Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 7 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 61 to 80 of 134

Thread: GT5 Prologue

1. #61 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by storm30 View Post
    cine a facut S-10 ?
    CE MASINA ? CE SETARI?
    mare parte din satisfactia pe care acest joc o ofera vine din zecile de teste care trebuiesc facute pentru a reusi timpi buni/castiga curse. daca tu vrei sa treci peste asta, pierderea ta. uite aici mura'n'gura

Ford GT LM Spec II, power -33, weight 90, tires R1 / R1, aero 17 / 27, ride Height -9 / -15, spring 8 / 7, damper 8 / 7, toe -0.09 / +0.22, camber 1.6 / 2.0, brakes 7 / 8, steering angle 30, traction OFF, abs 1 1st 2.288, 2nd 1.632, 3rd 1.218, 4th 0.932, 5th 0.789, 6th 0.686, final gear: 5.000

setarile sunt pentru pad (schimbare automata) nu volan. acceleratia este destul de brutala nu o combina cu schimbari de directie. incearca sa conduci fluid si tine in minte ca cel mai mult conteaza cum iesi din curba si nu cum intri (la masina asta). daca scoti sub 2.00.00 pe suzuka esti bun.

2. #62 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Intr-adevar sunt destul de grele cursele alea din clasa S, mai ales pe Suzuka, dar si satisfactia este pe masura. Io am terminat jocul cand era sistemul vechi de depunctare unde erai imediat penalizat la cea mai mica atingere a oponentilor sau iesire pe iarba cu o roata. Deci iti venea sa . Intre timp problema s-a rezolvat cu updateurile astea mai noi. Io am terminat cu Amuse S2000 GT1 Turbo. Nu mai tin minte exact setarile pe care le facusem dar masina e geniala pe Suzuka pentru ca e mica are o acceleratie trasnet si handlingul destul de ok daca te obisnuiesti cu ea.
    @ffocus are dreptate prin ceea ce spune mai sus.
    Masina ar trebui sa ti-o alegi singur dupa mai multe teste de tuning si sa vezi care ti se potriveste cel mai bine
    O alta masina foarte buna ar fi Corvette Z06 tunat sau simplu, (care poate concura direct cu Ford GT, Viper, Ferrari) dar e putin cam teapana. Oricum totul depinde de tine si de cum te potrivesti cu masina

3. #63 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Si eu mi-am batut capul destul de mult cu acele curse din clasa S,dar pana la urma majoritatea le-am facut cu Corvette Z06,e destul de stabila masina si nu derapeaza asa mult ca altele,pe de alta parte nu are acceleratie prea buna,dar eu am preferat un control mai bun in defavoarea vitezei fiindca in curbe castigam mai mult teren.
    Ce-mi lipseste un joc bun cu masini...nu mai termina astia odata GT5-ul.

4. #64 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Si eu mi-am batut capul destul de mult cu acele curse din clasa S,dar pana la urma majoritatea le-am facut cu Corvette Z06,e destul de stabila masina si nu derapeaza asa mult ca altele,pe de alta parte nu are acceleratie prea buna,dar eu am preferat un control mai bun in defavoarea vitezei fiindca in curbe castigam mai mult teren.
    Ce-mi lipseste un joc bun cu masini...nu mai termina astia odata GT5-ul.
    ferrari challenge este nu bun, ci foarte bun. nu te lua dupa review-uri facute de oameni care nu sunt pasionati de gen. sunetul motoarelor iti face pielea de gaina, grafica este peste GT5 iar AI-ul dinamic este aproape perfect. nu iti lasa trasa ideala libera, daca faci fake te blocheaza (si la revenire), poate gresi cand il presezi, nu intra ca boul in tine pe franare in curba si cel mai important nu conduce constant (boala de care sufera majoritatea sim-urilor)...hence AI dinamic.

saptamana viiitoare sper sa primesc codul pentru beta-ul Supercar Challenge si voi posta primele impresiii. fiind facut pe aceeasi structura nu ma astept decat la ce este mai bun. sper...

5. #65 SP
    Member Solozaur's Avatar
    mi-a ajuns si mie astazi jocul, vad ca vorbiti de clasa S, la mine apar doar C, B si A, clasa S o sa imi apara cand le termin pe astea?

si inca o intrebare: la finalul intro-ului apare o masina de F1 ..sunt si dinalea in joc ?

6. #66 SP
    Clasa S se deblocheaza dupa ce termini clasa A.
    Si da, exista si o masina de F1 in joc care o poti cumpara dupa ce termini si clasa S. Din cate stiu costa 2 milioane de credite, deci ai de lucru

7. #67 SP
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    ferrari challenge este nu bun, ci foarte bun. nu te lua dupa review-uri facute de oameni care nu sunt pasionati de gen. sunetul motoarelor iti face pielea de gaina, grafica este peste GT5 iar AI-ul dinamic este aproape perfect. nu iti lasa trasa ideala libera, daca faci fake te blocheaza (si la revenire), poate gresi cand il presezi, nu intra ca boul in tine pe franare in curba si cel mai important nu conduce constant (boala de care sufera majoritatea sim-urilor)...hence AI dinamic.

saptamana viiitoare sper sa primesc codul pentru beta-ul Supercar Challenge si voi posta primele impresiii. fiind facut pe aceeasi structura nu ma astept decat la ce este mai bun. sper...
    Pare interesant jocul,dar mi se pare destul de plictisitor fiind numai cu masini Ferrari,imi place sa am ceva varietate in masini,sa am de unde alege.O sa mai astept sa se ieftineasca mai ales ca acum imi iau Killzone+DS3 si nu prea mai imi permit un alt joc.Mersi pt sugestie si info,il voi tine in considerare pt urmatoarea achizitie.

8. #68 SP
    Junior Member mayday7's Avatar
    pentru S10 Blitz cu reglajele de pe dutch custom tuning club,nerecomandat incepatorilor....locul 3 e un vis.orice greseala te costa 3-4 locuri pe care nu le poti recupera in timp util.5 ture aproape perfecte duc la locul 3.eu am reusit dar.....si acuma ma doare capul si degetele

9. #69 SP
    Junior Member alecu1's Avatar
    Voi nu jucati online ? Nu am mai intalnit nici un roman pana acum, adica cu indicativul de RO, doar un roman din Germania m-a contactat online si mi-a zis si el ca numai pe mine m-a vazut. Eu joc online numai pe Suzuka si Fuji la intermediar ca la Daytona ma enerveaza si ma plictisesc sa ma invart ca idiotu' in cerc (zau ca americanii astia sunt prea simpli si lipsiti de creativitate).

10. #70 SP
    N-am mai jucat de mult timp.Am jucat on-line atunci cand a aparut si l-am cumparat,am luat si masina de F1,dar dupa un timp m-am plictisit de el.Si nici eu nu am prea vazut useri RO on-line nici macar atunci cand era jocul in voga,tocmai ce aparuse.E nasol ca nu poti sa creezi tu campionate si sa joci cu cine vrei on-line,era altcumva treaba acum,poate ne mai organizam ceva campionate si am fi jucat si acum,dar asa...lumea s-a plictisit de el.Si e foarte greu sa te intalnesti cu romani on-line fiindca jocul alege el automat concurentii cu care te vei intrece,eu m-am intrecut cu toate natiile posibile.

11. #71 SP
    Junior Member mayday7's Avatar
    eu mai joc online,dar am cont pe us,nickul de online e "maydayseven"!

12. #72 SP
    Junior Member alecu1's Avatar

nu mai joaca nimeni online ?

Quote Originally Posted by mayday7 View Post
    eu mai joc online,dar am cont pe us,nickul de online e "maydayseven"!

chiar nu va place online, e mult mai palpitant !

13. #73 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    o informatie inca neconfirmata, dar daca e adevarata, o sa plang de fericire:
    "it sounds like the game will ship with more than 600 vehicles, a track count somewhere in the 90s, and user-created tracks"
    articolul complet aici: IGN Advertisement

---------- Post added at 01:22 AM ---------- Previous post was at 01:21 AM ----------

deja pun banii deoparte pentru volan si fotoliu, hell yaaa

14. #74 SP
    OMG! cred ca am sa ma joc la jocul asta cateva luni bune,mai ales daca imbunatatesc si sistemul de play on-line ca sa ne putem crea noi campionate sa ne intalnim mai multi romani,sper sa fie adevarat

15. #75 SP
    Member Solozaur's Avatar
    suna bine de tot, sper totusi sa introduca si un sistem de damage!

16. #76 SP
    Am auzit si eu zvonul asta cu 600 de masini. Mie unul mi se pare destul de plauzibil daca stam sa ne gandim ca GT4 a avut peste 500 de masini
    In general un simulator serios trebuie sa aiba o gama variata de automobile. Sper ca vor pune si sistemul online la punct sa putem face si noi un campionat

17. #77 SP
    Member justamodel's Avatar
    Gt5 + g25 = <3

18. #78 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    daca e vreun campionat count me in

19. #79 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Audi R8 real vs virtual
    Audi

20. #80 SP
    Senior Member erik95's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 7 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks