Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 82 of 91 FirstFirst ... 32 72 80 81 82 83 84 ... LastLast
Results 1,621 to 1,640 of 1816

Thread: Killzone 3

1. #1621 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by LeGenD View Post
    deci pana la urma merita sau nu merita injurati paule?....ca m-ai bagat putin in ceata...
    era vorba de "injuratul" producatoriilor in general...nu ma refeream la cei de la Guerilla Games..si nu..nu merita injurati deloc..au facut o treaba foarte buna cu KZ3 si sunt sigur ca cele cateva probleme pe care le are jocul vor fi remediate prin patch-uri..

2. #1622 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Quote Originally Posted by Mariusik View Post
    Am inteles ca esti cel mai mare fanboy al jocului din momentul in care ai spus sa nu l mai comparam cu "godly mega uber epic"-ul BC2. V a explicat Wickyz cum sta treaba cu comparatia.

Daca tu adori jocul asta atat de mult incat nu i mai vezi problemele asta nu inseamna ca ele nu sunt prezente, deci lasa ne pe noi sa discutam problemele jocului, si sa injuram developerii cat vrem (desi nu i injuram pe ei, ci produsul muncii lor).
    Eu sunt baiatul cu comparatia, daca ai citi atent nu ai mai acuza aiurea pe altcineva. Si poti intelege odata ca pt unii acest joc nu are probleme? Eu ma conectez repede, nema lag, se misca perfect.

3. #1623 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Quote Originally Posted by kkkotto07 View Post
    Eu sunt baiatul cu comparatia, daca ai citi atent nu ai mai acuza aiurea pe altcineva. Si poti intelege odata ca pt unii acest joc nu are probleme? Eu ma conectez repede, nema lag, se misca perfect.
    Iar daca ai citi in spate tu ai vedea ca MSK nu a acuzat aiurea. Sunteti amandoi de parere ca threadul cu Killzone 3 ar trebui sa ramana pur, sa nu isi piarda inocenta fiind comparat cu un joc mai bun. Cum stiu ca e mai bun? Pai, comparand si apoi tragand o concluzie subiectiva ("parerea mea" mai pe intelesul tau). Asa ca orice e postat aici e parerea personala a fiecaruia.

Nu incercati sa moderati treaba asta spunand ca sunt imposibile comparatiile sau ca acestea ar trebui mutate pe alt thread, tot ce e discutat aici e si prin prisma jocului KZ3, locul lor e aici.

4. #1624 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Afara ploua si helghastii se oua...Desi esti total pe langa subiect amice, "vaz" ca-ti place sa musti.

5. #1625 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    ok, in ultimele pagini ale threadului se dezbate acelasi subiect, de care sincer (si cand afirm asta, cred ca pot sa vorbesc in numele majoritatea userilor acestui forum) m-am plictitisit inca de la primele posturi. e simplu, unii useri prefera BC2, iar altii KZ3. eu nu inteleg de ce trebuie sa ne convingem unul pe celalalt ca jocul x e mai bun ca jocul y bla bla. Iti place mai mult BC2, perfect, go and play the game, ti-ai exprimat o data opinia pe un thread "bc 2 e mult mai bun ca kz3", perfect, acum stim cu totii ce preferi, enjoy u day (nu vizez pe nimeni, e doar o generalizare). bafta!

PS: lectura placuta: 50 Reasons to hate Killzone 3 Multiplayer ! | RayeD_X

PSS: aveam de gand sa scriu un post kilometric, dar cred ca intelegeti ideea si am si intarziat

6. #1626 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Ce scrie la inceputul acelui articol postat de andrew si ce am observat ca exact acelasi lucru il zic 90 % din jucatorii care iau parte la un beta, ma refer la faptul ca la inceput s-a crezut ca e doar beta si o sa se schimbe multe pana la versiunea finala si dupa surprinsi constata ca nu s-a schimbat nimic.

BETA nu mai e DELOC ceea ce era odata, in ziua de azi este un simplu INSTRUMENT DE MARKETING si e valabil la aproape toate jocurile la care a-ti jucat beta in ultimii ani si o sa jucati de acum incolo.Innainte nu oricine avea acces la ver. BETA a unui joc si scopul era pur sa rezolve cat mai multe probleme aparute etc.
    Pai acum ei numesc beta mai mult ceea ce e doar un DEMO.

7. #1627 SP
    Member Witchalok's Avatar
    De fapt nu e nici beta nici demo.
    E mai degraba un Stress test sa vada ce probleme pot sa apara legate de servere si multiplayer in general.

In closed beta se asteapta la feedback legat de bug/glitches/balance.

Doar parerea mea.

8. #1628 SP
    Member TaSe88's Avatar
    @573ph41,crezi ca te-ai fi jucat acum KZ3 daca acel beta era doar pt marketing?
    se numesc Stress Tests.
    daca nu esti la curent, iti spun ca open beta de la Kz3 a fost foarte problematic.

9. #1629 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Da prieteni nu am vrut sa intru in detalii si sa scriu un post kilometric a fost si un stress test e logic, insa postul meu tintea EXACT la cei care se asteptau la SCHIMBARI si se asteaptau ca o versiune beta a unui joc sa fie mult diferita fata de versiunea finala.

Scuze ca mi-am luat libertatea de a nu intra in detalii evidente, la dracu scot un multiplayer "demo" la un joc , e si normal sa monitorizeze serverele sa vada daca fac fata, dar ghici ce?ASTA NU SE CHEAMA BETA in pana mea puteau sa ii zica "stress test" ,dar asa cuvantul BETA a devenit foarte cunoscut si toti omg omg beta.

Se vede ca sunteti fan KZ 3 e normal si mie imi place foarte mult jocu, ce nu a-ti inteles sau poate nu m-am facut destul de clar inteles, postul meu nu era de natura sa arunce cu noroi era pur si simnplu o constatare in cazul multor jocuri nu numai kz3.

10. #1630 SP
    Junior Member adrianang's Avatar
    Salut,

Este in acest moment vreun clan serios care face recrutari?
    PSN: ady_ang

11. #1631 SP
    Junior Member nicutapa's Avatar
    Quote Originally Posted by adrianang View Post
    Salut,

Si eu as vrea un joc mai organizat

12. #1632 SP
    Junior Member pescarus10's Avatar
    Salut,

Se punea problema la un moment dat sa se mai infiinteze unul dar nu s-a mai auzit nimic

13. #1633 SP
    Member caine_rau's Avatar
    puneti voi mana de la mana si faceti un clan... in clanurile vechi am eu impresia ca s-au intors/ se vor intoarce fii rataciti si nu mai exista locuri.

14. #1634 SP
    Junior Member denverius's Avatar
    Frumoasa joaca aseara cu cei din RSA

15. #1635 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Noile harti apar cumva maine? Vreau sa stiu daca imi bag puncte in PSN, era sa zic altceva.

16. #1636 SP
    Junior Member adrianang's Avatar
    As vrea sa stiu daca sunt personane interesate de infintarea unui nou clan?
    Daca sunt doritori, va rog sa imi lasati ID-ul PSN si va trimit invitatie cat mai curand...urmand sa discutam apoi detaliile legate de clan, meciuri si altele...

p.s. Clanul se va numi "Romanian Freedom Fighters" [RoFF]

17. #1637 SP
    Junior Member nicutapa's Avatar
    Daca sunt doritori, va rog sa imi lasati ID-ul PSN si va trimit invitatie cat mai curand...urmand sa discutam apoi detaliile legate de clan, meciuri si altele...

eu ma bag in ce "secta" vreti voi pt ca chiar imi place jocul si ma prins dar eu nu pot sa intru cu voi decat seara dupa ora 23...

18. #1638 SP
    Junior Member pescarus10's Avatar

salut,
    ti-am dat raspuns afirmativ pe threadul celalalt (pww) si ti-am dat add ieri

19. #1639 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Si daca tot nu o sa mai joc o vreme.. va las o amintire

20. #1640 SP
    Member Atrium's Avatar
    Si eu am jucat putin. Foarte bun jocul. Eu unul nu prea inteleg de ce atatea nemultumiri. Nici probleme cu serverele nu prea pot spune ca am avut.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 82 of 91 FirstFirst ... 32 72 80 81 82 83 84 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks