Geo vreau si eu sa te ajut cu ceva dar de pe 24 cand vin in Bucuresti inapoi.Nu conteaza ce sarcina imi dai dar vreau sa facem acest campionat in asa fel incat sa nu devina un esec.
Afghan
Derail
Estate
Favela
Highrise
Invasion
Karachi
Quarry
Rundown
Rust
Scrapyard
Skidrow
Sub Base
Terminal
Underpass
Wasteland
Geo vreau si eu sa te ajut cu ceva dar de pe 24 cand vin in Bucuresti inapoi.Nu conteaza ce sarcina imi dai dar vreau sa facem acest campionat in asa fel incat sa nu devina un esec.
Acuma toata lumea vrea sa il ajute pe Geo. De ce nu i-am trimis eu un pm din prima.Mai bine ajutam toti cum putem, adica prezentati-va la meciuri si sa nu lipsiti de la vre' unul. Este cea mai importanta sarcina pe care o aveti in acest campionat.
Voi sunteti Modern warfare 2 !![]()
Eu zic sa nu ne mai certam,campionatul va incepe dupa sarbatori.Unii mai pleaca la munte,la rude,nu sunt acasa,etc.Asa e cel mai corect,voi vreti sa inceapa indiferent ca veti juca meciuri de 2vs.2 poate chiar 1vs.1.Acest campionat nu trebuie sa junga la fel ca partea urata a celui de killzone in care se jucau meciuri mai mult de 2vs.2 decat 3vs.3 cum era stabilit,asa ca mai vine cu rabdare si corect.Pana atunci trece-ti la antrenament
@Dj_Andrei,man nu mai face pe seful ca nu iti sta binelol
Sunt 7 echipe pana acum si cred ca inca in jur de 3-4 oameni liberi. Mai formati o echipa si suntem pregatiti, asta daca nu se dovedeste ca sunt mai multi useri fara echipa si poate bagam 10.
Team List :
Team DM-C One ...
imouthes
kobayash
caine_rau
Psycho-07 (PSN Psycho-07)
GeoGcX (PSN G-XtremE)
Jack (PSN jackrayden)
Dream team
consol3(psn:dark_andrei_ro)
k1du(psn:cristti)
ReNeGaDe124(psn: renegade124)
istrategie
Tavitzu
Recs14
Justamodel (PSN ID l Just_A_M0del)
MeiraBloodLove (PSN ID : MeiraBloodLove)
DJ_Andrei (PSN ID : DJ_Verizzon_AB45)
erik95 - eriksch95
Mask - lemasktt
Studentul � Studentul
" PwN Machine " :
- raul12 ( Dromoter )
- Cata25 ( Cata25 )
- Existenz ( Stegerean )
http://www.consolegames.ro/forum/232688-post93.html . Noi nu jucam?
Ok atunci, ne inscriem si noi :
* MisterJuice - PSN ID mister_juice
* Vami - PSN ID meh_vami
* George-ST - PSN ID George-ST
Mai inscriem o echipa.
"i has no shutgunz"
Kobayashy
TiBiKiMi
Wickyz
Suntem interesaţi de c�teva meciuri de antrenament, PM pe forum sau pe PSN ID: Wickyz.
Bookmarks