Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 44 of 91 FirstFirst ... 34 42 43 44 45 46 54 ... LastLast
Results 861 to 880 of 1816

Thread: Killzone 3

1. #861 SP
    Member rZvFTW's Avatar
    voua va merge demoul ? mie nu imi merge (in party cu 4 insi)

2. #862 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    ce demo visezi? vrei sa zici beta
    a da apropo de demo... la beta la descriere pe PSN zice ca e un demo available. dar nu-i.

3. #863 SP
    Member BLAUPUNKT's Avatar
    Quote Originally Posted by slabunator View Post
    In closed beta controlul era asa cum anuntasera, un raport ideal intre mobilitate si inertie. Aici e 90 % call of duty din pacate. Tot te poti bucura de joc, dar si-a pierdut ceva din farmec.
    Total de acord cu slabunator, jocul e o bataie de joc, cum de altfel era de asteptat la asa hype acum o sa fie plin de toti noobii/camperii din COD.

Cel mai mare minus este melee atack <-> 1 hit = dead WTF
    Pana si meniul este oribil parca ar fi PIPboy din Fallout.

4. #864 SP
    din partea mea pot face controlul ca la gran turismo, eu vreau doar sa pot sa joc online!

5. #865 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    Daca vreti sa jucati maine dimineata adaugati-ma la friends, Dark_inside21. nu am headset.

Jocul mi-a lasat o impresie buna din 4 meciuri.

6. #866 SP
    Member slabunator's Avatar
    Au scos si waggle la sniper, e teapan de zici ca sta fixat pe trepied. Asta plus noul control, la un 70% sensitivity poti face un quick-scope de toata frumusetea. Quick-scope care e o mecanica amuzanta in sinea lui, da sa stea la ma-sa-n ograda.

7. #867 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Ce vorbiti mai ca in beta ala de acu 1 luna 2 ce l-am jucat controlul era perfect,tb sa intru si eu deseara sa vad ce-i cu agitatia asta

8. #868 SP
    Pai era Sa speram ca o sa existe un mod cu controlul din primul beta in versiunea finala. Ar trebui facuta o petitie ceva.

9. #869 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Da, parca e schimbat putin controlul. Eu nu inteleg de ce nu l-au lasat cum era in Killzone 2 (poate putin schimbat), asta a facut jocul special (si alte cateva "chestii"). Asculta mereu de cei care se plang (nici nu au siguranta ca ei vor cumpara jocul...), insa nu pot asculta niciodata de fanii seriei.

10. #870 SP
    Member TaSe88's Avatar
    Quote Originally Posted by BLAUPUNKT View Post
    Total de acord cu slabunator, jocul e o bataie de joc, cum de altfel era de asteptat la asa hype acum o sa fie plin de toti noobii/camperii din COD.

Cel mai mare minus este melee atack <-> 1 hit = dead WTF
    Pana si meniul este oribil parca ar fi PIPboy din Fallout.
    avem un hater aici.
    apropo, daca cineva ajunge langa tine sa poata sa iti dea un melee attack, ceva nu faci bine.

11. #871 SP
    asta cu melee imi aminteste de F.E.A.R. cand te chinuiai sa-i omori pe aia cu 1000 de incarcatoare, dar le dadeai un pumn in ceafa si mureau instant lol
    on: a reusit cineva sa faca beta-ul sa-i mearga online? dintre cei care nu puteau

12. #872 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Controlul e foarte bun, se "simte" inertia armei , nu este ca la call of duty.Acum ca personajul e mult mai agil, se misca mai repede vi se pare ca e prost controlul, adevaru e ca soldatii in realitate se misca la fel ca in killzone 2 , putin in reluare.

Eu va inteleg ca unii sunt fani infocati killzone 2 si ca v-ati invatat cu acel control care pentru voi era o caracterisitica ce facea ca Killzone 2 sa fie special in felul sau, insa trebuie sa recunoasteti cand se face un progres baieti.

Nu zice nimeni sa nu va exprimati parerea ..poate aste e nu va place dar unii o faceti intr-un mod nu stiu sa ii zic pueril, gen OMG WTF , ce e asta ????

13. #873 SP
    Member TaSe88's Avatar
    raspuns de la Waggle3D referitor la setarile pt MOVE:

"""I'm currently going with (from top to bottom)

0
    40
    80
    50
    none
    hold
    hold

But these are how I personally like them to be. Other people don't feel comfortable with too high of a cursor sensitivity (the "80" above). If that's the case with you, and u lower it, you might want to increase turning speed." here is the response from Waggle3D: "I'm currently going with (from top to bottom) 0 40 80 50 none hold hold But these are how I personally like them to be. Other people don't feel comfortable with too high of a cursor sensitivity (the "80" above). If that's the case with you, and u lower it, you might want to increase turning speed."

""

14. #874 SP
    Member cristian77's Avatar
    A inceput sa mearga,nu mai sunt probleme. Frumusel,gen CoD la prima impresie,o sa-i dau mai mult timp zilele urmatoare,poate ma prinde

15. #875 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Quote Originally Posted by cristian77 View Post
    A inceput sa mearga,nu mai sunt probleme. Frumusel,gen CoD la prima impresie,o sa-i dau mai mult timp zilele urmatoare,poate ma prinde
    Ai mancat stricat de ai ajuns sa compari capodopera ASTA cu mizeria aia

16. #876 SP
    Party Rocking! Razviii123's Avatar
    Nici eu nu mai am probleme, in 2-3 sec gaseste joc.

17. #877 SP
    Of ce ma enerveaza cu Move. Il calibrez ca lumea, dar de fiecare data cand dau in marginea ecranului sa misc camera, parca se deregleaza total dupa aia.... headache!

18. #878 SP
    Quote Originally Posted by 573ph4n View Post
    Controlul e foarte bun, se "simte" inertia armei , nu este ca la call of duty.Acum ca personajul e mult mai agil, se misca mai repede vi se pare ca e prost controlul, adevaru e ca soldatii in realitate se misca la fel ca in killzone 2 , putin in reluare.

Eu va inteleg ca unii sunt fani infocati killzone 2 si ca v-ati invatat cu acel control care pentru voi era o caracterisitica ce facea ca Killzone 2 sa fie special in felul sau, insa trebuie sa recunoasteti cand se face un progres baieti.

Nu zice nimeni sa nu va exprimati parerea ..poate aste e nu va place dar unii o faceti intr-un mod nu stiu sa ii zic pueril, gen OMG WTF , ce e asta ????
    Se simte inertia, da mult mai putin.

Implementarea unor mecanici "consacrate", in detrimentul unei amprente unice, din motive pur comerciale e departe de a putea fi numit progres.

Ambele stiluri au farmecul lor, dar de ce sa elimini unul?

19. #879 SP
    Senior Member Nash's Avatar

20. #880 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    A inceput sa curga cu reviewuri:

Killzone 3 Review for PlayStation 3 - GameSpot

[SPOILER=NOTA]8.5 / 10[/SPOILER]
    Killzone 3 Review - PlayStation 3 Review at IGN

[SPOILER=NOTA]8.5 / 10[/SPOILER]
    Killzone 3 PlayStation 3 Review - Page 1 | Eurogamer.net

[SPOILER=NOTA]8.0 / 10[/SPOILER]
    Review: Killzone 3- Destructoid

[SPOILER=NOTA]10 / 10

de la Jim Sterling lol[/SPOILER]

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 44 of 91 FirstFirst ... 34 42 43 44 45 46 54 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks