merge, l-am scos cu userul de india si il joc cu userul de romania.
harta aia cu zapada e incredibila, mi s-a zburlit parul. abia vezi de atata zapada. si valurile, vai de mine cum arata totul. si ruleaza brici!
doar o harta e disponibila?
---------- Post added 20-11-2010 at 12:02 PM ----------
am jucat o partida in care inamicii erau marcati cu o tinta albastra, de ce erau marcati?
e un mod diferit de joc?
Are you ****ing kidding me! Acuma il dau jos
Multumesc Catalin
Sa-l instalez pe contul indian sau romanesc ca sa pot juca cu ala romanesc?
L.E. Merge pe userul romanesc![]()
Eu mi-am facut cont acum pe India dar cand intru pe store nu-l gasesc nicaieri. Any tips!?
Am ajuns prea tarziu. By the way, daca tot la-ti descarcat de pe PSN India, unde n-ati cumparat PS Plus... face cineva sharing lol ? Raman dator
.
Bestial jocul,pt un alfa,beta ce o fi chiar arata mai bine decat toate celelalte mp din alte jocuri.Are ceva probleme de framerate cand sunt mai multi jucatori in meci dar am incredere in Guerila boys ca or sa-l optimizeze mult mai bine in versiunea finala,si sa mai scada bubilor damage-ul si acuratetea la botii aia ca mi-am luat la headshoturi de numa de la ei
![]()
jocul asta e cu adevarat infricosator.
am crezut ca dead space ma sperie cel mai tare, dar atmosfera din jocul asta e terifianta.
si melee kills-urile alea sunt ... uau.
nu stiu de ce dar doar bodycount joc pe o singura harta, cum fac sa joc si alte misiuni pe alte harti?
Pai probabil ca ai dat sa joci Guerila warfare si aia e doar deat match pe harta aia cu zapada,alegeti sa joci Warzone ca ala e modul standard cu obiective din KLZ 2 si e disponibil pe toate cele 3 harti din beta
+ 1. Si pe mine ma intreseaza daca se ofera sa-si imparta contul de "Slumdog millionare"!
Degeaba primiti contul de la cineva, deoarece beta-urile nu merg jucate de pe doua sau mai multe console in acelasi timp. Sorry guys.![]()
Bookmarks