Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 20 of 54

Thread: De ce PS3 Fat si nu PS3 Slim

1. #1 SP
    Member dwn3d's Avatar

Question De ce PS3 Fat si nu PS3 Slim

Salut sunt destul de interesat de aceasta intrebare fiind foarte cunoscuta. PS3 Slim a aparut nu de mult timp pe piata. Dar parerea tuturor este ca PS3 Fat Owned ? o intrebare DE CE ? Avantaje PS3 Slim : Hard mai mare, spatiu mai putin, aspect mat, consuma in jur de 30 % mai putin curent, dar e o problema cu ventilatia am auzit ca se supraincalzeste, dar daca chiar se supraincazeste cu ce afecteaza asta jocurile sau consola in timpul folosirii ? Sa revenim la subiect De ce PS3 fat si nu slim ? este vreo diferenta de performante ? Astept pareri si altele cius

2. #2 SP
    Junior Member luccy's Avatar
    mi-am luat ps3 slim de 1 luna si merge impecabil, fara blocari, fara zgomot, fara restart pana acum. Iar de incalzit, se incalzeste in limita bunului simt, nu frige.

3. #3 SP
    Justice of the Peace emptysilence's Avatar
    stai linistit cu spatiu mai mare
    am consola de 2 ani varianta de 40 de gb,imediat mi-am pus 250 gb si merge perfect
    Am optiunea de instal other os care Slim nu o mai are
    Sincer chiar daca e mai mare consola mea dar imi place mai mult ca aspect
    Si pana la urma lumea cand a avut bani atunci si-a luat consola,
    daca alti au avut bani tocmai acum cand a aparut slim ,cumpara si ei ce e pe piata

Amandoua merg perfect asa ca nu mai faceti comparatie

4. #4 SP
    Senior Member Csander's Avatar
    Singura versiune Fat care se merita (zic eu) era cea de 80GB pe care puteai sa rulezi si jocuri de PS2, cum nu se mai fabrica eu zic ca nu merita sa o iei SH...
    Eu am versiunea Slim cu HDD de 250GB si pot sa spun ca a meritat fiecare banut:
    -nu se incalzeste mult
    -este mai mica (oricum nu prea aveam loc asa ca sunt foarte multumit de acest fapt-oricum traim in secolul miniaturizarii, cel putin din punct de vedere tehnologic)
    -nu mai este glossy (acest aspect imi da dureri de cap la PSP-ul meu, daca nu am grija de el se murdareste rapid)
    -consuma mai putin
    -din punct de vedere al specificatiilor tehnice cele doua versiuni sunt la fel
    Oricum alegerea unei versiuni tine de gusturi (Des gustibus non est disputandum).
    Ce imi place mine, nu iti place tie si vice-versa.

5. #5 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Chiar era nevoie de un nou thread? S-a mai discutat asta de cateva ori si mai exista cel putin 3 threaduri unde poti pune aceasta intrebare.
    Pe PS3 Fat ai functia Install Other OS, in timp ce pe Slim ai DTS HD ( cred, sper sa nu ma insel).

@Csander: Singurele variante pe care poti juca jocuri de PS2 sunt 60gb ( PAL, NTSC) si 80gb ( NTSC only).

6. #6 SP
    Member dwn3d's Avatar
    eu vreau sa imi iau consola si inca nu sunt decis sa iau slim sau fat.
    EDIT : Am facut si eu un thread sa intreb ce sa imi iau scuze daca am gresit cu ceva.

7. #7 SP
    Senior Member Csander's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    @Csander: Singurele variante pe care poti juca jocuri de PS2 sunt 60gb ( PAL, NTSC) si 80gb ( NTSC only).
    Da, o uitasem pe aia de 60GB (eram sigur ca am uitat ceva...).

8. #8 SP
    Member FusioN's Avatar
    Touch-sensitive Buttons

9. #9 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Marea problema la fat, este blocul optic care se arde destul de des. Am slim si merge super ok. Nu am sesizat ca se supraincalzeste. Oricum este mult mai bine facut decat fat si mult mai silentios.

10. #10 SP
    Junior Member Jun1or's Avatar
    slimu-l are control for HDMI, Anynet+ (HDMI-CEC)

11. #11 SP
    Member dwn3d's Avatar
    inca o diferenta fat-slim , este butonul on/off din spatele unitatii si functia install other os // nu inteleg la ce iti trebuie alt OS la fel si cu butonul poate doar pentru lenesii care sting ps-ul de acolo momentan trag spre slim dar sa vedem cum fac cu banii

12. #12 SP
    Junior Member MStefan's Avatar
    PS3 Slim are si Bravia Sync in plus.

13. #13 SP
    Member davidteen14's Avatar
    Uneori eu merg pe principiul ca ce e mai nou e mai bun, cand o sa mi se strice FAT-ul probabil ca imi voi lua si eu un slim.

14. #14 SP
    Member dwn3d's Avatar
    @MStefan Ce e Bravia Sync ?

15. #15 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Bravia Sync inseamna ca poti controla PS3-u cu telecomanda de la televizor , adica telecomanda de la un TV Sony Bravia poate fi folosita in locul telecomenzii Blu-Ray pentru PS3 .

BRAVIA Sync, redare la o singur? ap?sare : Sony

Dar merge doar daca ai TV Sony Bravia .

16. #16 SP
    Member dwn3d's Avatar
    nice

17. #17 SP
    e cam lamurita treaba nu credeti,ar cam trebui evitate astfel de thread-uri

cine isi cumpara acum consola logic isi ia slim ca asta e pe piata,
    cine si-a luat varianta veche a luat ca aia exista pe piata dar nici nu este dezavantajat incat sa o vanda si sa isi ia slim,numai in cazu nefericit se strica si isi ia alta (destul de fiabila cam greu sa strica )

18. #18 SP
    Member dwn3d's Avatar
    stiu dar am zis sa intreb si eu ca un prieten m-a sfatuit sa imi iau fat..

19. #19 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    PS3 Slim . Cele Phat nu sunt menite sa tina mai mult de 3 ani.
    Mie dupa 24 de luni mi-a dat YLOD .

20. #20 SP
    Quote Originally Posted by MisterJuice View Post
    PS3 Slim . Cele Phat nu sunt menite sa tina mai mult de 3 ani.
    Mie dupa 24 de luni mi-a dat YLOD .
    daca tu ai avut ghinion asta nu inseamna ca se intampla la toate
    ce stil aveti de a vorbi

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast