Salve,
scuze daca s-a mai postat, am cautat, dar informatia e atat de imprastiata si vaga incat trebuie sa deschid un topic nou.
Sunt proaspat posesor de PS3 si vreau sa downloadez / cumpar si eu niste joculete de pe PSN / Store.
Am completat SignUp'ul, insa cand incerc sa intreu la PlayStation Home sau PlayStation Store imi spune ba ca nu pot intra cu accountul meu, ba ca nu este valabil pt. tara mea...
Am inteles ca unii se inregistreaza cu adresa de US si asa au acces la content, intrebarea mea, exista riscuri sa mi se baneze consola daca vad ca platesc cu card de RO? Se mai poate si acum sa ma inregistrez "pt. US" ?
Prietena ma tot bate la cap ca vrea Flower si eu nu stiu cum sa ii explic ca am dat X mil pe consola si nu se poate juca in joc de 10$...
Imi poate spune va rog care e cel mai easy mod de a cumpara jocuri, de ex. Flower de pe PS Store?
Mersi
EDIT: am inteles ca exista si carduri valorice PSN iar unele site'uri iti trimit aproape instant codul pe mail. Dar tot nu stiu cum sa fac sa am cont PSN valit, fac in continuare alt cont cu adresa de US?
EDIT2: ce face "system activation" de la account management
Bookmarks