De aia l-am luat pe xbox 360 :)
Printable View
De aia l-am luat pe xbox 360 :)
Seems like another must buy...
aseara l-am inceput si eu. s-a dovedit inca odata ca unii mananca *****. jocul arata foarte bine iar pana la 6 dimineata nu am avut nici un bug.
Si la 6 dimineata singurul bug ai fost tu ca ai adormit de cit de somn iti era :).
Post deleted by me: stupid post meh..
Anyway cred ca ma apuc diseara sa joc un pic pentru trophys.
am stat aseara pana la 2 sa termin ghidul Moirei :D
plus alte cateva side quests pe care leam prins pe parcurs....deci kiar nu simti cum trece timpul...recomand sa il gasiti pe Dog Meat,devine mult mai misto cand ai un companion cu tine...deci ii face praf pe super mutants si ghouls >:)
Si mai gaseste si munitie si diferite pentru tine :).
pai uite,pentru cei care gasesc sau vor sa il gaseasca pe Dog Meat,un mic ghid cu cateva tips and triks
http://www.consolegames.ro/forum/f19...urata-jocului/
Am terminat jocul si toate subquesturile fara nici o problema pe PS3. Jocul a inghetat o singura data, probabil un memory leak. De asteptat la un joc de asemenea dimensiuni: este practic un MMO singleplayer.
Este foarte interesant pt jucatorii vechi de Oblivion sa poata observa toate imbunatatirile aduse la gameplay si la engine.
Imi place foarte mult jocu de 2 zile il joc non stop nu doar questing si exploring etc,singuru lucru ce ma enerveaza ii ca am bad karma deoarece am furat mult:P nu avem bani de stimpackuri ca nu m-am prins la inceput ce forma de bani se folosesc si nu lootuiam capacele:)) dar in rest jocu este magnific singuru lucru ce ma deranjeaza ce ma deranjat si la oblivion este animatia personajelor.
Inca ceva cum fur de la cineva ceva astfel incat sa nu fiu prins?:) vreau sa fac trofeul ala cu grenada dar nu pot ma prinde mereu.
P.S inca o intrebare stupida am perku ala cu animalu dar nu stiu cum sa fac rost de un animal sa ma ajute?:P orice info legat de aceste 2 intrebari apreciez mult:)
perkul animal friend este ca sa nu te mai atace anumite animale,daca vrei sa pui mana pe dogmeat,vezi ca am facut eu un threat legat de intretinerea lui si ai si un clip cu locatia cainelui;)
WTF?! totusi ce'i cu endingu respectiv trebuie sa fac toate off-questurile inainte de ending? noroc ca am salvat fix inainte sa vorbesc cu tipa(sper ca nu este spoiler:D) o las sa astepte mult si bine.
P.S trebuie sa joc jocu de 3 ori? ca vad ca trebuie sa ajungi lvl 8-14-20 cu mai multe tipuri de karma(pentru trofee of course)
Nu neaparat eu am facut altfel,trebuie sa fii good karma si cand esti level 7 respectiv 13 si 19 si mai ai putin pana la level up salvezi.Good karma faci jucandute normal,bad karma te duci intrun oras si omori tot :) si neutral karma idem bad karma numai ca daca nai facut level si esti aproape de a te transforma in bad te duci in wasteland si omori lucruri care nu-ti scad din karma.
Asa am facut si eu la lvl 8. Am salvat, atins lvl 8 cu good karma, am dat load omorat tot din megaton si lvl am facut lvl 8 cu bad karma. >:) Pacat ca am uitat pe cand am ajuns la 14; jocul l-am terminat inainte sa ajung la lvl 20. :| Sincer nu am crezut ca o sa se termine asa repede. Si mai era atat de mult de explorat.:wall: Poate ca data viitoare o sa-l joc altfel.
da faza ii ca pana acum eram in stare sa'i fac o statuie la cat de bun era, dar dupa ce se termina story-u nu mai poti continua pentru mine este un mare minus, ca 60% din off-questuri le-am lasat pe mai tarziu.Si partea a 2-a ii ca te obliga practic sa ai 3 caractere de un level respectiv foarte mare.
Sunt foarte dezamgit:(( gameplay super bun, story super ok, vizual..eh caracter details este cam de anu 2001-2002 inspecial miscarea in 3rd person:) dar merita jucat god damn it ce nervi am :( trebuie jucat din nou
P.S cum naiba fac trofe-ul ala cu pickpocket sa las o grenada si sa plec?:)
@ tavitzu:Pt stealth este important sa te apropii din spatele personajului, apesi croutch ca sa apara optiunea pickpocket.
Ca sa ai succes conteaza:
- zgomotul: e important sa ai radioul inchis, sa nu porti armura heavy sau arme grele
- sursa de lumina: daca e noaptea sau e umbra e mai bine, atentie ca si pip-boy are sursa de lumina
- multimea: daca sunt multe personaje in jur nu ai nici o sansa
Pt succes asigurat recomand cersetorii din afara oraselor care-ti cer apa.
Te duci sneak prin spatele cuiva si o sa-ti apara "Pickpocket press x" si apesi x si pui o grenada acolo.
da asta stiu dar mereu ma prinde si devine stresant:)) mersi de detalii caiusr
Ca sa-ti usurezi munca foloseste stealhboy, iti da 100 la stealh si esti aproape invizibil. Legat de bad karma, daca faci donatii pe la biserica si dai apa purificata la cersetori ai toate sansele sa o indrepti.