dupa lupte seculare cu Helgast am reusit sa le subtilizez prin metode specifice cea mai secreta arma...
cu alte cuvinte: mi-am "modat" sharpshooterul![]()
dupa lupte seculare cu Helgast am reusit sa le subtilizez prin metode specifice cea mai secreta arma...
cu alte cuvinte: mi-am "modat" sharpshooterul![]()
eh, vad ca nu prea sunteti pasionati de modarea sharpshooterului, ma cam agit singur pe aici... pacat aveam nevoie de ceva idei...
i-am facut un mic update, cred ca e versiunea 3 sau 4
manerului de sub teava am incercat sa-i dau un look mai de lemn si sa arate un pic folosit...
culorile pt incarcator le-am schimbat...
urmeaza sa-i pun ceva hand grip. daca mi-o iesi...![]()
A fost nevoie de PSN Down 2 saptamani ca americanii sa-l prinda pe Osama si SirAndrew sa-si modeze sharpshooter-ul pana la versiunea 4.0 , iar acum oberv ca se indreapta spre stage 5![]()
N-arata rau jucaria. Nici eu n-am renuntat de tot la ideea de a-mi lua una.. dar tare mi-e ca o sa ma joc 2-3 ore cu ea si dupa aia acolo ramane pe vecie. Ar fi interesant totusi daca ar merge sa-l impusc pe baciu cu ea la 'The Fight'![]()
Un pic offtopic si imi cer scuze...Legat de KillZone 2 isi merita bani intreb pentru ca am inteles ca are un control greu
pt cei care s-au obisnuit cu controlul este ceva mai mult decat un simplu shotter.
pt ceilalti....
Jocu' merita si pt SP. Cu move mai ales ii.
Ce mi s-o parut ciudat, poate asa-i la toate co-op-urile offline, nu prea am jucat modu' asta, ii ca al 2lea jucator ii ca si inexistent in poveste ... La un moment dat trebuia sa urcam intr-o zona ceva mai inalta si o trebuit sa asteptam vreo juma de minut pana o venit un npc sa-mi tina scara![]()
lol ... care a jucat killzone 2? ... eu am terminat jocul in 5 zile ... asa mic este? ... adica scurt? f ciudat ... !? adica il omori pe vasari si gata ???dar se intampla totul asa repede !!!
Momentan fara. Nu-mi iau pana peste vreo luna cand pot sa ma joc cat vreau.
Da si fara ii ok. Am jucat la inceput in picioare si dupa aia am stat pe un scaun de bar inalt
Se si calibreaza bine fata de the shoot pe care l-am incercat doar demo da' oricat am incercat sa-l calibrez nu mi-o iesit.
Welcome Back to Killzone 3 with a Double XP Weekend! - Killzone 3 Blog
To celebrate the return of the PlayStation Network and welcome you back to Killzone 3’s online battlefield, we’ve got a Double XP Weekend lined up! Starting this Friday, May 20 at 17:00 PM UK time, and lasting until Monday, May 23 at 10:00 AM UK time, all XP you earn in Killzone 3’s multiplayer matches will be doubled.![]()
chiar am chef de kz3. defapt am bagat ieri cu koba vreo 3 ore dar in 2 e naspa. care inca mai jucati fregvent dati un thanks ca sa va bag in lista de friends. nu d-altceva da te-ntelegi mai bine cu romanii pe teren decat cu strainii.
Bookmarks