Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

View Poll Results: Ce harti jucam?

Voters
123. You may not vote on this poll
  • Afghan

49 39.84%
  • Derail

19 15.45%
  • Estate

28 22.76%
  • Favela

38 30.89%
  • Highrise

37 30.08%
  • Invasion

22 17.89%
  • Karachi

28 22.76%
  • Quarry

26 21.14%
  • Rundown

19 15.45%
  • Rust

29 23.58%
  • Scrapyard

23 18.70%
  • Skidrow

25 20.33%
  • Sub Base

33 26.83%
  • Terminal

46 37.40%
  • Underpass

16 13.01%
  • Wasteland

31 25.20%
Multiple Choice Poll.
Page 9 of 42 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 ... LastLast
Results 161 to 180 of 838

Thread: Call of Duty: Modern Warfare 2 Championship PS3

1. #161 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Echipa organizatorica a decis ca numarul de echipe participante la campionat sa fie marit la 12, cu 2 mai mult decat era stabilit initial. Astfel ca, in acest moment, mai este loc pentru o singura echipa.

De asemenea, s-a hotarat ca aceste echipe sa fie impartite, prin tragere la sorti, in 2 grupe, astfel fiecare echipa avand de disputat 5 partide. Primele doua echipe din fiecare grupa vor avansa in fazele superioare ale competitiei in felul urmator: primul loc al unei grupe va disputa semifinala cu al doilea loc al celeilalte grupe, iar mai departe, echipele invingatoare in semifinale vor disputa finala mare iar echipele infrante finala mica.

Campionatul va incepe la data care va fi votata printr-un poll ( http://www.consolegames.ro/forum/f15...warfare-2-ps3/ ). Meciurile se vor disputa intr-o zi fixa a saptamanii si anume VINEREA, avand posibilitate de amanare ce se va anunta organizatorilor in prealabil de catre echipa ce nu poate fi prezenta la meci. Tragerea la sorti se va face de indata ce vom avea 12 echipe.

2. #162 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Aren't u guys just proud of him

3. #163 SP
    Member ramusg's Avatar
    YES!! YES!! We are!

Ps: Andrei, multumesc ca mi-ai amintit de avatar, nu-l mai bagam in seama dupa ce am papat coliva clanului de K2. Il matrasesc in curand.

4. #164 SP
    Member Imouthes's Avatar
    1)
    imouthes
    caine_rau
    + un al treilea jucator (Justamodel (PSN ID l Just_A_M0del)

5. #165 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Justamodel e in echipa 5 ... wtf ..

6. #166 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    Ma bag eu daca mai este un loc sau mai este loc de 1 echipa

7. #167 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Eu spun sa puneti regula ca nimeni sa nu participe cu FragFX, NoobFX, PrafFX, iar cei prinsi sa fie eliminati impreuna cu toata echipa.

8. #168 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Justamodel este in echipa cu mine si cu Meira. Imouthes, mai baga o fisa.

9. #169 SP
    Member maweryck's Avatar
    Ma bag si eu , daca vrea cineva sa ma bage in echipa lui...daca mai este vre-un loc pe undeva ... . Nu cred ca joc rau ...unii baietzi ma stiu de pe PSN , chiar daca am cam facut pauza in ultimele 2 saptamani ca am jucat GOW Collection si AC2.

Bafta

10. #170 SP
    Member justamodel's Avatar
    Am facut rocada cu ramusg, eu sunt in echipa 1.

11. #171 SP
    Ce aiurea , au inceput căcănăriile ...

12. #172 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Un lucru am sa va rog pe cei ce vor sa participe. Daca v-ati inscris atunci ati facut un compromis cu privire la timpul vostru liber si am sa va rog sa fiti SERIOSI. Ultimul lucru care-l doresc e sa trec printr-un deja vu al campionatului Killzone 2. V-ati anuntat ca o sa fiti prezenti va rog sa va tineti de cuvant. Nu-s absurd, poate ca unele zile in care se nimereste sa jucati nu sunt convenabile pentru ca aveti lucruri importante de facut, nu e problema, ma anuntati pe mine sau pe renegade si echipele participante si se va restabili data de rejucat dar nu accept ca o etapa sa se amane cu saptamanile. Asadar ROG MULTA SERIOZITATE

13. #173 SP
    Deja cred ca innebunesc ! A fost un caz mai special la koba in privinta echipelor si acuma toata lumea vrea sa se mute. Da de ce nu mai bine spargem toate echipele si le mai facem inca o data. Asa de fun ! Nu vreau sa oblig pe nimeni sa joace cu mine in echipa. Cel mai mult ma deranjeaza neseriozitatea si furtul. Puteati sa va consultati si cu mine in privinta acestui transfer.

Justamodel, ai pm. Pana la urma faci cum vrei ? Remus, esti bine venit la mine in echipa orice ar fii.

14. #174 SP
    Member ramusg's Avatar
    Eu tin sa va mentionez ca am echipa mea, multumesc pt oferta Andrei dar am promis baietzilor din echipa mea ca jucam impreuna si asa o sa fie, rocada poate o faceam in cazul in care nu se suplimenta nr de echipe ( multumesc organizatorilor pt acceptarea cererii) asa cum i-am spus si lui just_A_m0del . Andrei , trebuie sa mai gasesti pe cineva, sigur o sa gasesti, eu raman cu echipa mea care inteleg ca e deja inscrisa oficial de catre organizatori: Kepzy, Cosminbad, Padureci. Multumesc pt. intelegere and have fun

15. #175 SP
    Member slabunator's Avatar
    Quote Originally Posted by maweryck View Post
    Ma bag si eu , daca vrea cineva sa ma bage in echipa lui...daca mai este vre-un loc pe undeva ... . Nu cred ca joc rau ...unii baietzi ma stiu de pe PSN , chiar daca am cam facut pauza in ultimele 2 saptamani ca am jucat GOW Collection si AC2.

Bafta
    Man, vorbeste cu chyna007. Si el vrea sa se inscrie dar n-are echipa, poate faceti un team, si chiar unul bun.
    Nu cred ca o sa regreti sa "co-operezi" cu el

L.E.: acum am vazut, a postat deja

16. #176 SP
    MisterJuice, vad ca tu nu ai echipa. Intrii la mine ? (nici nu stiu daca ai jocu )

17. #177 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Quote Originally Posted by MisterJuice View Post
    Ok atunci, ne inscriem si noi :

* MisterJuice - PSN ID mister_juice
    * Vami - PSN ID meh_vami
    * George-ST - PSN ID George-ST
    Am echipa

18. #178 SP
    Atunci, care sunt persoanele care nu au echipa ?

19. #179 SP

20. #180 SP
    Uuu, i know the man, i'll talk to him !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 42 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 ... LastLast