Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 55 of 91 FirstFirst ... 5 45 53 54 55 56 57 65 ... LastLast
Results 1,081 to 1,100 of 1816

Thread: Killzone 3

1. #1081 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Camp-ul in jocu asta mi se pare destul de ok..adica pe mine nu m-a enervat mai nimeni campand , daca au facut-o au facut-o in limita bunului simt si plus de asta poti alege tu manual unde vrei sa te spawnezi ce pana mea, daca un tactician captureaza un spawn nu trebuie sa te spawnezia colo daca vezi ca aia campeaza acel spawn, pur si simplu te spawnezi la tine in baza, ideea e ca nu pot sa campeze toate spwan-urile si de obicei sunt mai multe, e pur si simplu imposibil sa le campeze pe toate, maxim 1 as zice eu acum insa eu nu joc warzone ala cu 24 de playeri sau cati sunt ca nu imi place sincer, e toata harta deblocata si e prea mare si nu mi se pare asa ok si + de asta am observat ca lag-ul e mult mai pronuntat cand joc warzone si ma refer la lag-ul grafic..baaad fps in rest n-am treaba daca joc operations sau celelalt gen deathmatch cate un fps drop pe ici pe colo.

2. #1082 SP
    Member TaSe88's Avatar
    pot spune ca nu am avut/nu am probleme cu camp-ul la spawn-uri.
    plus, am observat ca indiferent daca spawnezi in acelasi lod, te spawn-eaza defapt intr-o arie mai larga. nu in acelasi punct.

PS: dati-mi add ca m-am saturat sa joc cu straini.
    PSN: ivanescu

3. #1083 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Se campeaza putin la 1 sau 2 spownuri pe harta dar poti sa alegi sa te spownezi in alt loc si nui asa problema,pt mine cei mai enevanti in joc sunt sniperii care ma omoara asa din senin cate odata dar e acceptabil, adica tot timpul imi gasesc o alta ruta alternativa ca sa ma feresc de ei sau sami gasesc ceva de facut,meseria de Tactician e a full time job.
    Faine meciuri in seara asta-Domination RO

4. #1084 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    am luat si eu beta-ul azi...joining the fight
    cand jucati dati-mi si mie un invite...aveti id-ul in semnatura

5. #1085 SP
    Member Witchalok's Avatar
    In operations cat am jucat se spawn-campa la greu. Asta parea sa fie strategia generala.

Cel mai nasol (pentru echipa adversa) a fost cand i-am prins chiar in primul loc de spawn, eram toata echipa noastra acolo si cum aparea unul cum murea instant. Banuiesc ca nu era foarte amuzant pentru ei.

6. #1086 SP
    Member caine_rau's Avatar
    acelasi lucru se intampla si in bc2.
    eu zic ca mai depinde si contra cui joci.
    aseara in warzone am jucat cam 4 ore si chiar daca am dominat mai tot timpul au fost si momente in care echipa noastra a fost pusa in dificultate( si asta doar din cauza ca unii noi intrati pe server aveau habar cu ce se mananca jocul).
    e urat jocul impotriva unora mai slabi la fel cum e impotriva unora mai buni( cu toate ca n-am prea intalnit adversari care sa faca fata unei echipe predominate de romani).

7. #1087 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Mi se pare, sau aimingul e putin modificat fata de beta-ul care era acum ceva vreme pe PS Plus. Le-am jucat pe amandoua cu senzitivitatea la maxim, la ala de pe PS Plus era perfect, la asta parca fuge tinta peste tot.

In ceea ce priveste jucatul cu Move, tot respectul daca reuseste cineva sa faca performanta cu genul asta de control, dar mie mi-a facut tare multi nervi

8. #1088 SP
    Senior Member boga's Avatar
    N-am incercat inca, dar nu cred ca poti juca KZ3 MP cu Move /deci cu controllerul simplu, nu cu puscociu/ si sa fii si competitiv in acelasi timp

9. #1089 SP
    Member faxiu's Avatar
    eh? ce ziceti voi acolo? Eu am incercat sa joc cu DS3 si tot respectul meu pentru cei care pot face performanta. Ca acum mie imi face nervi. Iar cu puscociul nu o sa foe nici o diferentza, nu suportul armei face treaba. Eu nu vad cu ochi buni sharpshooterul dar mai stii...?

10. #1090 SP

11. #1091 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    De pe PS Store nu se poate descarca daca n-ai plus. Dar se poate descarca de aici : PSX Store - Demos > PS3 > Shooting > Killzone 3 SP Demo

Care-i faza ? S-au tampit aia de la Sony ? Risc ceva daca il instalez fara sa am PS Plus ? Consola nu e modata.

12. #1092 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Nu mai bine mai astepti putin si il iei oficial?

13. #1093 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Ce vrei domnu'.. nu toti avem jailbreak ca tine. Tu probabil ca l-ai tras de pe filelist, l-ai jucat, iar acum ne ti noua "morala" ca suntem nerabdatori?

14. #1094 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by angelcrying View Post
    Nu mai bine mai astepti putin si il iei oficial?
    Ce inseamna putin ?

Si nu inteleg, site-ul ala nu e oficial Sony ?

15. #1095 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Pe 15 din cate stiu va aparea demo-ul si pentru cei fara Plus.

16. #1096 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    in caz ca nu sunteti convinsi de grafica din KZ3, o mica comparatie

This Is Why Killzone 3 Is a Graphical Beast - GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog
    Attached Images Attached Images killzone-3-3.jpg killzone-3-1.jpg killzone-3-4.jpg killzone-3-2.jpg killzone-3-5.jpg

17. #1097 SP
    Member maweryck's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post

Pt mine de exemplu , comparatiile astea intre K2 si K3 sunt total irelevante mai ales pt ca ambele jocuri mi se par ca arata ff bine . Nu observ decat o mica schimbare de "stil " .
    M-am tot uitat si am incercat sa-mi dau seama care-mi plac mai mult sau care joc arata mai bine si nu m-am putut hotara (sau corect era "hotari " ? ) , ambele imi plac la fel de mult

LE : Hai ca am intrat sa citesc tot articolul , m-am uitat mai bine la poze , am citit commenturile si m-am hotarat ....parca al 3-lea imi place mai mult .....cand or sa inceapa sa zboare gloantele si sa explodeze grenadele , cat de expresiva e fata lui Sev o sa fie ultima mea grija

18. #1098 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    mda... GameSpy: Killzone 3 Review - Page 1
    t's taken three games, but the team at developer Guerrilla Games has finally provided players with the definitive Killzone multiplayer experience. While the action is largely the same as in Killzone 2, some notable additions improve upon the non-combat elements. Being able to just spend your earned points on gear is a big plus, as is the dialed-back class selection (Killzone 2's spread felt a bit bloated). I'm also a big fan of the new Operations mode, which plays out almost like a large-scale, head-to-head co-op match, complete with cut-scenes. Between that and the still-entertaining Warzone mode, PS3 fans will find enough to keep them happy until the inevitable Killzone 4. Maybe that will be the game to finally make me fall in love with the series.

19. #1099 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Deci sa moara bibi nu sunt fan killzone si nici nu am jucat 2-ul dar astea toti cu review-urile lor parca au fost platiti sa nu dea niciunu o nota mai mare de 8.5 , toti parca ii acorda aceleasi note ca si ceilalti parca le-ar fi "frica" si ultima nota de la gamespy nu o comentez.Imi cer scuze pentru redactarea ne-academica .Chiar nu merita si jocul asta o nota de 9 ?Pentru grafica, pentru multiplayer,pentru sunetul dts ce pana mea toti o ard ca nu le place story-ul adevaru e ca inca nu stim exact cum e dar sunt convins ca o sa fie ok,si daca avea sotry foarte bun sa zicem si avea un mod multiplayer mai jalnic asa toti ii dadeau note mici ca domne` vezi jocul are un story excelent dar odata ce il termini nu prea mai ai ce face, e ceva in genu si popa si hot.Dar cand call of duty e o afacere de sute de milioane $ de ce oare ma mai mir ?

20. #1100 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by RaverX View Post
    De pe PS Store nu se poate descarca daca n-ai plus. Dar se poate descarca de aici : PSX Store - Demos > PS3 > Shooting > Killzone 3 SP Demo

Care-i faza ? S-au tampit aia de la Sony ? Risc ceva daca il instalez fara sa am PS Plus ? Consola nu e modata.
    E ilegal, pentru ca, in momentul de fata, poti avea KZ3 SP Demo doar daca ai platit pentru PS Plus. Si nu, in nici un caz ala nu e site Sony oficial lol Singurul loc oficial pentru orice joc sau demo in format digital este PS Store.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 55 of 91 FirstFirst ... 5 45 53 54 55 56 57 65 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks