Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 45 of 91 FirstFirst ... 35 43 44 45 46 47 55 ... LastLast
Results 881 to 900 of 1816

Thread: Killzone 3

1. #881 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Fata de closed beta nu simt nicio diferenta in ceea ce priveste controlul care intr-adevar e putin diferit fata de killzone 2 dar dracul nu e atat de negru. Si va rog din suflet, nu-l mai comparati cu...Cod-ul ca nu are nimic in comun cu jocul ala( nu ca ar fi cod-ul un joc slab)! Iar astia cu review-urile au luat-o razna, nu au stiut de unde sa-i scada nota si au umblat la story ca de acolo e mai scuzabil( nu suport cand vad ca reviewurile nu se mai fac pe drepte ca acum ceva ani). Nu am jucat din campania sp dar am jucat destul closed beta si pot spune ca e cel mai reusit multiplayer din ce am jucat pana acum, impresie rezultata culmea dintr-un beta.

2. #882 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Dupa primele minute de joc am fost total dezamagit. Mi se parea un haos total tot ce se intampla in joc. Dupa ceva timp am inceput sa inteleg si eu jocul, sa ma prind cum sta treaba, si pot sa zic ca este foarte smecher. Cu siguranta il voi cumpara .

3. #883 SP
    Member cristian77's Avatar
    Quote Originally Posted by beugen2001 View Post
    Ai mancat stricat de ai ajuns sa compari capodopera ASTA cu mizeria aia
    Vorbeste frumos tarane,e doar o prima parere,bazata pe faptul ca hartile sunt mici,comprimate,24 jucatori,mult haos,lucru ce nu e foarte pe gustul MEU. Probabil o sa ma dezmeticesc ce se intampla pe acolo,ca si Marius,dupa ce o sa joc mai mult(am doar o ora) zilele urmatoare

4. #884 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Deci controlul cu Move este absolut superb. Ma enerveaza in schimb ca nu imi merge online. Daca nu se repara problemele pana cand apare, eu il iau cand se mai ieftineste putin.

5. #885 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by 573ph4n View Post
    Controlul e foarte bun, se "simte" inertia armei , nu este ca la call of duty.Acum ca personajul e mult mai agil, se misca mai repede vi se pare ca e prost controlul, adevaru e ca soldatii in realitate se misca la fel ca in killzone 2 , putin in reluare.

Eu va inteleg ca unii sunt fani infocati killzone 2 si ca v-ati invatat cu acel control care pentru voi era o caracterisitica ce facea ca Killzone 2 sa fie special in felul sau, insa trebuie sa recunoasteti cand se face un progres baieti.

Nu zice nimeni sa nu va exprimati parerea ..poate aste e nu va place dar unii o faceti intr-un mod nu stiu sa ii zic pueril, gen OMG WTF , ce e asta ????
    Nu, soldatii in realitate alearga cu zeci de Kg de echipament in spate, fac 3 piruete (din care dau 4 headshot-uri) si sprinteaza in continuare. Din fericire Killzone nu a involuat atat de mult, dar intelegi ideea. Si sa numesti noul control "evolutie" e... aiurea. Killzone 2 a fost clar FPS 2.0, asta e doar un COD ceva mai bun (vorbind strict din punct de vedere al controlului). Macar nu e doar un FPS haotic (desi asa pare), mie 2ul mi s-a parut un FPS tactic exceptional (se si vede diferenta fata de alte jocuri, o tactica buna te salveza). Momentan nu se vede asta pentru ca lumea nu cunoaste jocul.

6. #886 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Ahahahahaha. Multiple kill de 9 oameni dintre care 5 melee, restul cu arma. Base rape in adevaratul sens al cuvantului lol.

7. #887 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Putin, foarte putin. Ma rog, ramane pentru deliberare.

8. #888 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Perfect, acum cand ii dau la multiplayer sta ce sta si imi da error 8001 ca cica n-am conexiunea buna. E mai rau decat la pranz! FMM
    @istrategie cum ai putut frate sa joci cu Move, mie mi se deregleaza ***ul ala de fiecare data cand misc camera.

9. #889 SP
    Member Imouthes's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Perfect, acum cand ii dau la multiplayer sta ce sta si imi da error 8001 ca cica n-am conexiunea buna. E mai rau decat la pranz! FMM
    @istrategie cum ai putut frate sa joci cu Move, mie mi se deregleaza ***ul ala de fiecare data cand misc camera.
    Same here ... 8001 over and over again ...

10. #890 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Damn..si eu primesc aceeasi eroare.

11. #891 SP
    Mie imi facea la fel si in primul beta, exclusiv PS+. N-am apucat sa joc nici un meci intreg, nici acum cateva luni si nici azi. Ce o fi asa de greu sa optimizeze niste routere ca sa mearga la toata lumea. Daca ei se asteapta sa le dau banii pe joc si sa ma apuc sa trag si cabluri prin casa, bye bye Killzone, raman la Black Ops.

12. #892 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Eu am jucat azi vreo 6 ore si a mers perfect, fara lag. Poate e de la conexiunea voastra. Jocul este pur si simplu genial, abia astept varianta full.

13. #893 SP
    Ai netul prin router?

14. #894 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Da, si am folosit si la PC in acelasi timp messenger+browser non stop

15. #895 SP
    Member Imouthes's Avatar
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    Eu am jucat azi vreo 6 ore si a mers perfect, fara lag. Poate e de la conexiunea voastra. Jocul este pur si simplu genial, abia astept varianta full.
    Forumul killzone.com e plin de utilizatori care se plang de problema asta. Adminii ne indeamna la rabdare - sunt suprasolicitate serverele ...

16. #896 SP
    Messenger si browser folosesc 20kbps, e total irelevant. Si eu trageam cu 4mbps si jucam Black Ops online ieri si n-am avut nici lag si nici deconectari. E clar o problema de optimizare din partea producatorului, problema care daca imi amintesc bine exista si la Killzone 2, dar pe vremea aia jucam cu netul direct din modem si nu aveam probleme.

17. #897 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Sper sa rezolve treaba asta. Sau sa mareasca capacitatea servere-lor daca sunt suprasolicitate. Pai ce facem, ne batem joc?

18. #898 SP
    Junior Member Min3L's Avatar
    Mie imi functioneaza perfect!Am internet RDS si conectat la router ! FUNCTIONEAZA PERFECT! M-a fascinat jocul Cand o sa se lanseze o sa fiu primul care il cumpara

19. #899 SP
    Member JeruKu's Avatar
    Eu acum am intrat din nou la joc. Am net prin router și este și calculatorul aprins. Cel mai probabil este de la voi. Baftă

L.E. Ahem...tocmai mi-a dat și mie eroare . Am jucat 3 meciuri și a picat...

20. #900 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    nu mai pot de ras. La Killzone 2 au fost extrem de multe nemultumiri datorita "lagului"(cica) prezent in control. Acum ca developerii au ascultat comunitatea si au muncit pentru o experienta mai fluida mentinandu-si totodata propria identitate in lumea FPS-urilor, iar nu e bine. A rezultat Call of Duty on steroids, Bad Company travelling to Mars, Resistance revisited etc. etc. Penibilitatea nu cunoaste margini.

Altii urla ca nu cumpara jocul din cauza unei versiuni beta si a unor erori insignifiante Dar mon cher, te retinem si tu ai treaba!

Am jucat vreo 2 ore: controlul este exact acelasi experimentat de mine la beta-ul din toamna. Se misca absolut perfect. N-am avut deloc lag si nu m-a deconectat decat o singura data dintr-un meci deoarece plecase host-ul sau ceva de genu.

Si sa nu uit: armele noi si sunetul -

PS: Cristache, incearca sa joci doar guerrila warfare pana te obisnuiesti cu atmosfera generala. E clasicul team-deathmatch cu 8 vs 8. (my favourite)

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 45 of 91 FirstFirst ... 35 43 44 45 46 47 55 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks