Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 56 of 91 FirstFirst ... 6 46 54 55 56 57 58 66 ... LastLast
Results 1,101 to 1,120 of 1816

Thread: Killzone 3

1. #1101 SP
    Member bartonn's Avatar
    Se baga cineva in seara asta la un WarZone?

Daca da dati-mi add.
    PSN ID bartonn_dan

2. #1102 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by Diesel View Post
    E ilegal, pentru ca, in momentul de fata, poti avea KZ3 SP Demo doar daca ai platit pentru PS Plus. Si nu, in nici un caz ala nu e site Sony oficial lol Singurul loc oficial pentru orice joc sau demo in format digital este PS Store.
    Multumesc, asta vroiam sa stiu. Era foarte confuz pentru ca numele site-ului era "oficial". In fine, o sa mai am rabdare, desi mi se pare o porcarie, am ajuns sa trebuiasca sa platim si pentru acces (in primele zile) la demo-uri (ca si pe xbox live). N-o sa mai treaca mult si o sa fie si accesul la multiplayer platit.

N-ajunge ca platim consola, platim jocurile, o sa avem nevoie si de abonament sa ne bucuram in intregime de consola si de jocuri.

Stie cineva cand se da drumul la demo si pentru muritorii mai saraci (sau mai zgarciti) care n-au PS Plus ? Pe XBOX Live stiu ca dupa o saptamana dupa ce a fost lansat demo-ul pt gold.

3. #1103 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Pe 15 Februarie.

4. #1104 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Pe 15 Feb o sa-l primeasca si cei care nu au psn plus. Eu am fost la locul potrivit, la momentul potrivit si l-am luat de pe psn hong kong in perioada cand l-au ''scapat'' gratis. Din cate am inteles, dimineata l-au retras.

5. #1105 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by RaverX View Post
    Multumesc, asta vroiam sa stiu. Era foarte confuz pentru ca numele site-ului era "oficial". In fine, o sa mai am rabdare, desi mi se pare o porcarie, am ajuns sa trebuiasca sa platim si pentru acces (in primele zile) la demo-uri (ca si pe xbox live). N-o sa mai treaca mult si o sa fie si accesul la multiplayer platit.

N-ajunge ca platim consola, platim jocurile, o sa avem nevoie si de abonament sa ne bucuram in intregime de consola si de jocuri.

Stie cineva cand se da drumul la demo si pentru muritorii mai saraci (sau mai zgarciti) care n-au PS Plus ? Pe XBOX Live stiu ca dupa o saptamana dupa ce a fost lansat demo-ul pt gold.
    don't be such a drama queen , oficialii de la Sony au afirmat in repetate randuri ca MP va fi gratis. nu cred ca vor incepe dintr-o data sa-i taxeze pe gameri daca vor sa joace online, nu uita ca ei se lauda cu acest feature al PS3. in plus doar cateva demouri (titlurile mai importante) sunt disponibile o perioada scurta de timp exclusiv abonatilor PSN+ si daca iti aduci aminte exista un open MP BETA al jocului. banuiesc ca e de ajuns sa joci beta-ul ca sa iei o hotarare, in a-l achizitiona sau nu.

6. #1106 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    Ce vrei domnu'.. nu toti avem jailbreak ca tine. Tu probabil ca l-ai tras de pe filelist, l-ai jucat, iar acum ne ti noua "morala" ca suntem nerabdatori?
    Ihi.

7. #1107 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Acum cine are jailbreak trebuie sa se laude pe toate topicurile. Penibil.

8. #1108 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Killzone.3.EUR.PS3-MIRSUPER

trist...

9. #1109 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Mersi de pont

10. #1110 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Am jucat si eu demo sp si pot spune ca jocul e cam asa: cine n-are ps3 sa-si cumpere urgent unul. Rusine facatorilor de reviewuri!

11. #1111 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Killzone 3 Trophies and Strategy Guide Unveiled � PlayStation Blog)

12. #1112 SP
    Banned I_Fabian_I's Avatar
    un joc de nota 1000

13. #1113 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by sacalul273 View Post
    un joc de nota 1000
    Cred ca ai cont vip pe filelist de ai jucat de acum

14. #1114 SP
    Member Caponescu's Avatar
    Acum mai urmeaza sa apara hack-uri sau cheat-uri pt. multiplayer si sa dus dracului si jocul asta.

15. #1115 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    or sa apara mai mult ca sigur pt astia cu cosuri si pv1a mica

16. #1116 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by babulu View Post
    Acum cine are jailbreak trebuie sa se laude pe toate topicurile. Penibil.
    Penibil esti tu ma. In primul rand, nu am jailbreak, in al doilea rand, Walkman glumea si in al treilea rand esti... penibil. Asa este cu oamenii care uita de unde pleaca si la cine au apelat candva, devin penibili.

17. #1117 SP
    Banned I_Fabian_I's Avatar
    [QUOTE=consol3;546111]Cred ca ai cont vip pe filelist de ai jucat de acum[/Q
    nu am cont dar am PS plus iar consola nu a fost modata si nici nu am so modez

18. #1118 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Daca jucati dati-mi add va rog(am si headset)

PSN:Ro97Gr493d

19. #1119 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by angelcrying View Post
    Penibil esti tu ma. In primul rand, nu am jailbreak, in al doilea rand, Walkman glumea si in al treilea rand esti... penibil. Asa este cu oamenii care uita de unde pleaca si la cine au apelat candva, devin penibili.
    asta e ala de isi scoatea mass effectu 2 de pe torrente?
    a devenit persoana marcanta?

20. #1120 SP
    Member tomaobiwan's Avatar
    koba felicitari almost 1.000.000

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 56 of 91 FirstFirst ... 6 46 54 55 56 57 58 66 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks