Fata de closed beta nu simt nicio diferenta in ceea ce priveste controlul care intr-adevar e putin diferit fata de killzone 2 dar dracul nu e atat de negru. Si va rog din suflet, nu-l mai comparati cu...Cod-ul ca nu are nimic in comun cu jocul ala( nu ca ar fi cod-ul un joc slab)! Iar astia cu review-urile au luat-o razna, nu au stiut de unde sa-i scada nota si au umblat la story ca de acolo e mai scuzabil( nu suport cand vad ca reviewurile nu se mai fac pe drepte ca acum ceva ani). Nu am jucat din campania sp dar am jucat destul closed beta si pot spune ca e cel mai reusit multiplayer din ce am jucat pana acum, impresie rezultata culmea dintr-un beta.

.

nu mai pot de ras. La Killzone 2 au fost extrem de multe nemultumiri datorita "lagului"(cica) prezent in control. Acum ca developerii au ascultat comunitatea si au muncit pentru o experienta mai fluida mentinandu-si totodata propria identitate in lumea FPS-urilor, iar nu e bine. A rezultat Call of Duty on steroids, Bad Company travelling to Mars, Resistance revisited etc. etc. Penibilitatea nu cunoaste margini.

Bookmarks