Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 40 of 69

Thread: Jocuri Playstation Store

1. #21 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    SuperStardust, Tekken Online, 1942, Prince of Persia, WipeoutHD, Linger, Bionic Commando, WOTB: Commando

2. #22 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    ...Elefunk, fl0w, Pixeljunk Monsters, Pixeljunk Eden, Pain si mai toate

3. #23 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    ce tip de joc sau daca nu e joc wtf is linger in shadow?

4. #24 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by dante23481 View Post
    ce tip de joc sau daca nu e joc wtf is linger in shadow?
    E un demo interactiv,nu e prea lung si nu e cine stie ce de facut in el. Da-i un search pe youtube si ai sa vezi tot demoul.

5. #25 SP
    Nu are nimeni Cuboid pt un eventual schimb?

6. #26 SP
    Junior Member HateMachine's Avatar
    Se pot cumpara jocuri sau DLC-uri de pe PlayStation Store UK? Am cumparat un DLC de pe PlayStation Store US,si nu imi merge pt un joc in format PAL,am inteles ca trebuie sa il iau de pe PS Store UK ca sa imi mearga,dar cand am incercat imi respingea cardul. A reusit cineva sa cumpere de pe PS Store UK? Daca da,il rog sa imi spuna ce card a folosit si i l-a acceptat,avand in vedere ca al meu a fost respins.

7. #27 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Nu poti prin cardurile noastre deoarece nu le recunoaste dar poti cumpara prin intermediul lui Robert Dinu.

8. #28 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar

9. #29 SP
    Member ineedmoney93's Avatar
    are cineva Worms de pe Store ?

10. #30 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by ineedmoney93 View Post
    eu l-am luat. merita banii.

11. #31 SP
    Member Bugghy's Avatar
    Quote Originally Posted by ineedmoney93 View Post
    Si eu l-am luat. E super in multiplayer. Merita banii, daca la asta te refereai.

12. #32 SP
    Nimeni nu are Cuboid pt un eventual schimb?

13. #33 SP
    Member alexxx_862006's Avatar
    Am luat si eu Worms este super fun
    daca este cineva interesat am un cod pentru High Velocity Bowling, doresc la schimb Flower... Thx

14. #34 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    am cont de psn facut de us...am intrat sa imi cumpar un joc...si cand sa introduc datele cardului..imi apareau la adresa datele de us...bun..problema e ca nu pot sa schimb tara sa pun datele reale ale cardului..cum procedez?

15. #35 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Am si eu o intrebare:
    De pe PS Store poti lua doar Arcade,sau poti lua si jocuri gen Ratchet And Clak,etc..?

16. #36 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by X Zaktan XI View Post
    Am si eu o intrebare:
    De pe PS Store poti lua doar Arcade,sau poti lua si jocuri gen Ratchet And Clak,etc..?
    Sunt jocuri arcade, insa se gasesc si alte jocuri. Sunt jocuri de PS3( Ratchet and Clank Future Quest for Booty, Gran Turismo 5 Prologue, Burnout Paradise) si jocuri de PSP. Nu stiu toate titlurile disponibile

17. #37 SP
    Quote Originally Posted by Hyp View Post
    am cont de psn facut de us...am intrat sa imi cumpar un joc...si cand sa introduc datele cardului..imi apareau la adresa datele de us...bun..problema e ca nu pot sa schimb tara sa pun datele reale ale cardului..cum procedez?
    Nu tre sa pui datele reale ale cardului la billing addres,lasi adresa americana pe care iti e facut contul psn,real tre sa bagi nr de card,c v v,exp date si sa selectezi ce card este(visa,master etc)

P.S. Dati-mi careva pls Cuboid si Mahjong la schimb.

18. #38 SP
    Hyp
    cu mastercard nu accepta..zicea ca adresa nue buna
    mi-a mers cu visa
    cum se priocedeaza cu schimburile de jocuri..sunt dispus sa cumpar ceva jocuris i sa fac schimb

19. #39 SP
    Member alexxx_862006's Avatar
    Quote Originally Posted by Hyp View Post
    cu mastercard nu accepta..zicea ca adresa nue buna
    mi-a mers cu visa
    cum se priocedeaza cu schimburile de jocuri..sunt dispus sa cumpar ceva jocuris i sa fac schimb
    Pai trebuie sa-ti faci un user nou pe consola si cand te duci sa intrii pe PSN Store te intreaba daca vrei sa iti faci cont nou sau sa folosesti unul deja existent si dai sa folosesti unul deja existent si tu introduci aici id-ul si parola userului cu care faci schimbul respectiv, dupa ce downloadezi stergi contul respectiv si iti raman jocurile e destul de simplu... Daca esti interesat de ceva schimburi eu am Bowling si Worms, si as fi interesat de Flower si eventual si Street fighter...

20. #40 SP
    Hyp
    ok..o sa vad ce cumpar...
    nu este un numar limitat la cate persoane poti da userul..jocul? daca de ex vreodata imi stric hdd..cum fac sa imi recuperez jocul?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast