Pun un stick usb pentru tastatura + mouse wireless. Intru in "manage bluethoot devices" , imi vede dispozitiul, dau connect si imi da eroarea : 8001009 . Ce e de facut?
Pun un stick usb pentru tastatura + mouse wireless. Intru in "manage bluethoot devices" , imi vede dispozitiul, dau connect si imi da eroarea : 8001009 . Ce e de facut?
De curand, am cumparat un PS3 iar cand am vrut sa vad un film in format DVD dar mi-a aparut eroarea : 80029941 .Ma poate ajuta cineva cu vre-o informatie?Multumesc.
Ps 3-ul e la mana a doua?Daca mai este in garantie du-te cu el la garantie pentru ca eroarea vine de la blocul optic.
Primesc de 2 zile eroare 8002AD36 si cade PSN-ul din 2 in 2 minute. Stie cineva o solutie, tinand cont ca PS3-ul e conectat wiereless si netu imi merge bine si nu am modificat nimic de 2 ani.
ai incercat sa faci o conexiune wired? e mult mai stabil in felul acesta si treptat am renuntat si eu la wireless![]()
Vorbeste cu Donely.Este la mana a doua.Cat ma costa ca sa inlocuiesc blocul optic?![]()
Bookmarks