Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Ce harti jucam?

Voters
123. You may not vote on this poll
  • Afghan

49 39.84%
  • Derail

19 15.45%
  • Estate

28 22.76%
  • Favela

38 30.89%
  • Highrise

37 30.08%
  • Invasion

22 17.89%
  • Karachi

28 22.76%
  • Quarry

26 21.14%
  • Rundown

19 15.45%
  • Rust

29 23.58%
  • Scrapyard

23 18.70%
  • Skidrow

25 20.33%
  • Sub Base

33 26.83%
  • Terminal

46 37.40%
  • Underpass

16 13.01%
  • Wasteland

31 25.20%
Multiple Choice Poll.
Page 38 of 42 FirstFirst ... 28 36 37 38 39 40 ... LastLast
Results 741 to 760 of 838

Thread: Call of Duty: Modern Warfare 2 Championship PS3

1. #741 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Quote Originally Posted by al3xultimate View Post
    CAMPionatul asta
    Mda... am apucat sa joc numai cu echipa ta si cu cea a lui Calin, eu as zice sa nu te legi de campat , pe langa faptul ca nu ai participat la meci, coechipierii tai campau cu noobtube-ul pe terminal ca niste adevarati profesionisti.

2. #742 SP
    Member al3xultimate's Avatar
    Quote Originally Posted by Muthu Raoul View Post
    Mda... am apucat sa joc numai cu echipa ta si cu cea a lui Calin, eu as zice sa nu te legi de campat , pe langa faptul ca nu ai participat la meci, coechipierii tai campau cu noobtube-ul pe terminal ca niste adevarati profesionisti.
    atata timp cat nu ai jucat cu mine nu ai de unde sa sti modul meu de joc.Daca campau e problema lor,eu le-am zis sa facem tactica(intre timp am avut alte treburi de rezolvat si n-am mai apucat sa joc) si nu au vrut asadar ei ales intre a campa sau run&gun
    Zi mersi ca ai apucat sa joci doar cu doua echipe,cand jucam noi cu echipa lui andrewqp numai cu rpg-ul, thumper si noob tubeul ne lua la domination:isi puneau tactical insertion langa punctul B si asteptam sa venim si asa mai departe.
    Si daca ma leg de campat care e problema?Asta e realitatea,n-ai ce sa faci decat sa joci altceva.

Concluzie:Aproape toate echipele au campat si au facut asta la alegerea lor,desi era mai bine ca de la inceput sa se adauge anumite reguli la felul cum se joaca meciurile(stiti la ce ma refer)
    Parerea mea e ca acest campionat a fost mai mult pamfletionatlol

Subiect Incheiat.

3. #743 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Nu a iesit ce trebuia pentru ca lumea s-a saturat de joc, multi n-au mai avut chef sa joace. Multi au folosit NoobTube si s-a campat destul de mult.

4. #744 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Vad ca cele mai multe echipe de aici au folosit cate o tactica,echipa mea nu a folosit vreo tactica,ne adaptam situatiei si pana acum vad ca a iesit bine

5. #745 SP
    Nu cred,mai mult a fost o tactica facuta pe loc in timpul meciului

6. #746 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Quote Originally Posted by al3xultimate View Post
    Concluzie:Aproape toate echipele au campat si au facut asta la alegerea lor,desi era mai bine ca de la inceput sa se adauge anumite reguli la felul cum se joaca meciurile(stiti la ce ma refer)
    Pardon...

7. #747 SP
    Whatever...hai sa nu mai pierdem timpul discutand despre acelasi lucru si sa ne contrazicem degeaba.Sunt lucruri mai bune de facut decat sa ne certam pentru un joc amarat de consola; don't you think?

8. #748 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Tin minte pe vremuri ca erau servere de CounterStrike unde, daca stateai mult timp intr-un loc (sa zicem asa, ipotetic, la un mic camping), iti aparea in coltul ecranului un countdown de cateva secunde. Daca nu pareseai locatia respectiva inainte de 0 secunde, poac, sinucidere

9. #749 SP
    Member televizor's Avatar
    dap, zi-i asta lu IW/Activision dupa ce si-au bagat piciorul in servere dedicate

10. #750 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Cand se face update la tabel?

11. #751 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    @G-Xtreme cand jucam etapa 5 ca vad ca nimeni nu mai zice nimic?

12. #752 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Quote Originally Posted by G-XtremE View Post
    Apropo Tibi, mawerick si wickyz mai aveti o zi (maine) in care imi puteti spune daca jucati sau nu si sa veniti cu o data concisa. Daca nu va intereseaza, puteti ignora acest mesaj si pierdeti partida. Eu sper ca va treziti si imi dati un reply. (Daca mawerick si wick nu raspund, tibi te rog mobilizeaza-i )
    Tibi pentru voi a trecut etapa 5. V-am solicitat de 3 ori si numai tu mi-ai raspuns si oricum era treaba ta sa iti informezi si colegii. Nu ai facut asa ceva, your loss. Sincer nici nu stiu daca se termina campionatul acesta. O sa am mai mult timp maine si ma apuc de descalificat bafta

13. #753 SP
    Quote Originally Posted by G-XtremE View Post
    Tibi pentru voi a trecut etapa 5. V-am solicitat de 3 ori si numai tu mi-ai raspuns si oricum era treaba ta sa iti informezi si colegii.
    Nu stiu daca era neaparat treaba mea atata timp cat in echipa noastra mawerick a fost desemnat sa se ocupe de partea cu forumul (meciuri, rezultate bla, bla)...oricum eu am incercat sa fiu aici cat de des am putut (ai vazut asta cred) pt a tine pasul cu ceea ce se intampla insa daca crezi ca suntem descalificati nu avem ce face...asta e...ceea ce imi pare mie rau este faptul ca mai toti si-au bagat piciorul in treaba asta si nu e chiar ok cand te bagi la un lucru si apoi o lasi balta doar pt faptul ca te-ai apucat de alt joc intre timp. Respect tuturor

14. #754 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    jalnic...

asa, pana la urma mai terminam campionatul? cine se califica? cand jucam?

nu credeti, organizatorii, sa aplicati regulamentul? adica sactiuni?

[6] Orice echipa are dreptul sa isi amane fiecare meci o singura data. Insa daca va avea 2 restante simultan va fi automat descalificata din competitie. Prin restanta se intelege amanarea meciului si nejucarea acestuia in decursul unei saptamani de la momentul planificat in desfasurator.

15. #755 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    jalnic...

asa, pana la urma mai terminam campionatul? cine se califica? cand jucam?

nu credeti, organizatorii, sa aplicati regulamentul? adica sactiuni?
    Astazi sau maine vom lua o decizie in privinta echipelor care nu si-au disputat toate meciurile. Vom anunta pe thread cand am luat o decizie.

Nu cred ca o sa fie nevoie de descalificari deoarece nici o echipa nu se afla in situatia expusa de tine, aceea de a avea 2 restante.

16. #756 SP
    Am postat pe threadul oficial al campionatului clasamentul final si programul fazelor superioare: http://www.consolegames.ro/forum/f59...tml#post307467

17. #757 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Pfiu. am cam belit-o . sincer, am putin emotii pt. ca am jucat cu ceilalti jucatori si stiu ca sunt toti foarte buni. E primul meu tournament, am incercat sa fiu punctual de la bun inceput, fair-play (vedeti meciurile amanate in favoarea celorlalte echipe) si chiar mi-am dat interesul pt. acest campionat. Succes celor ramasi in joc

18. #758 SP
    M-am uitat si eu pe tabelul cu, clasamentul final si un singur lucru nu am inteles (nu ca ar mai conta dar totusi sunt curios) cum naiba avem noi (wickyz, mawerick, TiBiKiMi) 7 puncte din 4 meciuri? ...dupa cate stiu eu aveam 8 pct...2 meciuri castigate (cu 3-0) inseamna 6 pct si 2 meciuri pierdute cu 2-1 mai inseamna inca 2 pct daca am inteles eu bine modul de punctare...totusi pe tabel am vazut un total de 7 pct...nu am inteles dc?

19. #759 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Acum incepe distractia!

20. #760 SP
    Quote Originally Posted by TiBiKiMi View Post
    M-am uitat si eu pe tabelul cu, clasamentul final si un singur lucru nu am inteles (nu ca ar mai conta dar totusi sunt curios) cum naiba avem noi (wickyz, mawerick, TiBiKiMi) 7 puncte din 4 meciuri? ...dupa cate stiu eu aveam 8 pct...2 meciuri castigate (cu 3-0) inseamna 6 pct si 2 meciuri pierdute cu 2-1 mai inseamna inca 2 pct daca am inteles eu bine modul de punctare...totusi pe tabel am vazut un total de 7 pct...nu am inteles dc?
    Ai dreptate. Se pare ca s-a strecurat o mica greseala. Ne cerem scuze si promit ca vom remedia problema cat mai repede. Multumesc de atentionare!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 38 of 42 FirstFirst ... 28 36 37 38 39 40 ... LastLast