Mda ... tocmai mi sa blocat la un Autosave si trebuie sa reiau de unde am salvat manual ultima data .... Imi vine sa arunc PS3-ul pe geam !!!
Printable View
Mda ... tocmai mi sa blocat la un Autosave si trebuie sa reiau de unde am salvat manual ultima data .... Imi vine sa arunc PS3-ul pe geam !!!
si mie se mai blocheaza ... trebe sa salvezi destul de des sa fii sigur ca nu ai probleme :(
L-am luat si eu si l-am jucat putin in weekend (iesit din Vault, plimbat printre ruine). Ce pot sa spun, nu va mai luati dupa toti prostii, cum ca arata rau. Jocul arata chiar bine, desi are anumite probleme enervante (freezeaza vreo 4-5 secunde cand intra sau iese cineva de pe PSN). + ca la inceput, cand a trebuit sa dau testul G.O.A.T, nu mai incepea niciodata! A trebuit sa salvez in locul ala, sa reincarc save-ul, altfel ramaneam blocat in sala aia. Pana acum mi se pare un joc destul de greu, gloante gasesti foarte greu, iar inamicii sunt prezenti peste tot si nu sunt deloc prietenosi.
Overall, imi place f mult jocul, acum imi trebuie doar timp sa-l joc cum trebuie. E imens, arata excelent si foarte fun (mai ales V.A.T S, combinat cu un headshot :D )
Recomand!
Stiati asta?
Quote:
Arefu
A small settlement built upon a highway overpass. Lucy's family lives here. Arefu is named after a small village located in the valley below Castle Dracula in Romania. When you arrive you will be told that "The Family" has been attacking the town and can accept a Quest to put an end to the attacks. Quests Blood Ties
Am cautat pe Google si chiar exista satul Arefu in judetul Arges si chiar are ceva legatura cu Vlad Tepes. :)
nu toti sunt prosti care spun ca pe ps3 e versiunea care arata "mai rau". pune si tu jocul in paralel si compara. diferentele nu sunt mari dar ele exista ... totusi jocul e excelent si eu recomand si versiunea de ps3.
si bugul cu freezul cand este activitate pe psn se rezolva simplu cu sign-out.
spor
Care pe unde ati ajuns ? Eu am iesit acum din "vis" ? Care a mai ajuns aici ce varianta ati ales ?
Chiar numi place jocu e prea multa vorbaraie asa k grafica si astea nush...e ok dar nota mea finala ar fi pe undeva pe la 6...cu indulgenta
:))))))))))) Jocul nu e multa vorbaraie , daca vrei multa vorbaraie ... is si joaca Oblivion sa vezi acolo ca iti vine sa dai cu PS3-ul de pamant .
Poti sa incerci Fallout 3 .... joaca 1 ora si poate te prinde ... si eu am vrut sa il scot si sa il pun la vanzare dupa primele 10-15 minute .... Pacat ca nu are niste puzzle-uri ca asa parca e cam sec.
lam incercat da pe bune chiar nu are nici un farmec jocul pe bune adica cel putin nu e genu meu altora li sa parut WOW dar pe mine nu ma incanta sub nici o forma. Story linu e ciudat adica scopu meu in viatza e finding DAD.... chiar mi se pare ciudat...dar cum spuneam e parerea mea...
Poi si de ex ... nu esti curios de ce a plecat "Dad" asa in graba si sa te lase in urma cand el tinea asa de mult la "tine" ?
pt cei carora le plac acest gen de jocuri este MAMA LOR. Daca nu va plac RPG-urile de genu asta clar trebuie sa jucati altceva.
da glumesc, ca nu am altceva de lucru