Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 5 of 5

Thread: NHL 09 & FIFA 09 PS3 Freeze (FW 3.15)

  1. #1 SP
    Junior Member dreamtheater's Avatar

    NHL 09 & FIFA 09 PS3 Freeze (FW 3.15)

    Am urmatoarea problema: consola se blocheaza foarte des atunci cand incarca un meci in NHL 09 - ramane blocat pe "loading..." La fel patesc, mult mai rar in FIFA 09, unde se mai blocheaza chiar si in meci, atat online cat si offline. Nu mai tin minte exact, dar parca aceste probleme au aparut dupa update-ul la FW 3.10...
    Mentionez ca detin un PS3 40GB cu FW 3.15, achizitionat in august 2008 de la Flanco. In alte jocuri precum NBA 2K9 sau TOP SPIN 3 nu am nici un fel de probleme.
    De asemeenea am incercat un Restore urmat de un Full format si nu am rezolvat nimic... Am incercat si un dvd pe care il citeste fara probleme, deci nu pare sa fie nimic in neregula cu blocul optic; In plus, atunci cand se blocheaza, ledul de HDD ramane o perioada aprins (fara sa clipeasca) dupa care se stinge.
    Prin urmare, am 2 intrebari:
    1. A mai intampinat cineva problema asta cu aceste jocuri? (Am inteles ca ultimele FW dau freeze in multe jocuri)
    2. Pe certificatul de garantie scrie 1 an, desi, cf. Legii 449/2003, art. 16, garantia de conformitate este de 2 ani. In cazul In care este vb de vreo defectiune hardware, mai pot invoca garantia? Uitati mai jos si legea in cauza:
    Legea nr. 449/2003, republicata 2008, privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora.

    Multumesc anticipat.
    __________________

  2. #2 SP
    Junior Member dreamtheater's Avatar

    Unhappy

    Chiar NU mai are nimeni nici NHL 09 nici Fifa 09?
    As dori sa aflu daca este ceva in neregula cu PS3-ul meu, ca sa stiu ce am de facut...

  3. #3 SP
    Admin MonkY's Avatar
    N-am nici-unul din jocurile respective, dar ti-as recomanda sa mergi la Donely cu el daca este mai vechiut. E posibil de la praf sau ceva probleme interne sa se supraincalzeasca... Eu nici nu mai tin minte de cand mi s-a blocat PS3-ul... si-l am cu 2 zile inainte de lansare

  4. #4 SP
    Junior Member dreamtheater's Avatar
    Multumesc man, insa eu am problema asta numai in aceste jocuri si a aparut dupa update-ul de FW la 3.10. In plus ii fac periodic ventilareaa aceea pt indepartarea prafului (pornesc sursa tinand apasat butonul de eject disc).

  5. #5 SP
    Junior Member dreamtheater's Avatar

    La OPC cu ei...

    Intre timp m-am mai documentat si am gasit acest thread legat de problema mea. Se pare ca versiune 3.15 de FW afecteaza in diverse moduri modelele mai vechi de PS3.

    Ca urmare am sunat la Flanco, si am fost consola la ei. Au constatat ca se blocheaza in jocurisi au trimis un mai la Flamingo Sony Service care au spus ca ofera reparatie numai in postgarantie, garantia oferita de ei fiind de 1 an.
    Un angajat Flanco m-a sfatuit sa ma duc la OPC. I-am spus ca asta o sa fac, deoarece legea 449/2003 stipuleaza ca responsabilitatea pentru asigurarea conformitatii pentru 2 ani de la data achizitionarii unui produs electronic revine vanzatorului. Ca urmare am depus, in data de 14 ianuarie o sesizare la OPC Buzau, si astept raspunsul favorabil...

    1. A mai apelat cineva la OPC? Si daca da, cam cat a durat rezolvarea unei astfel de sesizari? Stiu ca termenul legal e de 30 zile, insa sper sa nu dureze mai mult de 2 saptamani...
    2. Pot solicita un slim in loc pentru a nu avea iar probleme cu un alt phat, iar daca nu vor, banii inapoi?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts