Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 29 of 29

Thread: Rog Tutorial Java PS3 Media Server

1. #21 SP
    Junior Member route66's Avatar
    buna tuturor!
    sunt mai nou in ''bransa'' si nu ma prea pricep...., am incercat sa conectez consola la pc prin acest ps3 media player si nu vrea deloc sa-mi gaseasca consola !
    rog pe cei care se pricep...sa ma ajute! (mai jos pun fisierul Traces din ps3 media server...in speranta ca cineva ma v-a ajuta)
    Multumesc! (mentionez ca de la router spre pc am cablu, iar consola pe wireless)
    Attached Files

2. #22 SP
    Member paulone's Avatar
    Quote Originally Posted by route66 View Post
    buna tuturor!
    sunt mai nou in ''bransa'' si nu ma prea pricep...., am incercat sa conectez consola la pc prin acest ps3 media player si nu vrea deloc sa-mi gaseasca consola !
    rog pe cei care se pricep...sa ma ajute! (mai jos pun fisierul Traces din ps3 media server...in speranta ca cineva ma v-a ajuta)
    Multumesc! (mentionez ca de la router spre pc am cablu, iar consola pe wireless)
    n-are voie sa nu mearga, verifica daca net-ul este instalat bine pe consola, daca DA, atunci descarca ultima versiune de Java ca sa-ti mearga programul, daca ai net pe consola trebuie sa mearga automat si PS3 Media Server

3. #23 SP
    nu stiu ce sa mai zic.... pe consola am net si merge f. bine, iar cand am instalat ps3 media server mi-a cerut ultima versiune de la Java (s-a instalat automat)! trebuie sa fie alta "buba"! o fi ceva din pc.... dar ce ?...nu stiu... Firewall-ul l-am dezactivat, pe consola media server este enabled, HELP!

4. #24 SP
    Member paulone's Avatar
    nu stiu ce sa mai zic.... pe consola am net si merge f. bine, iar cand am instalat ps3 media server mi-a cerut ultima versiune de la Java (s-a instalat automat)! trebuie sa fie alta "buba"! o fi ceva din pc.... dar ce ?...nu stiu... Firewall-ul l-am dezactivat, pe consola media server este enabled, HELP!
    aaaa, stai ca stiu, am patit si eu asa la PRIMA instalare....banuiesc ca dupa ce ai descarcat PS3 Media Server, ti-a cerut ultima versiune de Java, iar dupa ce ai instalat-o si p-aia n-a mai mers, nu? ei bine, dezinstaleaza si reinstaleaza inca o data PS3 Media Server fara sa umbli la Java, la mine asa a mers

5. #25 SP
    tot nu merge... am reinstalat si java...si ps3....si tot nu merge.. (asta bineinteles dupa ce am incercat ce ai zi tu paulone)
    o fi de la pc?....pentru ca sunt conectat la router prin cablu?...si nu am placa de retea wireless?...cine stie!

6. #26 SP
    Member paulone's Avatar
    tot nu merge... am reinstalat si java...si ps3....si tot nu merge.. (asta bineinteles dupa ce am incercat ce ai zi tu paulone)
    o fi de la pc?....pentru ca sunt conectat la router prin cablu?...si nu am placa de retea wireless?...cine stie!
    nu are nicio legatura fiindca si la mine e tot asa, PC-ul prin cablu si consola wireless.....sincer nu stiu ce sa mai spun, dar fa-ma sa inteleg pe consola nu iti apare triunghiul acela verde(pe care trebuie sa scrie mediaserver)? vezi si in setari la consola sa fie bifat "enable media server" si cand dai drumul la consola, sa fie deschis in PC programul de media server, daca nici asa nu vrea....ma dau batut.

7. #27 SP
    multumesc de ajutor....dar tot nu merge.
    si sunt sigur ca nu e decat ceva minor (o setare aiurea)......dar care ?....
    are oare vreo legatura ca route-ul wireless e model pe N (model mai nou)...si nu pe G? (sincer nu prea stiu ce inseamna.

o sa mai incerc si alte metode....si o sa mai caut pe net pareri!!! daca reusesc o sa postez pe forum sa stii si tu..si altii!!!
    merci oricum!

8. #28 SP
    Member paulone's Avatar
    multumesc de ajutor....dar tot nu merge.
    si sunt sigur ca nu e decat ceva minor (o setare aiurea)......dar care ?....
    are oare vreo legatura ca route-ul wireless e model pe N (model mai nou)...si nu pe G? (sincer nu prea stiu ce inseamna.

o sa mai incerc si alte metode....si o sa mai caut pe net pareri!!! daca reusesc o sa postez pe forum sa stii si tu..si altii!!!
    merci oricum!
    pe N este si routerul meu (Linksys WRT120N), cele cu terminatia N sunt si cele mai rapide, oricum un lucru este clar: daca net-ul merge pe consola prin routerul tau, dar media serverul nu, atunci sigur este ceva din PC-ul tau...

9. #29 SP
    Junior Member Boby4CPO's Avatar
    Am si eu exact aceeasi problema,si consola si Pc-ul sunt legate la router prin cablu,dar nu-mi gaseste nicicum consola,pe consola nu apare serverul,am instalat si reinstalat de m-am urat si tot nimic...routerul da net si la consola si la PC,dar oare creeaza o retea intre cele 2 ? S-ar putea sa fie si asta o problme...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2