Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 86 of 91 FirstFirst ... 36 76 84 85 86 87 88 ... LastLast
Results 1,701 to 1,720 of 1816

Thread: Killzone 3

1. #1701 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    dupa lupte seculare cu Helgast am reusit sa le subtilizez prin metode specifice cea mai secreta arma...
    cu alte cuvinte: mi-am "modat" sharpshooterul
    Attached Images Attached Images dsc06756.jpg

2. #1702 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    eh, vad ca nu prea sunteti pasionati de modarea sharpshooterului, ma cam agit singur pe aici... pacat aveam nevoie de ceva idei...

i-am facut un mic update, cred ca e versiunea 3 sau 4
    manerului de sub teava am incercat sa-i dau un look mai de lemn si sa arate un pic folosit...
    culorile pt incarcator le-am schimbat...

urmeaza sa-i pun ceva hand grip. daca mi-o iesi...
    Attached Images Attached Images dsc06761.jpg dsc06763.jpg

3. #1703 SP
    Member maweryck's Avatar
    A fost nevoie de PSN Down 2 saptamani ca americanii sa-l prinda pe Osama si SirAndrew sa-si modeze sharpshooter-ul pana la versiunea 4.0 , iar acum oberv ca se indreapta spre stage 5

4. #1704 SP
    Senior Member boga's Avatar
    N-arata rau jucaria. Nici eu n-am renuntat de tot la ideea de a-mi lua una.. dar tare mi-e ca o sa ma joc 2-3 ore cu ea si dupa aia acolo ramane pe vecie. Ar fi interesant totusi daca ar merge sa-l impusc pe baciu cu ea la 'The Fight'

5. #1705 SP
    Member jon209's Avatar
    Un pic offtopic si imi cer scuze...Legat de KillZone 2 isi merita bani intreb pentru ca am inteles ca are un control greu

6. #1706 SP
    Member caine_rau's Avatar
    pt cei care s-au obisnuit cu controlul este ceva mai mult decat un simplu shotter.
    pt ceilalti....

7. #1707 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Quote Originally Posted by jon209 View Post
    Un pic offtopic si imi cer scuze...Legat de KillZone 2 isi merita bani intreb pentru ca am inteles ca are un control greu
    does the bear sh1t in the woods?

8. #1708 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Quote Originally Posted by caine_rau View Post
    pt cei care s-au obisnuit cu controlul este ceva mai mult decat un simplu shotter.
    pt ceilalti....
    ...exista MasterCard.

9. #1709 SP
    Member styng's Avatar
    Quote Originally Posted by G-XtremE View Post
    does the bear sh1t in the woods?
    "Friends"

referitor la intrebare .... desigur ca merita Killzone 2

10. #1710 SP
    Junior Member CulBoji's Avatar
    Nu prea cred ca conteaza, faptul ca o picat si PSN'u a omorat de tot jocu asta.

11. #1711 SP
    Member viezure's Avatar
    E na, a picat psn-ul?

12. #1712 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Jocu' merita si pt SP. Cu move mai ales ii .
    Ce mi s-o parut ciudat, poate asa-i la toate co-op-urile offline, nu prea am jucat modu' asta, ii ca al 2lea jucator ii ca si inexistent in poveste ... La un moment dat trebuia sa urcam intr-o zona ceva mai inalta si o trebuit sa asteptam vreo juma de minut pana o venit un npc sa-mi tina scara

13. #1713 SP
    Member Mariush's Avatar
    Quote Originally Posted by Dudel View Post
    Jocu' merita si pt SP. Cu move mai ales ii .
    Ce mi s-o parut ciudat, poate asa-i la toate co-op-urile offline, nu prea am jucat modu' asta, ii ca al 2lea jucator ii ca si inexistent in poveste ... La un moment dat trebuia sa urcam intr-o zona ceva mai inalta si o trebuit sa asteptam vreo juma de minut pana o venit un npc sa-mi tina scara
    ai jucat cu sau fara sharpshooter?

14. #1714 SP
    Member bogdan-theodor's Avatar
    lol ... care a jucat killzone 2? ... eu am terminat jocul in 5 zile ... asa mic este? ... adica scurt? f ciudat ... !? adica il omori pe vasari si gata ??? dar se intampla totul asa repede !!!

15. #1715 SP
    Quote Originally Posted by mariushcrm View Post
    ai jucat cu sau fara sharpshooter?
    Momentan fara. Nu-mi iau pana peste vreo luna cand pot sa ma joc cat vreau.
    Da si fara ii ok. Am jucat la inceput in picioare si dupa aia am stat pe un scaun de bar inalt
    Se si calibreaza bine fata de the shoot pe care l-am incercat doar demo da' oricat am incercat sa-l calibrez nu mi-o iesit.

16. #1716 SP
    Member braingrinder's Avatar
    Cine joaca online ?
    Add me please : bra1ngr1nd3r = Tactician si/sau Engineer.
    Cheers !

17. #1717 SP
    Junior Member MCV1's Avatar
    Daca vrea sa joace cineva si cu mine,add me please:VladBog92 sunt medic

18. #1718 SP
    Hai la online. psn id: dudelozaur

19. #1719 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

Welcome Back to Killzone 3 with a Double XP Weekend! - Killzone 3 Blog

To celebrate the return of the PlayStation Network and welcome you back to Killzone 3’s online battlefield, we’ve got a Double XP Weekend lined up! Starting this Friday, May 20 at 17:00 PM UK time, and lasting until Monday, May 23 at 10:00 AM UK time, all XP you earn in Killzone 3’s multiplayer matches will be doubled.

20. #1720 SP
    Member caine_rau's Avatar
    chiar am chef de kz3. defapt am bagat ieri cu koba vreo 3 ore dar in 2 e naspa. care inca mai jucati fregvent dati un thanks ca sa va bag in lista de friends. nu d-altceva da te-ntelegi mai bine cu romanii pe teren decat cu strainii.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 86 of 91 FirstFirst ... 36 76 84 85 86 87 88 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks