-ai raspuns si oricum era treaba ta sa iti informezi si colegii. Nu ai facut asa ceva, your loss. Sincer nici nu stiu daca se termina campionatul acesta. O sa am mai mult timp maine si ma apuc de descalificatbafta
Nu stiu daca era neaparat treaba mea atata timp cat in echipa noastra mawerick a fost desemnat sa se ocupe de partea cu forumul (meciuri, rezultate bla, bla)...oricum eu am incercat sa fiu aici cat de des am putut (ai vazut asta cred) pt a tine pasul cu ceea ce se intampla insa daca crezi ca suntem descalificati nu avem ce face...asta e...ceea ce imi pare mie rau este faptul ca mai toti si-au bagat piciorul in treaba asta si nu e chiar ok cand te bagi la un lucru si apoi o lasi balta doar pt faptul ca te-ai apucat de alt joc intre timp. Respect tuturor![]()
jalnic...
asa, pana la urma mai terminam campionatul? cine se califica? cand jucam?
nu credeti, organizatorii, sa aplicati regulamentul? adica sactiuni?
[6] Orice echipa are dreptul sa isi amane fiecare meci o singura data. Insa daca va avea 2 restante simultan va fi automat descalificata din competitie. Prin restanta se intelege amanarea meciului si nejucarea acestuia in decursul unei saptamani de la momentul planificat in desfasurator.
Astazi sau maine vom lua o decizie in privinta echipelor care nu si-au disputat toate meciurile. Vom anunta pe thread cand am luat o decizie.
Nu cred ca o sa fie nevoie de descalificari deoarece nici o echipa nu se afla in situatia expusa de tine, aceea de a avea 2 restante.
Am postat pe threadul oficial al campionatului clasamentul final si programul fazelor superioare: http://www.consolegames.ro/forum/f59...tml#post307467
Pfiu. am cam belit-o. sincer, am putin emotii
pt. ca am jucat cu ceilalti jucatori si stiu ca sunt toti foarte buni. E primul meu tournament, am incercat sa fiu punctual de la bun inceput, fair-play (vedeti meciurile amanate in favoarea celorlalte echipe) si chiar mi-am dat interesul pt. acest campionat. Succes celor ramasi in joc
![]()
M-am uitat si eu pe tabelul cu, clasamentul final si un singur lucru nu am inteles (nu ca ar mai conta dar totusi sunt curios) cum naiba avem noi (wickyz, mawerick, TiBiKiMi) 7 puncte din 4 meciuri?...dupa cate stiu eu aveam 8 pct...2 meciuri castigate (cu 3-0) inseamna 6 pct si 2 meciuri pierdute cu 2-1 mai inseamna inca 2 pct daca am inteles eu bine modul de punctare...totusi pe tabel am vazut un total de 7 pct...nu am inteles dc?
![]()
Bookmarks