Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 11 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast
Results 121 to 140 of 207

Thread: Fallout 3

1. #121 SP
    Member weriwulf's Avatar
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    aseara l-am inceput si eu. s-a dovedit inca odata ca unii mananca *****. jocul arata foarte bine iar pana la 6 dimineata nu am avut nici un bug.
    unii spun ca arata mai bine pe ps3 decat pe 360 PS3 Vs Xbox 360: Fallout 3 better on Sony Playstation 3 - PS3 Daily

2. #122 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    dap, dar majoritatea care fac review sau comparison nu au full range la rgb-hdmi sau cum se numeste, aceasta optiune are 360-u din fabrica dar pe ps3 trebuie setata manual si de aia.Ce greu ii sa faci o setare ce dureaza o secunda......fanboys

3. #123 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    long time no post pe acest thread. Intr-o sapt o sa intru si eu in posesia jocului si nu am apucat sa il incerc inca pe PC (nu piratez jocuri) si nici nu am jucat inca un demo (nici nush daca are ) cert este ca imi doresc sa-l am in colectie si vreau sa il joc. Ce parere aveti, cat v-a determinat sa va tineti de controller si care sunt pros and cons?

4. #124 SP
    Member andreips3's Avatar
    E fainut jocul. Iti recomand sa nu te grabesti la misiuni (poti lasa main questul pe mai tarziu ). Take your time with it and you`ll enjoy it more.
    Eu am renuntat la al meu din cauza dlc-ului care nu apare pentru ps3.

5. #125 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Daca vrei Platinum o sa iti omoare o groaza de timp.

6. #126 SP
    are moduri online?

7. #127 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Din pacate nu are online...

8. #128 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by GeoGcX View Post
    are moduri online?
    nu are online, dar daca ai jucat OBLIVION (cred ca eu ti l-am vandut ) si ti-a placut atunci nu ai cum sa dai gres cu asta.
    poti sa pierzi o viatza in el daca simti nevoia

9. #129 SP
    deci e role playing? I'm a sucker for role-playing! din punct de vedere al dinamismului? Are mom de adrenaline rush? Graphics-wise?

10. #130 SP
    deci e role playing? I'm a sucker for role-playing! din punct de vedere al dinamismului? Are mom de adrenaline rush? Graphics-wise?
    deci tu ti-l doreai dar habar nu aveai cu ce se manca?
    o descriere scurta care spune destul: FALLOUT 3 = OBLIVION WITH GUNS.

---------- Post added at 03:52 PM ---------- Previous post was at 03:51 PM ----------

e acelasi engine ... se comporta exact la fel ... se incarca putintel mai repede.

11. #131 SP
    stiam doar ca e shooter si ca a primit note ultra mari si ca toata lumea era extra multumita de el. Nu stiam CU CE SE MANANACA. Oricum deabia astept sa intru in posesia lui. Mersi de raspunsuri.

12. #132 SP
    Fallout 3, shooter? Cine ti-a mai zis-o si pe asta?

13. #133 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by istrategie View Post
    Fallout 3, shooter? Cine ti-a mai zis-o si pe asta?
    Din ce am inteles poate fi jucat si in acest stil.

14. #134 SP
    Poate fi jucat, dar ma indoiesc ca o sa ajungi prea departe cu povestea daca nu folosesti elementele de RPG.

15. #135 SP
    dude ti-am zis ce stiam despre el parca am si mentionat
    Nu stiam CU CE SE MANANACA.
    ca nu stiu cu ce se mananca

16. #136 SP
    dude ti-am zis ce stiam despre el parca am si mentionat ca nu stiu cu ce se mananca
    ia-l ca merita!

17. #137 SP
    Fallout3 ? Cred ca este jocul meu preferat.
    Am avut peste 70 de ore de gameplay.
    Concluzia? Cumpara-l ca merita!

18. #138 SP
    Oh my God! Ce mult imi place, il am de ieri si mi-e frica de sesiune E feeling-ul pe care l-am avut si la Oblivion, de necunoscut, de nevoie de explorare. Si side questurile sunt incredibil de atractive, m-am pierdut in ele cateva ore azi fara sa-mi dau seama. O achizitie valoroasa pentru experienta de gaming si cu siguranta un joc de colectie.

19. #139 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Are cineva un save la musem of technology,am gresit mai multe chesti de alungul jocului si nu mai am nimic pt. viata decat 2 liniute,sunt la indepartare de vreo 3 in de joc de finalul misiuni dar nu pot trece de acei supermutanti...poate mai are cineva vre-un save sa pot continua si eu jocul.Multumesc!

20. #140 SP
    Hmmm,esti cumva la misiunea aia cand trebuie sa iei o antena pentru Galaxy News Radio?
    Stiu ca si eu m-am chinuit putin la misiunea aia,nici eu nu mai aveam Stimpaks.
    Incearca o salvare anterioara.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 11 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast