Se baga cineva in seara asta la un WarZone?
Daca da dati-mi add.
PSN ID bartonn_dan
Multumesc, asta vroiam sa stiu. Era foarte confuz pentru ca numele site-ului era "oficial". In fine, o sa mai am rabdare, desi mi se pare o porcarie, am ajuns sa trebuiasca sa platim si pentru acces (in primele zile) la demo-uri (ca si pe xbox live). N-o sa mai treaca mult si o sa fie si accesul la multiplayer platit.
N-ajunge ca platim consola, platim jocurile, o sa avem nevoie si de abonament sa ne bucuram in intregime de consola si de jocuri.
Stie cineva cand se da drumul la demo si pentru muritorii mai saraci (sau mai zgarciti) care n-au PS Plus ? Pe XBOX Live stiu ca dupa o saptamana dupa ce a fost lansat demo-ul pt gold.
Pe 15 Feb o sa-l primeasca si cei care nu au psn plus. Eu am fost la locul potrivit, la momentul potrivit si l-am luat de pe psn hong kong in perioada cand l-au ''scapat'' gratis. Din cate am inteles, dimineata l-au retras.
don't be such a drama queen, oficialii de la Sony au afirmat in repetate randuri ca MP va fi gratis. nu cred ca vor incepe dintr-o data sa-i taxeze pe gameri daca vor sa joace online, nu uita ca ei se lauda cu acest feature al PS3. in plus doar cateva demouri (titlurile mai importante) sunt disponibile o perioada scurta de timp exclusiv abonatilor PSN+ si daca iti aduci aminte exista un open MP BETA al jocului. banuiesc ca e de ajuns sa joci beta-ul ca sa iei o hotarare, in a-l achizitiona sau nu.
![]()
Am jucat si eu demo sp si pot spune ca jocul e cam asa: cine n-are ps3 sa-si cumpere urgent unul. Rusine facatorilor de reviewuri!
Acum mai urmeaza sa apara hack-uri sau cheat-uri pt. multiplayer si sa dus dracului si jocul asta.![]()
[QUOTE=consol3;546111]Cred ca ai cont vip pe filelist de ai jucat de acum[/Q
nu am cont dar am PS plus iar consola nu a fost modata si nici nu am so modez
Bookmarks