Ba Tacticianul e mai smecher...ruleaza fin
. Clar botii (dronele ) fac diferenta ...in functie de cat de upgradati sunt . Tu joci de nebun si esti anuntat ca botul tau a mai omorat cativa
![]()
Ba Tacticianul e mai smecher...ruleaza fin
. Clar botii (dronele ) fac diferenta ...in functie de cat de upgradati sunt . Tu joci de nebun si esti anuntat ca botul tau a mai omorat cativa
![]()
baieti am o veste proasta sa va dau.
am luat beta de pe contul unui prieten care-i certat cu fps-urile. cand am vrut sa intru in el mi-a dat un mesaj de genul: trebuie sa-l jucati de pe contul de pe care a fost initial download-at si blabla.
si uite asa au facut share-ul de cacao si eu am ramas cu buza umflata( il am pe hard dar n-am ce face cu el
singura posibilitate ar fi sa-l joc de pe contul celui care mi l-a dat, dar in cazul asta omul in cauza ce mai face, joaca tetris?
sa mori de ciuda nu alta.
Nu cumva spune ceva de 24 de ore? Pana acum toate betaurile au fost asa. Puteai sa-l joci pe un alt cont doar dupa un interval de 24 de ore dupa ce a fost jucat pe contul pe care a fost downloadat. Nu s-a putut niciodata sa joci betauri pe doua sau mai multe conturi simultan.
nu a precizat nimic de 24 h.
de intrat pe el stiu ca omul n-a mai intrat de mult pt nu-i place jocul.
justamodel probabil nu-ti face probleme pt ca joci de pe aceeasi consola. presupun.
oricum mai incerc si la noapte sa vedem daca merge si revin cu raspunsul dupa ora 1 am/ 31.10.
---------- Post added 31-10-2010 at 09:48 AM ----------
a mers.
am jucat aseara cu maweryck si clumunari.
din pct de vedere grafic e .... n-am cuvinte. m-am oprit pe fiecare harta undeva mai izolat si ma uitam ca prostul la ce au facut cu grafica
sound-ul te baga si mai rau in boala.
una peste alta cred c-o sa am probleme la serviciu si acasa cu nevasta din cauza acestui joc.
Eu in fiecare an in perioada asta ....de iarna - primavara , cand apar Call of Duty-uri si killzone-uri am probleme cu femeile .....Am incercat toate schemele posibile , pana si sa o invat sa joace shootere .Atat mi-a trebuit , p'orma alta belea 1 consola 2 gameri
....iar cu serviciul
ma duc acolo dar tot numai razboaie am in cap
Nici macar theme-ul cu KZ3 nu l-au bagat si ei la liber dupa ce s-a incheiat nebunia cu Beta. Tot Plus exclusive eAnyway, February can't come soon enough.
iar nu mai pot juca beta-ul.
are un fel de protectie si tre sa accesez contul de pe care a fost download-at de fiecare data cand dau drumul la consola.
problema e ca cel care mi l-a dat nu mi-a lasat acces la contul lui, deci e ca ......
beta-ul asta zici ca-i secret de stat. l-au securizat astia de n-ai ce face cu el fara sa-ti treci si grupa sanguina la profil.![]()
Da, e tare nasol cu plus-ul, dar s-ar putea sa-l faca free dupa 1-2 luni.
Cat despre joc, am vazut gameplay pe gt si mi se pare foarte reusit.
Eu nici pe Plus UK nu gasesc acel theme. Stiu ca l-am vazut pe Plus US, nu si pe UK. Nu te amăr� prea tare cu PS Plus, majoritatea am dat bani degeaba pe acest abonament, nu prea a apucat nimeni de aici sa acceseze beta-ul datorita abonamentului PS Plus.
---------- Post added 01-11-2010 at 04:57 PM ----------
Cred ca vor, pe cat posibil, sa aiba acces doar cei care vor sa se implice pe bune si la partea de feedback. Nu zic ca cei de pe CG nu ar face asta, dar in general, daca nu e contul tau, nu prea ai nici o obligatie fata de developeri.
koba eu nu mai pot frate. e bestial jocul, grafica si mai ales soundul. m-am si intaratat o zi cu beta si acu visez kz 3. sound-ul armelor pe un sistem 5+1 te termina psihic. mai ales ca m-a mai invitat lumea la un beta si eu defapt nu-l mai pot juca. cred ca pana-n februarie ma-nprietenesc cu RAZNA.
Lol ma n00byNu ma supar
Nu l-am mai vazut de cateva saptamani pe micut, dar in weekend stau cu prietena /de fapt pisele e al ei, dar eu sunt partenerul lui de joaca preferat
/ si o sa-l iubesc mult
@Koba
@Diesel - Ma gandesc sa-mi fac in ianuarie un subscription pe un an sa vad si eu care-i smecheria. Par example, consider ca as fi fost mai castigat daca imi luam Plus pe un an si luam in primele secunde saracia aia de tema decat cu achizitia lui MoH la lansare. Suma de bani investita ar fi fost cam tot pe acolo.
@caine_rau - sa te pusc cu infectii din infern
PS: Berlioz a implinit luna trecuta 5 anisori![]()
Bookmarks