Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 11 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 207

Thread: Fallout 3

1. #21 SP
    Member canibalu's Avatar
    It's a shame, in light of these impressive design elements, that the PlayStation 3 version is shockingly inferior to the others from a technical perspective. Although the Xbox 360 and PC versions display the occasional visual oddity and bland texture, these nitpicks are easy to overlook. Sadly, the jagged edges, washed-out lighting, and slightly diminished draw distance of the PS3 release aren't so easy to dismiss. We also experienced a number of visual bugs on the PS3. Character faces disappeared several times, leaving only eyeballs and hair; limbs on robots went missing; some character models had an odd outline around them as if they were cel-shaded; and the day-to-night transition may cause odd streaks on the screen as you move the camera around. This version doesn't even offer trophies, whereas the Xbox 360 and PC versions offer Xbox Live/Windows Live achievements.
    -din articolul postat de istrategie.

2. #22 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Iata si review-urile de pe GameSpot. PC - 9.0, XBOX360 - 9.0, PS3 - 8.5. Mai multe cititi acolo.

3. #23 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    mie mi se pare un mod 3rd person foarte inapoiat si extraterestru...ai impresia ca zobara caracterul...si pare sa rezulte multe buguri vizuale in timpul gameplayului
    si restul caracterelor in special animalele(caini,gandaci,albine,sobolani) parcas robotizati

4. #24 SP
    Member SiCK's Avatar
    Storyline + hours of fun = 10
    Graphics,physics and motion capture = MEH

Sa nu cumva sa joci Dead Space de exemplu...inainte sau dupa Fallout 3.Miscarea mecanica a personajelor/animalelor (a la 1995) senzatia de plutire care o au e terifianta pentru 2008.Engine-ul e praf.
    Quote Originally Posted by sekhemet
    parcas robotizati
    WORD.

Jocul e apreciat pentru ca intr-un fel face saltul pe care l-a facut MGS de la 8-Bit la 32 bit pe PSX,finally 3D freedom.

5. #25 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Altii care se uita la un joc mai mult ca la o evolutie grafica decat ca la o atractie fata de un story-line bun respectiv gameplay.

Thats so lame.

6. #26 SP
    Fallout 3 e atit de bun nu pentru grafica ci pentru story si gameplay, daca macar 30% din cei care joaca acum F3 ar fi jucat si seria anterioara ar fi inteles despre ce vorbesc cei care le-au jucat. Fallout este un curent nu un joc.

7. #27 SP
    Member SiCK's Avatar
    Quote Originally Posted by tiberiu_sim View Post
    Fallout 3 e atit de bun nu pentru grafica ci pentru story si gameplay, daca macar 30% din cei care joaca acum F3 ar fi jucat si seria anterioara ar fi inteles despre ce vorbesc cei care le-au jucat. Fallout este un curent nu un joc.
    De la un joc bun pana la un joc complet care sa ia 10/10 in OXM e cale lunga.Framerate drops sunt OK,dar lipsa de mocap si pluteala aia sunt ceva inadmisibil.Stiu fani inraiti ai jocului care macar recunosc treaba asta.

8. #28 SP
    mai eu am fost mare fan fallout 1...lam terminat pe pc de 2 ori,partea a doua parca a stricat din atmosfera primului,fallout 3 e misto,un fel de prima parte numai ca poti sa il joci 3rd person sau 1st person...esti acolo "jos" in joc...da parca e ciudat asa...
    si la faza cu personajul care zici ca zboara si face o gramada de buguri..ar fi trebuit sa faca ceva la camera sa nu se invarta personajul cu camera si ar fi rezolvat problema,vbesc din perspectiva consola,ca pe pc nu stiu cum e asta...
    dar lasand la o parte bug'urile si problemele de "zburat" jocul e o capodopera...o capodopera care este afectata atunci cand joci la 3rd person

9. #29 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Nu imi vine sa cred cat de slab e pe PS3: N4G.com : PS3 vs Xbox 360 Fallout 3 Graphics Comparison

10. #30 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Si ce poti intelege dintr-un filmulet de 2x3 pixeli si calitate 0? Mie mi se pare acelasi rahat in ambele cazuri, insa e destul combustibil pentru ambele tabere de fanboi sa-si apere consola.

11. #31 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Iarasi se incepe ... acolo se vede o umbra mai buna iar dincolo un scaun e mai putin zimtat. Mie cel putin nici macar nu mi s-a incarcat prostia aia de site/film.

12. #32 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Hehe.. ce semnatura avea darkie pe forumul celalalt? "it's the game, not the graphics". Se poate aplica si aici...

13. #33 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Mai ales ca e vorba de Fallout 3. Eu l-am juca "putin" pe PC. Putin inseamna o noapte intreaga ca nu m-am putut opri. De abia astept sa imi vina pe Xbox

14. #34 SP
    Member SiCK's Avatar
    Quote Originally Posted by Bobby View Post
    Mie cel putin nici macar nu mi s-a incarcat prostia aia de site/film.
    A mers in Opera (FF3 adblock opreste filmul)..e calitate sub 3gp. Nu stiu ce a facut GamesRadar acolo,poate folosesc un flash player prea nou pentru plugin-ul meu.

Daca-ti pace jocul il joci pe orice...chiar daca are minusuri.MKII era praf fata de arcade atat pe SNES cat si pe MegaDrive.L-am avut pe amandoua si l-am jucat cu aceeasi placere.

15. #35 SP
    acum adevarul e ca la fallout kiar se aplica teoria "its the game,not the graphics"
    e un joc bun....nu avem decat sa ne plangem de grafica,dar in gamerul din noi stim ca este un joc genial

16. #36 SP
    Cum spuneam, si cum spune si sekhemet, pe mine nu ma intereseaza grafica, putea fi si 2D, pe mine ma intereseaza gameplay-ul si F3 exceleaza la capitolul asta, daca incepi sa-l joci nu te mai poti opri.
    Aveti mai jos si un filmulet de calitate mai buna cu comparatia intre PC/XBOX360/PS3, spor la vizualizare.
    Comparation movie

17. #37 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    "...completely different game..."??! daca zice IGN asa o fi...astia nu sunt aia cu 7 pentru Aassassin's Creed?

sper sa dea faliment...or some kind

18. #38 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Aceeasi care au dat 8.7 la story-ul din mgs 4...

19. #39 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    am vazut si pe pc si pe xbox jocul si intr-adevar pe ps3 arata mai nashpa ... dar insignifiant. l-as juca si pe minim sa imi apara 2 pixeli care misca pe ecran

20. #40 SP
    Max
    Member Max's Avatar
    Jocul e superb indiferent pe ce platforma il joci, recomand!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 11 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast