Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 80 of 91 FirstFirst ... 30 70 78 79 80 81 82 90 ... LastLast
Results 1,581 to 1,600 of 1816

Thread: Killzone 3

1. #1581 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    Am jucat si eu o buna parte din el si pot sa spun doar atat: Fabulos.Grafica este mult peste cea din KZ2 (ca sa nu mai vorbesc de shooter-ele actuale;poate doar cea BC2 este mai buna=>doar parerea mea !) iar brutal melee kills sunt o excelenta aditie ; nu de putine ori am intrat ca Rambo in mijlocul inamiciilor doar ca sa infig cutitul in ochi unui Helghast

2. #1582 SP
    Member caine_rau's Avatar
    kz 3 si bfbc 2 sunt jocuri f bune( si foarte tactice amandoua).
    In primele zile m-apucau dracii de ce se-ntampla in mp, dar treptat a inceput sa-mi placa( in momentul in care am inceput sa-l consider un joc de sine statator, nu un joc comparat cu kz 2 sau cu bc2).
    daca- ar incerca sa faca acelasi lucru cei care nu se- "nteleg" cu el, s-ar putea sa fie chiar placut pana la urma.
    da jocul are probleme cu framedrop si cu lagul cat casa, si din cauza asta cred ca-l va lasa in raft lumea mai repede decat pe kz 2( asta daca nu se rezolva repede prin intermediul unui patch).
    in concluzie fiecare Marie cu alta palarie...

3. #1583 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Daca toate posturile de pana acum erau favorabile KZ3 ului, nu mai sareau toti fanboy i de c*r in sus ca se fac comparatii cu alte jocuri. In rest, +1 Wickyz .

4. #1584 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Wickyz poti sa-ti argumentezi opinia fara sa fi badaran. Gameplay diferit, arhitectura hartilor total diferita, arme diferite, obiective diferite, etc, asta am vrut sa zic in postul meu anterior si nu care joc e mai bun( Killzone intra in clasa unde se mai gasesc de exemplu Resistance si Gears of War si nicidecum COD, MOH sau BC). In conditiile astea poti compara COD cu Killzone atunci cand poti compara fotbalul american cu soccerul; bine aici dupa mintea ta ai putea zice ca amandoua se joaca cu o minge. Ma doare fix in bip ce-ti place tie sau cum vezi tu jocurile atata timp cat nu dai dovada de obraznicie ca sa nu zic altceva.

5. #1585 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Quote Originally Posted by kkkotto07 View Post
    Wickyz poti sa-ti argumentezi opinia fara sa fi badaran. Gameplay diferit, arhitectura hartilor total diferita, arme diferite, obiective diferite, etc, asta am vrut sa zic in postul meu anterior si nu care joc e mai bun( Killzone intra in clasa unde se mai gasesc de exemplu Resistance si Gears of War si nicidecum COD, MOH sau BC). In conditiile astea poti compara COD cu Killzone atunci cand poti compara fotbalul american cu soccerul; bine aici dupa mintea ta ai putea zice ca amandoua se joaca cu o minge. Ma doare fix in bip ce-ti place tie sau cum vezi tu jocurile atata timp cat nu dai dovada de obraznicie ca sa nu zic altceva.
    Invata si tu mai intai ce e o comparatie apoi comenteaza aiurea. Pot spre exemplul sa te compar pe tine cu un copac, sunteti diferiti din multe puncte de vedere si asemanatori din altele, ambii sunteti forma de viata bazata pe carbon si ambii nu puteti intelege concepte elementare cum ar fi cel al comparatiei. Asta nu inseamna ca tu esti copac, doar te asemeni cu el din anumite puncte de vedere.

La fel si Killzone si alte jocuri. Au asemanari si diferente, daca cineva vrea sa le compare atunci e libertatea lui de a face asta. Sa intlegem, comparam jocuri/shootere intre ele pe un forum dedicat jocurilor intr-un thread dedicat unuia din acele shootere (daca am fi comparat CoD cu Halo pe threadul Killzone ar fi fost nepotrivit).

Motivul pentru care userii de pe forum compara Killzone 3 cu alte jocuri e ca anumite aspecte ale jocului li se par prost facute, le provoaca nervi sau pur si simplu nu le aduc la fel de multa multumire. Iar in alte jocuri aspectele care provoaca nemultumire sunt tratate mai bine si duc la o experienta a jocului mai placuta.

Daca ai fi stat sa citesti postul meu ai fi observat ca si eu sunt de parere ca Killzone 3 este un gen de joc diferit fata de BC2 sau CoD, este ceva mai arcade. Si asta sugeram colegilor forumisti, sa nu il priveasca ca pe un shooter tactic ci ca pe unul arcade (Team Fortress cu grafica realista). Jocul e foarte bine facut doar ca nu trebuie luat prea in serios.

Ai mentionat diferente intre Killzone 3 si alte jocuri, imi pare rau sa iti zic dar ai aflat acele diferente, poate fara sa iti dai seama, comparant aspectele jocului Killzone 3 cu celelalte jocuri. Iti dai acum singur cu pumnul in cap? Ziceai ca nu se compara .. dar tocmai ai comparat tu! Mai are rost sa iti explic ca perceptia noastra a realitatii se bazeaza in intregime pe comparatii? Nu ai stii ca e frig daca nu ai fi stiut cum e atunci cand e cald sau nu ai sti daca te doare umaru daca nu ai fi stiut cum era atunci cand nu te durea .. totul se rezuma la comparatii.

Lasa domne' lumea sa compare si veziti de treaba ta. Apropo, comparand fotbalul american cu cel european tragi concluzia ca ambele se joaca cu o minge, pe un stadion dar au seturi de reguli diferite, daca le compari regulile observi sa sunt asemanari si deosebiri. Uita-te si tu in DEX ce este o comparatie si nu vorbi de nebun.

6. #1586 SP
    Member slabunator's Avatar
    Chill guys !

7. #1587 SP
    Quote Originally Posted by Wickyz View Post
    Lasa domne' lumea sa compare si veziti de treaba ta. Apropo, comparand fotbalul american cu cel european tragi concluzia ca ambele se joaca cu o minge, pe un stadion dar au seturi de reguli diferite, daca le compari regulile observi sa sunt asemanari si deosebiri. Uita-te si tu in DEX ce este o comparatie si nu vorbi de nebun.
    Omule, in postul respectiv vroiam sa zic ca nu poti sa faci o paralela intre cele 2 jocuri, ca nu le poti compara tocmai din cauza stilului diferit plecand de la faptul ca unul, altul spuneau ca jocul x e mai bun, frumos, smecher decat jocul y. Eu mi-am spus parerea in sensul asta, vorbeam in numele meu, n-am impus nimanui sa nu faca comparatii, poate exprimarea mea a fost una mai elastica. Finalul amalgamului de idei prezentat de tine imi vine in ajutor(unde iar n-ai inteles ce am vrut sa spun): poti sa-mi raspunzi care joc e mai bun, mai cool dintre fotbalul clasic si cel american? Daca ai raspunsul la intrebarea asta crede-ma ca este unul pur subiectiv ca altfel nici n-ai avea cum sa-l dai. Da, chiar tu ai zis ca jocurile difera, ca unul e arcade si celalalt tactic( ce naiba o fi tactic in unul si arcade in celalalt numai tu stii). Pai si daca difera ca stil, cum le poti compara pt ca in final sa dai verdicte, adica cum poti spune ca unul e mai bun decat celalalt? A, daca se constata ca in unul exista lag mare si in celalalt nu, eu cred ca e alta mancare de peste, e vorba de probleme pur tehnice. Dar daca spui ca unul are harti de te plimbi cu metroul, si deci e cool, iar celalalt e sucks pt ca te calca competitorii pe bataturi, ca n-ai loc nici sa-ti sufli nasul, atunci cred ca nu se cade sa dam verdicte de astea. N-am pretentia sa intelegi dar am rugamintea sa te opresti din latrat si sa nu ma mai jignesti ( vezi ca e luna pe cer daca n-ai ce face)

8. #1588 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Tot nu poti sa intelegi ce este o comparatie. Te-ai indragostit de cuvintele "nu poti compara". Pai uite, raspunsul la intreabarea care e mai bun dintre fotbal european si cel american o sa fie unul pur subiectiv, tu ti-ai exspus parerea ta cand ai spus ca nu se poate compara (ea fiind evident subiectiva) si atunci cand compari Killzone cu orice alt joc o sa ai un raspuns pur subiectiv.

Cand ti-am zis sa cauti in DEX cum se defineste o comparatie nu glumeam. Intelege ca "nu poti sa compari" e o prostie, poti sa compari orice, iar comparatie intre doua shootere pe threadul unui din acele shootere pe un forum dedicat jocurilor nu e nimic exagerat.

Quote Originally Posted by kkkotto07 View Post
    Omule, in postul respectiv vroiam sa zic ca nu poti sa faci o paralela intre cele 2 jocuri, ca nu le poti compara tocmai din cauza stilului diferit plecand de la faptul ca unul, altul spuneau ca jocul x e mai bun, frumos, smecher decat jocul y. Eu mi-am spus parerea in sensul asta, vorbeam in numele meu, n-am impus nimanui sa nu faca comparatii
    Pai si cand cineva compara jocu x cu y, trage concluzii subiective, propria lor parere. Insisti ca nu ai impus nimic, totusi spui ca nu se poate face o paralela, ca nu se pot compara. Ti-am zis ca poti compara orice (cauta definitia aia in DEX ...). Deci, parerea ta spune ca este gresit ca altcineva sa isi exprime parerea daca pentru cineve cel mai facil mod de a exprima propria parere este o comparatie.

Ti se pare aberant daca as compara campania din Killzone 3 cu un film? Deosebirile sunt evidente (film/joc, mult mai mari decat shooter realist si shooter arcade/SF) dar se aseamana pentru ca Killzone 3 are grafica atat de realista si sunt multe cutsceneuri incat iti da senzatia ca esti intr-un film SF. Presupun ca daca comparam asa nu te-ar fi deranjat deloc, atata timp cat nimeni nu critica jocul.

Ar trebui sa terminati cu politia fanboyasca pe threadul asta, fiecare are dreptul la opinie, e totusi o problema cand opinia ta sustine ca altcineva nu are dreptul la o opinie. Si mai mult decat atat discutam despre Killzone 3 pe threadul Killzone 3 si il comparam cu alte shootere.

Quote Originally Posted by Wickyz View Post
    Stea - Corp ceresc - Genereaza radiatii prin fuziune nucleara - E placut la caldurica - Esentiala pentru existenta vietii
    Killzone 3 - Joc pe consola - Shooter - E placut sa faci un multikill - O modalitate de relaxare pentru oameni

Din aceasta comparatie observam ca Killzone 3 este foarte diferit de o stea in anumite aspecte (joc/corp ceresc) dar asemanator in alte aspecte (e placut sa dai bine si sa fii la caldurica). Totusi constatam ca o stea e mai buna decat Killzone 3, pentru de stea nu ne putem lipsi dar de Killzone 3 da. La fel putem compara Call of Duty, Battlefield: Bad Company si Killzone. Oricat de "diferite" sustineti ca ar fi.
    Dupa aceeasi logica comparam Killzone 3 cu Battlecall: Bad Duty 7 si putem trage concluzii subiective care e mai bun.

As vrea sa terminam discutia asta, atata timp cat nu ai obrazul sa citesti ce este o comparatie si te certi cu mine nu are nici un rost sa imi argumentez ideile.

Si revenind la joc, as vrea sa implementeze o grenada fumigena. Mai ales in Warzone e teroare din cauza sniperilor, nu poti explora 70% din harta ca stau 3 in inviz cu tinta pe tine.

9. #1589 SP
    Departe de mine gandul da a fi fanboy si nu imi aduc aminte sa fi citit posturi pe threadul asta din care sa rezulte fanboysmul insa inversunarea ta intr-o cauza pierduta din start( te lupti cu "inamicul", mr Fanboy, numai ca el nu exista) da de gandit. Eu unul am fost printre primii care a laudat BC2 si sunt unul dintre putinii care adora MOH.
    Insa daca tu nu vrei sa pricepi ca cel care compara jocurile pentru a da un verdict, si anume, care e mai bun dintre ele, luand in calcul lucruri care le diferentiaza esential,( cum am mai scris, fiecare dintre cele doua jocuri are gameplay, arhitectura hartilor, etc specifice si mult diferite prin care au atras milioane de fani) e fix problema ta.
    In speranta ca te vor ajuta sa pricepi iti dau doua exemple: se iau 2 jocuri, FIFA si PES. Pot eu sa le examinez si in final sa il numesc pe unul dintre ele ca fiind mai bun? Sigur ca pot. Dar daca am FIFA si FIFA Street pot eu sa fac un paralelism intre ele ca sa il pot numi pe unul ca cel mai? Eu nu pot dar daca poti tu sa fi sanatos.
    Promit ca e ultimul meu post pe subiectul aiuritor pe care l-am dezvoltat, din pacate pt mine, cot la cot cu tine, scuze colegilor de pe forum

10. #1590 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Free killzone 3 dlc

1. Go to Edge� Shave Gel
    2. Enter the email and (US) address info. If the 'Submit' button is not at the bottom of the the page, go to the Zip Code box and press 'Tab' key on your keyboard twice.
    3. Enter ther promo code 841058005261 Again, if the submit button is missing, repeat the previous 'Tab' key fix after the code. You'll be given a choice of DLC for Killzone3, Infamous 2 and GT5. You'll also be required to complete a Capcha at the bottom of the page.

11. #1591 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Quote Originally Posted by apbaciu View Post
    Mulţumim apbaciu!
    Cei cu jocul zona 1 săriţi p�nă e cald! Dacă nu aveţi momentan acces la PS3, puteţi introduce codul aici (vă logaţi desigur cu e-mailul aferent contului PSN US).
    LE: pentru cine nu este clar, DLC-ul �n cauză este Retro Pack: Reclaimed Territory (hărţile multiplayer SALAMUN MARKET şi BLOOD GRACHT) + o temă bonus: The Hatch

12. #1592 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Pacat ca am jocul zona 2.

13. #1593 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Pacat ca am jocul zona 2.
    Da.. pacat , dar macar avem si noi o tema dinamica cu Helghast .

14. #1594 SP
    Junior Member pescarus10's Avatar
    Si eu am jocul zona 2 dar am cumparat hartile de pe PS Store (Retro Map Pack)

15. #1595 SP
    Member LeGenD's Avatar
    pai si ce mai astepti?...da-mi contul tau sa le iau si eu...

16. #1596 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Iti dadeam eu.. dar am zona 1

17. #1597 SP
    Junior Member nicutapa's Avatar
    care are chef deseara de un antrenament intre romani ? ..obligatoriu cu casca si microfon
    eu sunt disponibl dupa ora 12 pana dimineata la cat vreti
    am mai exersat si eu cu sharp shotter-ul si nu mai sunt chiar pe langa subiect
    e primul shooter pe PS3 si ma prins...parca mi-as dori ceva cu subiect si arme mai putin SF dar e ok si asta

18. #1598 SP
    Junior Member pescarus10's Avatar
    Quote Originally Posted by nicutapa View Post
    care are chef deseara de un antrenament intre romani ? ..obligatoriu cu casca si microfon
    eu sunt disponibl dupa ora 12 pana dimineata la cat vreti
    am mai exersat si eu cu sharp shotter-ul si nu mai sunt chiar pe langa subiect
    e primul shooter pe PS3 si ma prins...parca mi-as dori ceva cu subiect si arme mai putin SF dar e ok si asta
    si eu sunt in principiu disponibil azi dupa 12 ...dar nu am casca si microfon
    daca vrei sau vrea cineva sa joace am id pescarus10

19. #1599 SP
    Junior Member CulBoji's Avatar
    Dati un add si mie pt. diseara - PSN ID: CulBoji13

Si eu am Sharp Shooter dar prefer DS3'u in MP pt. ca framerate'u e prea mic si este si mult lag.

20. #1600 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    patch 1.06 live

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 80 of 91 FirstFirst ... 30 70 78 79 80 81 82 90 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks