Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 28 of 28

Thread: Rockband2 sau Guitar Hero Metallica?

1. #21 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Doar la intrebare asta pot sa-ti raspund,la celelalte habar nu am.

Si din cate am inteles cu tobele si chitara de la RockBand pot juca si toate jocurile guitar hero?
    Da,poti sa faci asta si invers.Adica cu chitara si tobele de la Guitar Hero pe Rockband.

2. #22 SP
    Junior Member TheOtherAI's Avatar
    Daca te dau banii afara din casa, iti recomand sa iei tobele astea

http://www.dasgamer.com/wp-content/u...ker_front2.jpg dar sunt mega scumpe

daca nu, merg si alea de rb2.

3. #23 SP
    Member kane86's Avatar
    Quote Originally Posted by andreicristian9 View Post
    Salutare.
    Va anunt de pe acum ca habar nu am cu ce se mananca aceste 2 jocuri decat din ce am vazut si cautat pe google.Ma intereseaza parerea voastra in legatura cu aceste 2 jocuri ca sa iau o decizie buna.Rockband 2,din cate stiu eu,are posibilitatea de a downloada piese,diversificand astfel playlistul,dar nu prea imi place genul de clasic rock si din cate am cautat nu prea poti sa canti melodii metal/heavy/rock.Guitar Hero Metallica,inafara de faptul ca este trupa mea preferata,pot sa canti aproape orice melodie de la ei(WUUHUUU),dar online play nu stiu daca am vazut la ei sau posibilitatea sa downloadezi alte melodii,inafara de la ei(ceea ce mi se pare normal intr-un fel avand in vedere ca se numeste Guitar Hero: Metallica!).Intrebare intrebatoare,pot sa le impac pe amandoua,dar nu stiu sigur daca controlerul(chitara) de la una merge la cealalta.Daca da ar fi perfect .Va reamintesc ca sunt nou in lumea consolelor si nu prea stiu multe lucruri,asa ca daca am gresit creeand acest thread imi cer scuze.Mersi .
    Daca vrei ceva cantabil si cu mai putin rock eu iti recomand Band Hero. Song List-ul e compus din hit-uri ale tuturor timpurilor, pop/rock/etc. Daca esti fan ia-ti Metallica, nu are rost sa te complici cu alte trupe care s-a putea sa nu iti placa.

4. #24 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Nope,nu-mi place deloc Band Hero(Falloutboy/All American Rejects/Jackson5 nu e genul meu)mersi oricum.Asa ma gandeam si eu,ca nu are de ce sa ma complic,iau Metallica si dupa Rockband2. .

5. #25 SP
    Member alexxx_862006's Avatar
    Quote Originally Posted by TheOtherAI View Post

Am vazut ca tu ai tobele alea sunt cam 12milioane am inteles si sigur nu sunt dispus sa dau atat pe tobe, eu ma gandeam acest set sa il cumpar si nu stiu daca sunt de rb2 cred ca sunt de rockband1 daca nu ma insel da mai bine imi spui tu ca banuiesc ca ai jucat si pe astea Play.com (UK) : Rock Band: Sony Band In A Box for PS3 & PS2 (Instruments Edition) : PlayStation3 - Free Delivery# , de instrumentele din acest set ce-mi poti spune sunt ok? am inteles ca tobele sunt zgomotoase si ca pedala e foarte sensibila si se rupe repede, asa e?

6. #26 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by TheOtherAI View Post

wow, looks like real electronic drums . cat costa?

7. #27 SP
    Member alexxx_862006's Avatar
    cam 12milioane costa tobele alea din cate am vazut

8. #28 SP
    Junior Member TheOtherAI's Avatar
    1170 am dat cu tot cu transport din uk.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2