Si-a cumparat cineva pana acum jocul? Am vazut ca webpredator il aduce deja. Ar fi foarte interesant sa aflam parerile celor care l-au jucat, mai ales o comparatie fata de ultima versiune si poate si fata de 2.
Si-a cumparat cineva pana acum jocul? Am vazut ca webpredator il aduce deja. Ar fi foarte interesant sa aflam parerile celor care l-au jucat, mai ales o comparatie fata de ultima versiune si poate si fata de 2.
Uite review:
Gametrailers.com - Silent Hill: Homecoming - Review
l-am inceput de 2-3 zile si pot spune ca este unul dintre cele mai bune survival-horror to date. controlul este foarte bun, grafica superba si o coloana sonora de exceptie. mi se pare destul de greu pe nivelul 2 de dificultate, 3 fiind locked. cumpara-l si nu vei regreta.
Bestial jocul. Este diferenta mare intre el si Siren in sensul ca este mult mai bine facut din toate punctele de vedere.
Nu cred ca e mai bun decat precedentele din serie dar sigur nu e dezamagire. Din ce am vazut pana acum cel mai bun survival anul asta va fi Dead Space.
Fata de Silent Hill 2 o comparatie? Mie dintre toate, chiar daca 1 nu l-am jucat, 2 mi s-a parut de departe cel mai bun din serie si sunt curios daca se ridica la nivelul lui.
am pus si eu mana pe el si chiar nu ma asteptam sa fie asa reusit , imi aduce aminte de silent hill 1 pe ps il recomand fanilor seriei
Bookmarks