Iar daca ai citi in spate tu ai vedea ca MSK nu a acuzat aiurea. Sunteti amandoi de parere ca threadul cu Killzone 3 ar trebui sa ramana pur, sa nu isi piarda inocenta fiind comparat cu un joc mai bun. Cum stiu ca e mai bun? Pai, comparand si apoi tragand o concluzie subiectiva ("parerea mea" mai pe intelesul tau). Asa ca orice e postat aici e parerea personala a fiecaruia.
Nu incercati sa moderati treaba asta spunand ca sunt imposibile comparatiile sau ca acestea ar trebui mutate pe alt thread, tot ce e discutat aici e si prin prisma jocului KZ3, locul lor e aici.
Afara ploua si helghastii se oua...Desi esti total pe langa subiect amice, "vaz" ca-ti place sa musti.
ok, in ultimele pagini ale threadului se dezbate acelasi subiect, de care sincer (si cand afirm asta, cred ca pot sa vorbesc in numele majoritatea userilor acestui forum) m-am plictitisit inca de la primele posturi. e simplu, unii useri prefera BC2, iar altii KZ3. eu nu inteleg de ce trebuie sa ne convingem unul pe celalalt ca jocul x e mai bun ca jocul y bla bla. Iti place mai mult BC2, perfect, go and play the game, ti-ai exprimat o data opinia pe un thread "bc 2 e mult mai bun ca kz3", perfect, acum stim cu totii ce preferi, enjoy u day (nu vizez pe nimeni, e doar o generalizare). bafta!
PS: lectura placuta: 50 Reasons to hate Killzone 3 Multiplayer ! | RayeD_X
PSS: aveam de gand sa scriu un post kilometric, dar cred ca intelegeti ideea si am si intarziat![]()
Ce scrie la inceputul acelui articol postat de andrew si ce am observat ca exact acelasi lucru il zic 90 % din jucatorii care iau parte la un beta, ma refer la faptul ca la inceput s-a crezut ca e doar beta si o sa se schimbe multe pana la versiunea finala si dupa surprinsi constata ca nu s-a schimbat nimic.
BETA nu mai e DELOC ceea ce era odata, in ziua de azi este un simplu INSTRUMENT DE MARKETING si e valabil la aproape toate jocurile la care a-ti jucat beta in ultimii ani si o sa jucati de acum incolo.Innainte nu oricine avea acces la ver. BETA a unui joc si scopul era pur sa rezolve cat mai multe probleme aparute etc.
Pai acum ei numesc beta mai mult ceea ce e doar un DEMO.
De fapt nu e nici beta nici demo.
E mai degraba un Stress test sa vada ce probleme pot sa apara legate de servere si multiplayer in general.
In closed beta se asteapta la feedback legat de bug/glitches/balance.
Doar parerea mea.
@573ph41,crezi ca te-ai fi jucat acum KZ3 daca acel beta era doar pt marketing?
se numesc Stress Tests.
daca nu esti la curent, iti spun ca open beta de la Kz3 a fost foarte problematic.
Da prieteni nu am vrut sa intru in detalii si sa scriu un post kilometric a fost si un stress test e logic, insa postul meu tintea EXACT la cei care se asteptau la SCHIMBARI si se asteaptau ca o versiune beta a unui joc sa fie mult diferita fata de versiunea finala.
Scuze ca mi-am luat libertatea de a nu intra in detalii evidente, la dracu scot un multiplayer "demo" la un joc , e si normal sa monitorizeze serverele sa vada daca fac fata, dar ghici ce?ASTA NU SE CHEAMA BETA in pana mea puteau sa ii zica "stress test" ,dar asa cuvantul BETA a devenit foarte cunoscut si toti omg omg beta.
Se vede ca sunteti fan KZ 3 e normal si mie imi place foarte mult jocu, ce nu a-ti inteles sau poate nu m-am facut destul de clar inteles, postul meu nu era de natura sa arunce cu noroi era pur si simnplu o constatare in cazul multor jocuri nu numai kz3.
puneti voi mana de la mana si faceti un clan... in clanurile vechi am eu impresia ca s-au intors/ se vor intoarce fii rataciti si nu mai exista locuri.
Noile harti apar cumva maine? Vreau sa stiu daca imi bag puncte in PSN, era sa zic altceva.![]()
As vrea sa stiu daca sunt personane interesate de infintarea unui nou clan?
Daca sunt doritori, va rog sa imi lasati ID-ul PSN si va trimit invitatie cat mai curand...urmand sa discutam apoi detaliile legate de clan, meciuri si altele...
p.s. Clanul se va numi "Romanian Freedom Fighters" [RoFF]
Bookmarks