Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 54

Thread: De ce PS3 Fat si nu PS3 Slim

1. #21 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by MisterJuice View Post
    PS3 Slim . Cele Phat nu sunt menite sa tina mai mult de 3 ani.
    Mie dupa 24 de luni mi-a dat YLOD .
    EPIC! mersi ca mi-ai oferit o portie buna de ras in seara asta . cica nu sunt menite, ca si cum inca din fabrica se instaleaza un chip cu un cronometru si daca lifetime-ul consolei depaseste 3 ore... BOOM! explodeaza. , realizezi ce prostie ai zis? voi inainte sa scrieti, nu ganditi un pic? nu cititi a doua oara ce ati scris?

2. #22 SP
    Member Imperatore's Avatar
    paradoxal la al meu a cedat blocul optic dupa fix 3 ani

3. #23 SP
    Member Execitor's Avatar
    Eu am avut bani sa-mi iau si slim si fat , alegerea pe care am facut'o a fost fat , deoarece arata mai bine(piano black) , este mai mare (automat ca se raceste mai bine , mai putine freez) si am citit pe mai multe siteuri ca este facut mai bine, singura lor problema fiind Blocul optic. Daca iti trebuie hard mai mare poti sa-i pui. Este alegerea fiecaruia dupa spatiu si dupa gusturile sale, amandoua sunt facute bine. Bafta

4. #24 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    EPIC! mersi ca mi-ai oferit o portie buna de ras in seara asta . cica nu sunt menite, ca si cum inca din fabrica se instaleaza un chip cu un cronometru si daca lifetime-ul consolei depaseste 3 ore... BOOM! explodeaza. , realizezi ce prostie ai zis? voi inainte sa scrieti, nu ganditi un pic? nu cititi a doua oara ce ati scris?
    Da man, poftim - The myth of the Sony 'kill switch' - Telegraph

5. #25 SP
    Member dwn3d's Avatar
    nu merge link-ul :-s
    EDIT : O intrebare, cu ce afecteaza incalzirea suplimentara a Slim-ului performantele lui ?

6. #26 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Andrei,pana nu patim nu credem. Uite aici Sony's secret kill switch: myth, rumor or hearsay? -- Engadget .Eu sincer cred ca Sony le "face sa se strice" dupa o perioada de 2-3 ani in ideea ca in perioada aceea utilizatorul a adunat deja multe jocuri si isi va lua alta consola.

7. #27 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by MisterJuice View Post
    nu s-a gasit nicio dovada sau macar ceva concret care sa sustina teoria din articol, unde se presupune ca device-urile de la Sony sunt programte sa se strice dupa expirarea garantiei . imi este foarte greu sa cred ca acele cazuri prezentate in articol au fost facute intentionat. "Of course, the "Sony Timer" has never been proved and there�s no evidence that it�s anything other than a Japanese urban legend".

sa luam un exemplu, PS3 (doar suntem pe un site de console), e adevarat ca are cateva probleme YLOD sau blocul optic, dar aceste failures sunt in procent extrem de mic < 1% (sursa: Sony Claims PS3 Failure Rate of Less Than 1 Percent - PC World) "PS3 failure rates are "around .02 percent" according to Sony Computer Entertainment Europe founder, Chris Deering while speaking at the Edinburgh Interactive Festival on Tuesday". Daca "teoria conspiratiei" ar fi adevarata nu crezi ca numarul acestor cazuri izolate e prea mic? Daca era un procent de peste 30% (vezi Microsoft) atunci era cu totul altceva.

PS: eu am PS3 de la lansare, varianta 60gb, aprilie 2007 si inca merge bine. daca mi se strica imi iau alta, doar e un dispozitiv electronic, se mai strica.

PS2: tot ce ti-am zis eu sunt "facts" nu "urban legends" si cand dai sfaturi altui om te bazezi pe lucruri concrete.

8. #28 SP
    Member GuCOZA's Avatar
    Ok asta chiar nu o inghit mi se pare cea mai mare aberatie posibila, adica o companie in loc sa isi fac produsele sa reziste cat mai mult pentru a avea o reputatie cat mai mbuna ,ei in acest caz sony decid sa puna un "timer care sa strice consola IMEDIAT dupa ce a expirat garantia, mi se pare chiar trasa de par, varul meu are ps3 din 2007 si pana acum trebuia sa-i bubuie sau sa nu mai mearga din moment ce ia expirat garantia? Astea sunt pure speculatii , am un trinitron din 2006 care si acum merge fara ncico problema si a fost folosit zilnic. deci unde-s dovezile ?

9. #29 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Asta e cea mai mare tampenie pe care am auzit-o. Am si am avut in casa destule produse Sony si nu am avut probleme cu niciunul.

10. #30 SP
    Member dwn3d's Avatar
    cu ce afecteaza incalzirea suplimentara a Slim-ului performantele lui ? ma facut curios intrebarea asta

11. #31 SP
    Member Quasivasi's Avatar
    Quote Originally Posted by dwn3d View Post
    cu ce afecteaza incalzirea suplimentara a Slim-ului performantele lui ? ma facut curios intrebarea asta
    Din cate stiu Slim'ul e mai recec si mai silent decat Phat, tocmai pentru ca Cell'ul este produs pe tehnologia de 45nm. (Slim consula cu 33% mai putina energie decat Phat)

Wikipedia zice asa:
    "The PS3 slim also runs quieter and cooler than previous models due to its 45 nm Cell."

12. #32 SP
    Member GuCOZA's Avatar
    Eu zica ca sunt cam la fel in privinta temperaturii am facut un mic test intreun fat si un slim si am ajuns la concluzia ca intradevar este mai silentios dar din punctul meu de vedere al incalzirii mi se par la fel,oricum slimul se incalzeste cel mai mult in spate dar in partea din fata este chiar foarte rece.

13. #33 SP
    Member paulone's Avatar
    PS3 slim are net cateva avantaje fata de fat: nu se incalzeste atat de tare, consum mai mic, nu se mai vede praful pe suprafata aia lucioasa(care mie mi se pare de prost gust), este mai silentios, etc.

14. #34 SP
    Member adin33's Avatar
    Nu stiu daca eu am avut ghinion sau nu,dar dupa 2 ani(fara 5 zile) s-a dus blocul optic iar dupa inca 9 luni a facut YLOD.Acum trebuie sa-mi cumpar altul,am avut varianta de 60 Gb din ziua lansarii.

15. #35 SP
    Member maniac360's Avatar
    Threadul asta e inutil si eu sunt un fraier ca postez aici, dar nu ma pot abtine. S-a discutat problema in cauza de zeci de ori. Din punctul meu de vedere ambele sunt aproape identice si tinant cont de faptul ca am avut si slim si fat si le-am desfacut si testat pe amandoua, personal prefer fat-ul de 80gb (CECHKxx). Tot ce vreau sa mentionez e ca slim=reducerea costurilor si tu deduci ce vrei de aici. Sunt mai mult ca sigur ca tu nu o sa observi absolut nici o diferenta intre ele.
    Oricum, stimabile, nu ai de ales pentru ca in 99% din magazine gasesti numai slim, deci intrebarea ta e mai mult retorica.

16. #36 SP
    Member dwn3d's Avatar
    bun, m-am hotarat imi iau slim.

17. #37 SP
    Member paulone's Avatar
    Quote Originally Posted by dwn3d View Post
    bun, m-am hotarat imi iau slim.
    o alegere inteleapta

18. #38 SP
    Member GuCOZA's Avatar
    Quote Originally Posted by maniac360 View Post
    Threadul asta e inutil si eu sunt un fraier ca postez aici, dar nu ma pot abtine. S-a discutat problema in cauza de zeci de ori. Din punctul meu de vedere ambele sunt aproape identice si tinant cont de faptul ca am avut si slim si fat si le-am desfacut si testat pe amandoua, personal prefer fat-ul de 80gb (CECHKxx). Tot ce vreau sa mentionez e ca slim=reducerea costurilor si tu deduci ce vrei de aici. Sunt mai mult ca sigur ca tu nu o sa observi absolut nici o diferenta intre ele.
    Oricum, stimabile, nu ai de ales pentru ca in 99% din magazine gasesti numai slim, deci intrebarea ta e mai mult retorica.
    nu cred ca reducerea costurilor inseamna un produs mai prost dupa cum sugerezi, asa a fost si cu ps2 slim toti ziceau ca e tampenie ca se misca prost ca are probleme cu laseru dar uite ce bine sa vandut, intradevar pentru multi varianta fat este mai stylish dar banuiesc ca multi cumpara consola sa se joace sa vada filme etc nu sa se uite la ea.

19. #39 SP
    Member dwn3d's Avatar
    si eu tot pe principiul ce e mai nou e mai bun merg dar am zis sa intreb si eu sa nu raman prost.

20. #40 SP
    Member Execitor's Avatar
    Quote Originally Posted by GuCOZA View Post
    nu cred ca reducerea costurilor inseamna un produs mai prost dupa cum sugerezi, asa a fost si cu ps2 slim toti ziceau ca e tampenie ca se misca prost ca are probleme cu laseru dar uite ce bine sa vandut, intradevar pentru multi varianta fat este mai stylish dar banuiesc ca multi cumpara consola sa se joace sa vada filme etc nu sa se uite la ea.
    Nu fi atat de sigur, si Sony ca majoritatea producatorilor a adoptat niste metode pentru criza. Din cate am auzit la variantele Slim , Sony a folosit materiale mai slabe pentru a reduce costurile( nu garnatez treaba asta , este doar un zvon , nimic oficial).
    Acum la varianta phat primesti un Dual Shock 3 si Cablu HDMI( eu pe a mea asa am prins'o cu ps3 80gb phat cu ds3/hmdmi cable si killzone 2 ) la 1299 in Decembrie 2009.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast