Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 47 of 91 FirstFirst ... 37 45 46 47 48 49 57 ... LastLast
Results 921 to 940 of 1816

Thread: Killzone 3

1. #921 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    3D stim ca merge, dar spune-ne daca merge si pe JailBreak.

2. #922 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    OMG
    [url]

3. #923 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    azi sper sa-l joc si eu. am jucat si beta destul de mult si daca e cam la fel atunci sunt sigur ca o sa fie o revolutie. de data insa o sa-l joc cu Move
    Sa postezi si tu cateva pareri despre gameplay-ul cu Move. Azi o sa iau si eu un Starter Pack si chiar sunt curios. Ma rog, eu il iau mai mult pentru Heavy Rain /unde mi s-a parut, la anumite faze, infernal controlul cu DS3/, but you never know

4. #924 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by boga View Post
    intr-adevar si mie mi s-a parut sunetul putin mai slab decat in 2. Meniul e incredibil de urat.

urat esti tu ma da?

5. #925 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Quote Originally Posted by boga View Post
    Sa postezi si tu cateva pareri despre gameplay-ul cu Move. Azi o sa iau si eu un Starter Pack si chiar sunt curios. Ma rog, eu il iau mai mult pentru Heavy Rain /unde mi s-a parut, la anumite faze, infernal controlul cu DS3/, but you never know
    Ti-am zis cu cateva pagini in urma cum e cu Move: super tare. Cred ca daca pui si pusca aia facuta de ei e mai usor decat cu DS3. Si la Heavy Rain e foarte misto controlul cu Move. Ia-l ca merita. Ma duc sa mai incerc, poate imi merge online-ul acum.

6. #926 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by Tekken View Post
    3D stim ca merge, dar spune-ne daca merge si pe JailBreak.
    Esti foarte amuzant. Iar ai visat urat azi-noapte? Merge si JailBreak. Tocmai ce m-am conectat pe PSN si am jucat un meci. Mai documenteaza-te si vezi daca pot fi online, avand jailbreak.

7. #927 SP
    Member Wagram's Avatar
    Controlul cu Move necesita ceva timp sa te obisnuiesti. Mie, cel putin, o sa-mi mai ia ceva timp. Am jucat aseara vreo doua ore si, desi mi-a placut foarte mult, tot a fost frustrant pe alocuri, mai ales la urcat/coborat scari si intors rapid. Evident, nu spun ca din vina implementarii Move, ci pur si simplu pentru ca nu sunt obisnuit cu controlul asta.

Cel mai derutant este ca, in general, esti obisnuit sa ai crosshairul in mijlocul ecranului si devine un fel de punct de reper. In KZ3 cu Move, trebuie sa fii mereu atent unde tii crosshairul, indeosebi cand vrei sa faci zoom in. Nu o data m-am trezit ca am inamicul in mijlocul ecranului, dar cand fac scope, reticulul e hăt la mama naibii, pentru ca acolo aveam crosshairul.

Daca la miscat e ceva mai dificil (cel putin la inceput, nefiind obisnuit), tintitul este un deliciu. Move-ul se misca excelent, insa trebuie sa bibilesti ceva prin setari, ca sa reglezi controlul pe gustul tau. Eu inca nu am gasit combinatia castigatoare, dar mai incerc. Am incercat-o pe cea a lui Waggle, dar mi se pare nitel cam haotica. Probabil pentru ca omul s-a si obisnuit cu controlul asta si-l stapaneste foarte bine.

8. #928 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    urat esti tu ma da?
    Eu doar am subliniat un aspect evident, nu e nevoie de atacuri personale. Te astept diseara online

PS: Sper ca nu incepeti din nou cu thanksurile care dor

@istrategie - am uitat, mersi Pe Starter Pack oricum il iau, nu-i asta problema. Doar ca nu-s asa convins ca o sa vreau sa folosesc Move-ul la jocul asta.

9. #929 SP
    Junior Member cristachecri's Avatar
    La fel cum a scris user-ul wagram tintirea inamicului este un mare deliciu ... este cu mult mai rapid decat tintirea cu ds3 ... dar bineinteles cand am introdus move-ul in acel "pistol" de la sony totul s-a schimbat , adica totul a devenit mult mai precis . Sin gurul lucru care mi s-a parut cam greoi a fost intoarcerile bruste si urcatul sau coborarea scarilor ... dar probabil este o chestie de obisnuinta si de perseverenta ... oricum astept cu nerabdare singleplayer-ul sa vedem cum este ...

10. #930 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    si eu sunt curios de impresii ref 3D, mai ales ca nu sunt un mare fan al ochelarilor (bine, in cazul meu e si destul de complicat sa ii pun peste ochelarii de vedere). cu toata nebunia din jur, rezisti sa joci o ora? sau e nevoie de pauza. si btw, combinatia Move 3D merge?

Quote Originally Posted by cristachecri View Post
    Sin gurul lucru care mi s-a parut cam greoi a fost intoarcerile bruste si urcatul sau coborarea scarilor ... dar probabil este o chestie de obisnuinta si de perseverenta ...
    cred ca ar trebui sa mentionezi daca ai nav controller sau ai folosit DS3-ul. daca intoarcerile si urcatul/coboratul scarilor ti s-au parut greoaie pe DS3, atunci e posibil ca un nav controller sa imbunatateasca asta.

11. #931 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Trecand peste nervii pe care mi i-a facut femeia PSN-ului, iti spun eu. Este foarte reusit in 3D, dar, mai mult de 5 minute nu poti juca. Atmosfera din joc este si asa incarcata in 2D. Incearca sa iti imaginezi ce nebunie este pentru ochi, in 3D. Dupa 5 minute am renuntat, cu ochii in lacrimi si injurandu-l pe un camper care ma tot astepta la spawn. Nu vrei sa stii cum este sa iti iei un shotgun in ochi... in 3D.

12. #932 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Quote Originally Posted by angelcrying View Post
    Trecand peste nervii pe care mi i-a facut femeia PSN-ului, iti spun eu. Este foarte reusit in 3D, dar, mai mult de 5 minute nu poti juca. Atmosfera din joc este si asa incarcata in 2D. Incearca sa iti imaginezi ce nebunie este pentru ochi, in 3D. Dupa 5 minute am renuntat, cu ochii in lacrimi si injurandu-l pe un camper care ma tot astepta la spawn. Nu vrei sa stii cum este sa iti iei un shotgun in ochi... in 3D.
    cam de asta imi era si mie frica si din cauza asta am spus ca nu sunt un fan. imi plac foarte mult filmele in 3D, insa pentru jocuri mi se pare putin prea mult, prea exagerat. pana la urma insa, important e sa ai optiunea. fiecare joaca cum ii place mai mult.

13. #933 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Mda... online tot nu-mi merge. Super joc, no comment.

14. #934 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by istrategie View Post
    Mda... online tot nu-mi merge. Super joc demo/beta, no comment.
    nici nu a fost lansat inca... aveti rabdare, credeti ca cei de la GG nu vor rezolva aceste probleme pana la lansarea oficiala?

anyway, am facut precomanda la web see u on the battlefield on February 28

15. #935 SP
    acelasi lucru l-ai spus in urma cu cateva pagini. Ia un rudotel si calmeaza-te. E beta omule! Nu demo, nu joc final, BETA!

Toma, vrei sa-ti doresc sa nu-ti mearga nici azi? Ca rezolvam nu-i problema.

16. #936 SP
    Member tomaobiwan's Avatar
    Nu conteaza ca ii beta sau demo nu ii finalizat , optimizat nu ii dai drumul , cum am mai asteptat o zi mai asteptam inca una .Ii foarte frustrant sa vezi ca toti se joaca si ii super , beton , incredibil si tu belesti ochii la 8001

17. #937 SP
    Quote Originally Posted by tomaobiwan View Post
    Nu conteaza ca ii beta sau demo nu ii finalizat , optimizat nu ii dai drumul , cum am mai asteptat o zi mai asteptam inca una .Ii foarte frustrant sa vezi ca toti se joaca si ii super , beton , incredibil si tu belesti ochii la 8001

vii si joci la mine nu te mai agita ca un sifon cu sirop de kiwi.

18. #938 SP
    Member tomaobiwan's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    vii si joci la mine nu te mai agita ca un sifon cu sirop de kiwi.
    Perfect acest invite il asteptam

19. #939 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Rasko linisteste-te putin ca faci riduri, imi fac griji pentru sanatatea ta cand vad esti expus la diverse penibilitati din partea mocofanilor care apar mai rapid decat ramele dupa o zi ploioasa. Hai la o partida de UNO sa-ti revii UMPIC.

20. #940 SP
    toma mocofanuuu toma mocofanuuu A zis Vagabone ca la tine se refera, Toma. Da las' nu baga in seama.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 47 of 91 FirstFirst ... 37 45 46 47 48 49 57 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks