Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 74 of 91 FirstFirst ... 24 64 72 73 74 75 76 84 ... LastLast
Results 1,461 to 1,480 of 1816

Thread: Killzone 3

1. #1461 SP
    Junior Member petreking's Avatar

king*s clan

vad ca au intrat deja 2 baieti din romania

PENTRU CEI CARE INTRA IN CLAN AM O RUGAMINTE ,DACA
    VRETI SA SPUNETI CAM PE LA CE ORE PUTETI INTRA ONLINE
    (APROXIMAIV)

VA ASTEPTAM IN CONTINUARE

KING*S CLAN

2. #1462 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    mai petrica mai

3. #1463 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    mai exista si o alta posibilitatea, in afara unui nou CoD, sa jucam intre noi, romanii . nu trebuie neaparat sa facem meciuri intre clanuri, putem si sa ne amestecam.
    Mai bine nu... Ieri intru si eu pe cineva din friend list, erau vreo 2 romani in echipa noastra (caine_rau parca si nu mai tin minte cine), si mult mai multi in cealalata.

A cam fost macel... minimize si fabian din echipa adversa campau in fericire cu sniperul si cei din echipa noastra ce crezi ca faceau?

2 oameni se pusesere special (cred) intr-o usa, astfel incat sa nu se poata iesi pe acolo (nu campau acolo, stateau cu spatele la iesire si cu fata in spawn), astfel incat sa nu ai pe unde sa iesi decat direct in bataia sniperilor si a intregii echipe adverse.

Oh, the fun!!!

In king's clan sunt doar 3 oameni cu tot cu mine (sau asa imi arata pe killzone.com), am primit ieri invite.

4. #1464 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Quote Originally Posted by Witchalok View Post
    minimize si fabian din echipa adversa campau in fericire cu sniperul si cei din echipa noastra ce crezi ca faceau?

2 oameni se pusesere special (cred) intr-o usa, astfel incat sa nu se poata iesi pe acolo (nu campau acolo, stateau cu spatele la iesire si cu fata in spawn), astfel incat sa nu ai pe unde sa iesi decat direct in bataia sniperilor si a intregii echipe adverse.
    Baieti,

5. #1465 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    A cam fost macel... minimize si fabian din echipa adversa campau in fericire cu sniperul si cei din echipa noastra ce crezi ca faceau?

Imi pare rau ca a trebuit sa nimeresti in echipa adversa si in bataia lunetei noastre .

Acum la modul serios, ce ar trebui sa faca un sniper pe harta Turbine Concourse SE-6 ??? Ori trebuie sa imi cer scuze ca imi place aceasta clasa si ca ma descurc bine cu ea ?

Clasa sniper este o clasa de "campat" daca vrei, citeste si tu ce scrie la Marksman select screen la descriere . Nu stiu daca ai observat dar pe loading screen inainte sa intri in meciuri iti mai arata "tips" pentru anumite clase. Daca nu stii ce scrie la Marksman iti spun eu : "As a marksman stay clear of busy areas"
    Nu vreau sa par elitist si sincer imi cer scuze pentru ca stiu ca un sniper decent poate deveni frustrant, de cele mai multe ori ma lupt tot cu sniperi. Te sfatui sa incerci rute ocolitoare catre obiective si sa eviti sa iesi in camp deschis.

6. #1466 SP
    Member caine_rau's Avatar
    Mai bine nu... Ieri intru si eu pe cineva din friend list, erau vreo 2 romani in echipa noastra (caine_rau parca si nu mai tin minte cine), si mult mai multi in cealalata.

Oh, the fun!!!

In king's clan sunt doar 3 oameni cu tot cu mine (sau asa imi arata pe killzone.com), am primit ieri invite.
    aseara erau mai multi obositi pe langa cei 2 de care ai amintit.
    erau 4 sau 5 care selectau cate un amarat( m-au luat si pe mine la ochi) faceau cerc in jurul lui si radeau ca prostii. eu ca sa scap pe langa injuraturi am detonat in mana grenada.
    cand joci cu romani se schimba si individual performanta fiecaruia( e mult mai misto).
    sper sa dispara repede astfel de picati in cap.
    referitor la sniperi - sunt frustranti pt ca uneori imediat dupa spawn iti da head shot( am patit-o de 4 ori pe frozen dam) dar gasesti ac de cojocul lor

7. #1467 SP
    Banned I_Fabian_I's Avatar
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Imi pare rau ca a trebuit sa nimeresti in echipa adversa si in bataia lunetei noastre .

Acum la modul serios, ce ar trebui sa faca un sniper pe harta Turbine Concourse SE-6 ??? Ori trebuie sa imi cer scuze ca imi place aceasta clasa si ca ma descurc bine cu ea ?

Clasa sniper este o clasa de "campat" daca vrei, citeste si tu ce scrie la Marksman select screen la descriere . Nu stiu daca ai observat dar pe loading screen inainte sa intri in meciuri iti mai arata "tips" pentru anumite clase. Daca nu stii ce scrie la Marksman iti spun eu : "As a marksman stay clear of busy areas"
    Nu vreau sa par elitist si sincer imi cer scuze pentru ca stiu ca un sniper decent poate deveni frustrant, de cele mai multe ori ma lupt tot cu sniperi. Te sfatui sa incerci rute ocolitoare catre obiective si sa eviti sa iesi in camp deschis.
    are dreptate �n ce spune mai sus

8. #1468 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Quote Originally Posted by petreking View Post
    vad ca au intrat deja 2 baieti din romania

PENTRU CEI CARE INTRA IN CLAN AM O RUGAMINTE ,DACA
    VRETI SA SPUNETI CAM PE LA CE ORE PUTETI INTRA ONLINE
    (APROXIMAIV)

VA ASTEPTAM IN CONTINUARE

KING*S CLAN
    Dar de ce scrii cu caps lock on si asa colorat? Presupun ca ne putem intelege si daca scriem normal.

9. #1469 SP
    Junior Member denverius's Avatar
    Quote Originally Posted by Pizzi View Post
    Dar de ce scrii cu caps lock on si asa colorat? Presupun ca ne putem intelege si daca scriem normal.
    Asta este de la cenzura,urla cenzura in el

10. #1470 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    ok, dupa ceva timp petrecut in MP, mai putin decat speram eu sa joc , pot sa zic ca este cel mai bun joc ever in MP... ador operations, mai ales cand in cut-scenes iti apare numele , iar felul in care faci upgrade la clase e mult mai bine gandit, deoarece acum ai o libertate mai mare sa-ti "personalizezi" clasa preferata (momentan lucrez la engineer si tactician). camperi exista, dar sunt putini, insa ma enerveaza la culmea camperi din echipa mea. jucam warzone si peste 50% din coechipieri mei stateau frumos in vine, la distanta mare de obiective si asteptau , ma luptam cu inca 2 sa castigam rundele, ei nu aveau nicio treaba. chiar daca castig multe puncte in warzone, nu-mi place cand vand ca pierd din cauza unor idioti care habar n-au sa joace.

11. #1471 SP
    Member s0whaT's Avatar
    In ce game mod se pot Castiga mai multe unlocking points ?
    AM inceput si eu cu Tactician , cred ca e grupa mea preferata pana ma invat cu DS3 u .
    Pana acum n am intampinat boti dupa cum ziceti voi , dar am dat de cativa camperi .

Cand ma gasiti ON ( intre 10 - 16 deobicei ) , nu ezitati sa mi dati invite .
    Interesant gameplayul cu Fabiani

12. #1472 SP
    Junior Member nicutapa's Avatar
    Eu cred ca trebuie sa dam doavada de putina intelegere....
    Aseara am intrat si eu in multyiplayer la invitiatia lui Muski dar eu eram pe langa cu toate. Credeti-am ca sunt la primul shotter pe PS3 si acum pe langa ca nu cunosc jocul, hartile , obiectivele, trebuie sa ma obisnuiesc si cu PS Move. Deci ce vorbeau colegi mei de echipa, era o limba straina pentru mine.Eu cred ca i-am disperat dar acum atat pot sa dau. Am stat pana dimineara sa termin campania si am dat si eu de "aripioare" etc..deci le prind dar am nevoie de timp
    Deci daca va deprim cum joc, eu pot sa stau si sa ma antrenez o perioada. Adica nu vrea sa supar pe nimeni dar nici sa se faca misto de cati sunt de prosti unii noi. E vb doar de experienta
    Eu cum am zis in alte posturi, ma joc alte shoottere si chiar am unul pe PC cu care ma joc de 10 ani. Si in cazul in care intra unul nou pe harta, nu-l iau la misto sau fac pe desteptul. Totii trecem prin fazele astea....

13. #1473 SP
    Junior Member muddah futtah's Avatar
    So, am inceput si eu campania singleplayer in 3D si pot spune ca pentru cei care lasa deoparte naravul de a cauta nod in papura la orice (putin ghosting uneori, low-res fata de 2D, etc) si pur si simplu se bucura de joc, kz3 singleplayer 3D este za ****, superb, etc.

Cum ziceau unii pe 'net, un "Avatar" pentru jocurile 3D.

14. #1474 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    L-am luat si eu si am bagat putin multiplayer. This game is the ****! Pana acum ca o comparatie fata de Killzone 2, in multiplayer jocul e mult mai bine realizat. In sfarsit am scapat de supraaglomerarea de pe unele harti gen Radec Academy. Mai joc niste multi si dupa ma apuc si de singleplayer.

15. #1475 SP
    Junior Member n3r0's Avatar
    "As a marksman stay clear of busy areas".
    Sa incerci sa ataci cu clasa asta. Vei ramane surprins cat de buna e.

16. #1476 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by n3r0 View Post
    Sa incerci sa ataci cu clasa asta. Vei ramane surprins cat de buna e.
    Depinde ce intelegi tu prin "sa ataci" . Nu stau in baza la mine si astept sa treaca cineva , altfel nu as mai face punctaj destul. Ma misc catre obiective si de obicei imi aleg un punct unde am camp vizual bun asupra zonei de obiectiv. Am observat ca un loc bun de "campat" este undeva pe traseul dintre spawn pointul inamicilor si locatial obiectivului , ca un filtru daca vrei , cu cat bun cu atat mai putini inamici ajung la obiective.
    O echipa are nevoie de sniperi tocmai ca sa bata alti sniperi, iar daca am echipa care se misca catre obiective ma misc odata cu ei , doar ca nu stau chiar acolo unde se impart grenade.

17. #1477 SP

Nu am zis-o ca pe un lucru rau faptul ca erai sniper si campai, si nici nu am nimic cu tine.

Ce ma deranjeaza e designul prost al unor harti (iesirea din spawn nu ar trebui sa dea fix in bataia unui sniper aflat la dracu in praznic) al unor arme (sniperul nu cred ca ar trebui sa fie 1 hit kill de la distanta foarte mare decat daca e headshot) si faptul ca mai erau si "grievers" (ca cei care blocau rutele ocolitoare).
    Ma rog, poti sa iesi si sa cauti alt meci, ceea ce am si facut. Si nici nu am mai intalnit situatie ca aia pana acum (la grievers ma refer mai mult).

Si nu stiu daca a fost intentia ta sau nu, dar postul tau chiar pare elitist. Stiu si eu ce poate sa faca si nu clasa aia
    Si doar ca idee, nu e neaparat clasa de "campat" in sensul sa stai cu sniper rifle in coltul celalat al hartii.
    Celelelate abilitati/arme sunt de medium/close range: Assault rifle, cloak+machine pistol, scramble...
    Marksman e probabil a doua clasa in care voi incepe sa bag puncte si chiar pentru abilitatile astea, nu pentru sniper rifle.

Oricum, fiecare e liber sa joace ce clasa ii place si cum ii place, si nu am nimic impotriva asta

Death to the ISA!

18. #1478 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar

19. #1479 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    fixed

Anyway, e frumos cand e harta plina de sniperi in echipa adversa. 7-0 easy win, eu nu ma plang . E frustrant cateodata cand iesi din spawn si iti zboara capul de pe umeri, incerci sa o iei pe alta ruta si iar ramai fara cap, dar trece dupa cateva Brutal Melee vs Sniper .

Urat e cand joci impotriva unui squad de CG-isti si in echipa ta sunt doar 2-3 care joaca for the win iar ceilalti sunt prea inamorati de KDR ca sa ajute echipa.

20. #1480 SP
    Am incercat sa joc si eu... cum naiba ii zice... modul de joc in care e doar body count.
    In fine, jocurile sunt prea scurte (parca intr-un patch urmau sa urce limita la 150 kills de la 100) dar parca stau la fel de mult in meniurile dintre meciuri pe cat dureaza meciurile propriu-zise. (exagerez un pic, dar vreo 2 minute tot stai pana incepe meciul urmator, si un meci tinea cam 4-5 minute).

In operations la fel. Mai ales cand nu se trece de primul obiectiv.

Nu stiu de ceilalti dar pentru mine e chiar enervant, asa ca prefer sa joc Warzone, chiar daca nu am nici un chef sa joc pentru obiective, doar din motivul asta. Si sunt convins ca multi gandesc la fel.
    De unde si excesul asta de jucatori care, cum bine zice Enthroll, "sunt prea inamorati de KDR ca sa ajute echipa".

Daca un meci de Body Count ar dura tot cam 15 minute cat tine unul de Warzone, cred ca s-ar mai echilibra lucrurile.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 74 of 91 FirstFirst ... 24 64 72 73 74 75 76 84 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks