Salutare.
Va anunt de pe acum ca habar nu am cu ce se mananca aceste 2 jocuri decat din ce am vazut si cautat pe google.Ma intereseaza parerea voastra in legatura cu aceste 2 jocuri ca sa iau o decizie buna.Rockband 2,din cate stiu eu,are posibilitatea de a downloada piese,diversificand astfel playlistul,dar nu prea imi place genul de clasic rock si din cate am cautat nu prea poti sa canti melodii metal/heavy/rock.Guitar Hero Metallica,inafara de faptul ca este trupa mea preferata,pot sa canti aproape orice melodie de la ei(WUUHUUU),dar online play nu stiu daca am vazut la ei sau posibilitatea sa downloadezi alte melodii,inafara de la ei(ceea ce mi se pare normal intr-un fel avand in vedere ca se numeste Guitar Hero: Metallica!).Intrebare intrebatoare,pot sa le impac pe amandoua,dar nu stiu sigur daca controlerul(chitara) de la una merge la cealalta.Daca da ar fi perfect.Va reamintesc ca sunt nou in lumea consolelor si nu prea stiu multe lucruri,asa ca daca am gresit creeand acest thread imi cer scuze.Mersi
.
Bookmarks