Nu. Ambilight te mai costă 1000 RON extra: Philips 32PFL8404H/12
Nu. Ambilight te mai costă 1000 RON extra: Philips 32PFL8404H/12
nu mersi prea mult daca era ceva 22 sau 23 maxim mil luam dar 30 e prea mult oricum.mersi de ajutor
Dintre Samsung si Philips, ce vad ca se tot recomanda pe aici, eu recomand LG. Daca ai un supermarket REAL pe langa tine iti recomand sa mergi pana la ei si vei vedea ca au la promotie: LG 37LF2500. TV-ul asta e FullHD, 1920x1080, are 94 cm, contrast dinamic foarte bun 30.000:1, se vede bestial pe PS3, are 3 HDMI (mi l-am cumparat sapt trecuta de la Real si e perfect - o sa pun si poze pe aria Ce ne-am mai cumparat), are TV tuner DVB-T si C incorporat deci vei putea prinde canale de pe cablu in format digital (calitate mult mai buna decat cele normale in format analogic) si chiar si HD pe gratis + de astea are o chestie tare importanta si meseriasa: are media player incorporat. Adica are un USB in spate si poti sa legi orice HDD sau USB stick la tel si o sa poti vizualiza pe el poze, muzica si filme cu subtitrari (chiar si .mkv).
Il recomand cu caldura, si sti cat costa? 2099,00 RON!
in ce oras?
bucuresti cred,este unul pe langa targul de masini ajung usor nu stiu ce sa zic o sa ma uit joia asta flanco->cora<-sony si real ma uit sa vad ce au si a-mi iau ceva pana la urma.
nu stiu ce televizoare au cei de la sony,dar stiu un singur lucru lcd-uri de la 1400ron in susdaca stie cineva tv sony pana in 2000ron dar cu full hd sa-mi scrie.
---------- Post added 22-12-2009 at 04:04 PM ----------
as vrea si eu niste comentari:
High Contrast vs 30000:1
Virtual Dolby Digital vs SRS Trusourround
DNIe Plus vs Pixel Plus 3 HD
4:3, formatare automata,14:9 ,16:9 , Zoom subtitrare, Super zoom, Ecran lat vs 16:9/ 4:3/ wideautomat/ panoramic/ zoom
as vrea si eu niste pareri despre cele de mai sus(care sunt mai bune)![]()
Bookmarks