voua va merge demoul ? mie nu imi merge (in party cu 4 insi)
ce demo visezi? vrei sa zici beta
a da apropo de demo... la beta la descriere pe PSN zice ca e un demo available. dar nu-i.![]()
din partea mea pot face controlul ca la gran turismo, eu vreau doar sa pot sa joc online!
Daca vreti sa jucati maine dimineata adaugati-ma la friends, Dark_inside21. nu am headset.
Jocul mi-a lasat o impresie buna din 4 meciuri.
Au scos si waggle la sniper, e teapan de zici ca sta fixat pe trepied. Asta plus noul control, la un 70% sensitivity poti face un quick-scope de toata frumusetea. Quick-scope care e o mecanica amuzanta in sinea lui, da sa stea la ma-sa-n ograda.
Ce vorbiti mai ca in beta ala de acu 1 luna 2 ce l-am jucat controlul era perfect,tb sa intru si eu deseara sa vad ce-i cu agitatia asta![]()
Pai eraSa speram ca o sa existe un mod cu controlul din primul beta in versiunea finala. Ar trebui facuta o petitie ceva.
Da, parca e schimbat putin controlul. Eu nu inteleg de ce nu l-au lasat cum era in Killzone 2 (poate putin schimbat), asta a facut jocul special (si alte cateva "chestii"). Asculta mereu de cei care se plang (nici nu au siguranta ca ei vor cumpara jocul...), insa nu pot asculta niciodata de fanii seriei.
asta cu melee imi aminteste de F.E.A.R. cand te chinuiai sa-i omori pe aia cu 1000 de incarcatoare, dar le dadeai un pumn in ceafa si mureau instant lol
on: a reusit cineva sa faca beta-ul sa-i mearga online? dintre cei care nu puteau
Controlul e foarte bun, se "simte" inertia armei , nu este ca la call of duty.Acum ca personajul e mult mai agil, se misca mai repede vi se pare ca e prost controlul, adevaru e ca soldatii in realitate se misca la fel ca in killzone 2 , putin in reluare.
Eu va inteleg ca unii sunt fani infocati killzone 2 si ca v-ati invatat cu acel control care pentru voi era o caracterisitica ce facea ca Killzone 2 sa fie special in felul sau, insa trebuie sa recunoasteti cand se face un progres baieti.
Nu zice nimeni sa nu va exprimati parerea ..poate aste e nu va place dar unii o faceti intr-un mod nu stiu sa ii zic pueril, gen OMG WTF , ce e asta ????
raspuns de la Waggle3D referitor la setarile pt MOVE:
"""I'm currently going with (from top to bottom)
0
40
80
50
none
hold
hold
But these are how I personally like them to be. Other people don't feel comfortable with too high of a cursor sensitivity (the "80" above). If that's the case with you, and u lower it, you might want to increase turning speed." here is the response from Waggle3D: "I'm currently going with (from top to bottom) 0 40 80 50 none hold hold But these are how I personally like them to be. Other people don't feel comfortable with too high of a cursor sensitivity (the "80" above). If that's the case with you, and u lower it, you might want to increase turning speed."
""
A inceput sa mearga,nu mai sunt probleme. Frumusel,gen CoD la prima impresie,o sa-i dau mai mult timp zilele urmatoare,poate ma prinde
Of ce ma enerveaza cu Move. Il calibrez ca lumea, dar de fiecare data cand dau in marginea ecranului sa misc camera, parca se deregleaza total dupa aia.... headache!
A inceput sa curga cu reviewuri:
Killzone 3 Review for PlayStation 3 - GameSpot
[SPOILER=NOTA]8.5 / 10[/SPOILER]
Killzone 3 Review - PlayStation 3 Review at IGN
[SPOILER=NOTA]8.5 / 10[/SPOILER]
Killzone 3 PlayStation 3 Review - Page 1 | Eurogamer.net
[SPOILER=NOTA]8.0 / 10[/SPOILER]
Review: Killzone 3- Destructoid
[SPOILER=NOTA]10 / 10
de la Jim Sterling lol[/SPOILER]
Bookmarks