Misiunea aia a fost grea rau. Eu am alergat prin ea tot timpul ca altfel e foarte greu.
Printable View
Misiunea aia a fost grea rau. Eu am alergat prin ea tot timpul ca altfel e foarte greu.
Si eu voi incerca un save antrerior,m-am uitat la un walthrogh si ala a vea o pusca cu care dadea cate un glont=kill instantaneu...la mine nu e asa si ma apuca groaza cand ma gandesc sa o i-au inapoi...#:-S
Nu vreau sa provoc spoilere dar mai incolo n-o sa mai am posibilitatea de a obtine Stimpaks? ( nu de alta numa sa ma apuc sa fac grinding pt stimpaks de pe acuma)
Le poti cumpara. Eu la inceput nu stiam ca acele capace de cola sunt moneda lor de schimb.
Tu unde ai ajuns?Ca daca inca nu ai ajuns acolo ar fi bine sa aduni stimpacks,cand ajugi acolo la Musem of technology imi dai si mie save-ul,asta daca nu ai trecut?
Woooooooooo am reusit sa trec, am omorat 3 super mutanti si un super brute mutant(sau cum ii zice) cu 2 liniute la viata:evil::evil: si am terminat misiuneaB-)
Am observat o chestie foarte nasoala, e o problema ce apare foarte frecvent la jocurile de PS3(too much hardware for software implementation :P ) dar in mod special ma deranjeaza la Fallout. Texturile, draw-distance-ul si Anti-Aliasing-ul sunt oribile. Exista unghiuri in care lipsa AA-ului duce la disparitia unor obiecte din cadru (ie: firele de inalta tensiune, scanduri subtiri din cladiri darapanate), mapping-ul lasa de dorit, in unele locuri asa e de sters pamantul incat nici umbrele nu apar (si am stat mai mult in acelasi loc sa vad daca e o problema de refresh) iar cateodata ma trezesc cu un stalp sau o epava de masina in fata, brusc. Am vazut niste filme comparative Xbox-PS3 si jocul arata net superior pe X360. Ma gandesc oare exista vre-un tweak de la picture details pe televizor care sa ajute? (sharpness, brightness-color-contrast ratio)
GTA IV mie mi-a placut mai mult pe PS3 si am impresia ca se vad umpic mia bine lucrurile de la distanta fata de 360
---------- Post added at 05:18 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------
Am dat-o in bara am ajuns in rivet city si am intrat intr-o camera din care nu mia pot iesi pt.ca nu am skill 50 la lockpicking...ma las de acest joc pana la vara cel putin pt.c a nu am vreo salvare asa apropriata de acest punce decat cea pe care joc si sunt inchis in camera aia...:wall::wall::wall:
Esti in Marketplace. Asteapta cateva ore si usa se va deschide.
Am rezolvat thanks a lot, Mika.
Am ajuns la quest-ul "finding the garden of Even"-dar am citit pe net ca pan la aceasta misiune mai aveam una recue from paradise dar trebuia sa vb. cu copilul ala de la poarta despre asta...si nu am vb,deci pot termina jocul si fara acest quest?
Este cumva vorba de copilul ala care nu te lasa sa intri daca nu ii aduceai prietenii sclavi (aveau centura aia la gat) din Paradise Falls ?
Nuuuu,in little lamplight...am rezolvat,am mai vb .cu un prieten care l-a terminat si mi-a dat raps. de care aveam nevoie.Oricum va multumesc pt. asistenta.
Toate expansion pack-urile apărute pe 360 şi PC (+ cele două care urmează, Point Lookout şi Mothership Zeta) vor fi disponibile �n viitorul apropiat (�ncep�nd cu Operation: Anchorage �n iunie) ca DLC pe PlayStation Store. De asemenea �n octombrie 2009 va ieşi pe piaţă, pentru toate cele 3 platformele, GotY edition conţin�nd toate cele 5 pack-uri. Sursa: IGN.com.
ma gandesc sa iau fallout 3 collectors ed de pe shopto - 20 lire, dar ce pret retail va avea goty ed, stie cineva?