Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 84 of 91 FirstFirst ... 34 74 82 83 84 85 86 ... LastLast
Results 1,661 to 1,680 of 1816

Thread: Killzone 3

1. #1661 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Bring The Rain: Steel Rain DLC Coming Tomorrow � PlayStation.Blog.Europe

Steel Rain consists of two explosive new multiplayer maps inspired by locations from the single player campaign: Junkyard, a Guerrilla Warfare map which sees Jetpacks and Exoskeletons clashing in a rain-drenched junk processing facility; and Stahl Arms, a uniquely styled Warzone map set on the factory floor of one of Helghan�s largest weapons manufacturing plants.

The map pack will be available from the PlayStation Store April 6th for �4.99. PlayStation Plus members get a special treat: they can download the Steel Rain pack for free for the whole of April.

2. #1662 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Mechwarrior here i come

3. #1663 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    stiti cumva merge sa folosesc voucher-ul cu 3 Unlock Points,24 Hours Double Xp etc(de la Helghast Edition) pe un cont de PSN RO ?...adica sa dau redeem de pe contul de UK apoi sa le instalez pe contul de RO(spun sa le instalez ptr ca voucher-ul mai ofera si tema dinamica si soundtrack-ul)..

4. #1664 SP
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    stiti cumva merge sa folosesc voucher-ul cu 3 Unlock Points,24 Hours Double Xp etc(de la Helghast Edition) pe un cont de PSN RO ?...adica sa dau redeem de pe contul de UK apoi sa le instalez pe contul de RO(spun sa le instalez ptr ca voucher-ul mai ofera si tema dinamica si soundtrack-ul)..
    Codul pentru unlock points si XP este valabil doar pe contul pe care dai redeem, nu o sa mearga pe cont de Romania. Insa vezi ca in Helghast Edition ai 2 vouchere: unul pentru DLC, tema si soundtrack (aflat in carcasa jocului) si unul pentru unlock points, double xp, tema si soundtrack (aflat in casca). Avand si eu cont de Romania am folosit doar primul cod.

5. #1665 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    am inteles..pai in situatia asta
    E interesat cineva de un share ptr DLC-ul Steel Rain-PSN UK (maine cand va aparea) pe acest voucher care contine:24 hours of double xp,24 hours all weapons unlocked,3 Unlock Points,Dynamic Theme,Official Soundtrack ?

6. #1666 SP
    Din cate se pare, cei cu jocul zona 1 vor mai avea de asteptat DLC-ul pana pe 12 Aprilie:

Killzone 3 - Steel Rain DLC Coming April 6 in EU, April 12 in US

7. #1667 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    cei cu jocul zona 1 vor mai avea de asteptat DLC-ul pana pe 12 Aprilie:

Si update-ul 1.07 are aceeasi data pentru US?

8. #1668 SP
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post

Si update-ul 1.07 are aceeasi data pentru US?
    Nu. Updateul va aparea astazi, la aceeasi ora (nu este cunoscuta), pentru toate zonele:

Hi all,

Patch 1.07 will be released this Wednesday for every territory at the same time.

Thanks,

Lev

9. #1669 SP
    Se stie pretul in lire al DLC-ului cumva? Sa vad daca ma agit sa mai achizitionz puncte d'alea.... Cred ca mai am 3,75 lire in cont.

10. #1670 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    E 3,99 lire sau moca daca ai PSPlus

11. #1671 SP
    Dementiale hartile noi, ambele...

12. #1672 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Am terminat si eu campania Mi s-a parut foarte ok, cu toate ca pe alocuri putin prea scriptata. Jocul incepe in forta.. insa pare ca pierde progresiv din intensitate in ultimul sfert, iar endingul m-a lasat cam nesatisfacut KZ2 a avut parte de un final mult mai bun.

13. #1673 SP
    Ma io am impresia ca tu ai jucat campania incepand cu ultimu' capitol si terminand cu primu'. Am inteles ca e un bug la astia fara net. :spermatozoid::zombieright_

14. #1674 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Ca sa nu mai zic ca la final battle mi-a dat freeze de doua ori N-am avut niciun freeze in MP.. si nici in SP pana atunci. Dupa care doua quickies d-astea in mai putin de 10 minute In fine, raman la parerea ca puteau sa-i faca un final mai bun, dar chiar si asa jocul merita toti banii.

Tare rau imi pare ca n-am net si nu pot sa joc si niste MP. I miss it Dar poate pana rezolv eu o sa bage si optiunea de custom clan match si o sa facem un DMC vs RSA

15. #1675 SP
    Pai putem face deja dupa updateul de ieri. Se poate da invite catre enemy squad leader, ales modul de joc, hartile etc.

16. #1676 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by boga View Post
    si o sa facem un DMC vs RSA
    Asa tare vrei sa te razbuni pe ei?

17. #1677 SP
    Member Atrium's Avatar
    Pe mine unul a cam inceput sa ma streseze MP-ul, si mai exact cei ce il alcatuiesc. Cel putin in Warzone trebuie sa ai mare noroc sa pici cu ceva coechipieri care sa stie ce au de facut si care si pot indeplini cate un obiectiv din cand in cand. Si in seara asta am reusit sa ma enervez bine, toti tembelii stateau ca sniperi in baza, NIMIC altceva. Alergam de nebun pe acolo singur, am si pierdut meciul si pe de-asupra am avut si K/D de 23/31. Cred ca meciurile in clan sunt solutia, altfel zbor jocul asta una doua...

18. #1678 SP
    Member slabunator's Avatar
    Am jucat 2 h din campanie si mi-i s-a parut cam generic, sper mp sa fie mai bun

19. #1679 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by Atrium View Post
    Pe mine unul a cam inceput sa ma streseze MP-ul, si mai exact cei ce il alcatuiesc. Cel putin in Warzone trebuie sa ai mare noroc sa pici cu ceva coechipieri care sa stie ce au de facut si care si pot indeplini cate un obiectiv din cand in cand. Si in seara asta am reusit sa ma enervez bine, toti tembelii stateau ca sniperi in baza, NIMIC altceva. Alergam de nebun pe acolo singur, am si pierdut meciul si pe de-asupra am avut si K/D de 23/31. Cred ca meciurile in clan sunt solutia, altfel zbor jocul asta una doua...
    Cu parere de rau,fie ca unii vor sau nu sa recunoasca,Warzone-ul din K3 s-a cam dus pe apa sambetei.
    Si nu cei ce il joaca l-au stricat ci cei care l-au creat fiindca daca nu faceau clasa de sniper asa de overpowerd lumea nu ar fi jucat cu ea si s-ar fi jucat mult mai mult la obiective in loc sa se campeze in halul in care este acum.Si in K2 exista clasa de sniper dar era asa de insignificanta incat n-o baga nimeni in seama.Era asaultul care era overpowerd in 2 dar aveai posibilitatea sa cauti servere cu diferite restrictii pt asault,pe cand in asta....
    Pt mine n-a ramas decat Operation sa mai joc si ala intru numai daca am squad cu care sa joc...nici nu cred ca o sa-mi iau hartile astea 2 noi fiindca nu au operation mode nicicare

20. #1680 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    Eu am un k/d undeva la vreo 0.75 fiindca joc tactician si ma sacrific pt obiective. Locurile de campat le cam inveti. Am inceput sa trag bursturi de proba pt sniperi in cloak si e o placere cand apare acel x rosu
    Ce nu'mi place este ca xp'ul se cumuleaza numai la finalul partidei si am patit sa primesc un disconnect dupa 20 de minute laun scor frumusel. Deloc placut
    Oricum, chiar imi place desi am fost dezamagit in beta.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 84 of 91 FirstFirst ... 34 74 82 83 84 85 86 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks