Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 19 of 91 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 69 ... LastLast
Results 361 to 380 of 1816

Thread: Killzone 3

1. #361 SP
    Senior Member Nash's Avatar
    Killzone 3 Limited and Collectors Editions

Guerilla Games has listed on the official Killzone website, a Limited Edition and a Collectors Edition as well as the Standard Edition for Killzone 3. What's included in each specific edition doesn't seem to be clear at this time, as the information on the site isn't really complete. I'm sure the final content inclusions will be revealed in due time, as will where you can get them from.

The site does however list some bonus content, which are:

• Blood and Thunder Map Pack
    • 10 euro [Retailer] Gift Card
    • Helghast Goggles

As I said above however, it was pretty scattered, and therefore not clear which Edition they'll come with, if they are in fact the final contents. Full confirmation on this as it arrives. Remember for those in the US, the first 5,000 to download the KZ3 Beta theme tonight gets into the beta. (Europe and Australia were last week). For another way to get in, check here.
    Attached Images Attached Images kz3.png

2. #362 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    I don't want Helghast goggles, give me the full helmet, dammit!

3. #363 SP
    Member adiandrei1's Avatar

arma cu care joaca ala, se pare ca a pastrat doar forma din kz2, se comporta 100% diferit. aia era arma numai de hs, avea damage mult prea mic ca sa tragi altundeva... urat ce i-au facut....
    glitch-ul de la 2.35 e si in kz2 si e foarte enervant, mai ales cand fugi de cineva. nici acum nu l-au facut?
    e bine ca nu mai poti scoate chestia aia de inviat decat cand esti langa victima (nu o sa mai fie glitchuri asa de multe)
    in rest...nu prea sunt schimbari foarte mari...atat timp cat armele de baza sunt prezente, nu ma mai intereseaza ca imi da 100xp/kill si de points pop ups

---------- Post added 20-10-2010 at 09:40 AM ----------

a si 1.25x bonus pt cei care au pierdut 0.o

---------- Post added 20-10-2010 at 09:52 AM ----------

---------- Post added 20-10-2010 at 09:59 AM ----------

cred ca am inteles acum. tacticianul nu mai are spawn-uri, sunt niste puncte pe harta si daca vrei sa te spawnezi pe ele trebuie sa le capturezi.e foarte tare ideea si face jocul mult mai tactic.

---------- Post added 20-10-2010 at 11:46 AM ----------

4. #364 SP
    Verificati pe youtube user-ul din ultimul video postat, o sa mai bage inca 2 filme cu celelalte 2 harti din beta mai tarziu. Eu trebuie sa plec acum si nu mai am cand sa le postez.
    Attached Images Attached Images killzone_e3_500.jpg

5. #365 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by adiandrei1 View Post
    YouTube - KILLZONE 3 BETA gameplay whiteboyfromco

arma cu care joaca ala, se pare ca a pastrat doar forma din kz2, se comporta 100% diferit. aia era arma numai de hs, avea damage mult prea mic ca sa tragi altundeva... urat ce i-au facut....
    glitch-ul de la 2.35 e si in kz2 si e foarte enervant, mai ales cand fugi de cineva. nici acum nu l-au facut?
    e bine ca nu mai poti scoate chestia aia de inviat decat cand esti langa victima (nu o sa mai fie glitchuri asa de multe)
    in rest...nu prea sunt schimbari foarte mari...atat timp cat armele de baza sunt prezente, nu ma mai intereseaza ca imi da 100xp/kill si de points pop ups

---------- Post added 20-10-2010 at 09:40 AM ----------

a si 1.25x bonus pt cei care au pierdut 0.o

---------- Post added 20-10-2010 at 09:52 AM ----------

YouTube - 10 19 2010 11 23 57 PM kz3 beta 1

---------- Post added 20-10-2010 at 09:59 AM ----------

cred ca am inteles acum. tacticianul nu mai are spawn-uri, sunt niste puncte pe harta si daca vrei sa te spawnezi pe ele trebuie sa le capturezi.e foarte tare ideea si face jocul mult mai tactic.

---------- Post added 20-10-2010 at 11:46 AM ----------

YouTube - KILLZONE 3 BETA gameplay Corinth Highway whiteboyfromco
    Of ce bine arata,god damit nu mai puneti videouri ca nu rezist sa nu ma uit.Harti mai mari si no lag exact ce vroiam sa vad

6. #366 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Chiar azi ma gandeam cat de bine ar fi sa introduca scorul pe mijlocul ecranului in momentul in care omori un inamic si/sau faci un killstreak. Cred ca au simtit si ei ca e imperativ ca jucatorul sa se simta recompensat pentru ceea ce face pe campul de batalie.

7. #367 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Killzone e un shooter SF in genul Mag, sau se vrea realist in ceea ce priveste armele si perioada, cum e BF sau MW.? De ce se bat aia in killzone...are vreo poveste sau e quake pur ?

8. #368 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    Killzone e un shooter SF in genul Mag, sau se vrea realist in ceea ce priveste armele si perioada, cum e BF sau MW.? De ce se bat aia in killzone...are vreo poveste sau e quake pur ?
    Si inca ce poveste....

9. #369 SP

10. #370 SP
    Member justamodel's Avatar
    Oricum controlul pare mult mai bun decat in Kz2. Singurul punct slab la kz2

11. #371 SP
    mie mi se pare cam la fel controlul.....Nu prea observ modificari, poate mi-as da seama daca as juca....

12. #372 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    De ce spuneti ca era dificil controlul. Nu era ca in COD, MAG, BF ? erau aiurea tastele?

13. #373 SP
    E altfel decat in shooterele traditionale printr-o senzatie de "greutate", de gravitatie mai pronuntata in miscarile personajului. Iti dai seama doar daca incerci. Ori iti displace total ori iti place.

14. #374 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Chiar azi ma gandeam cat de bine ar fi sa introduca scorul pe mijlocul ecranului in momentul in care omori un inamic si/sau faci un killstreak. Cred ca au simtit si ei ca e imperativ ca jucatorul sa se simta recompensat pentru ceea ce face pe campul de batalie.
    sincer mie nu prea-mi plac punctele astea pop-up pe ecran gen arcade and killstreak... recompensa ar trebui sa fie simplul fapt ca ai castigat un duel si ca esti inca in viata in loc sa astepti respawn-ul
    daca ai omorat mai multi la rand good for you man, WATCH YOUR BACK !

15. #375 SP
    arata doar clasele si abilitatile
    YouTube - KILLZONE 3 BETA multiplayer menu whiteboyfromco
    Engy fara shotgun...Tact fara m82....

Koba ai incurcat-o Eu mai am LMG 3 ca engy dar tu nush ce o sa faci cu armele alea de la tactician

16. #376 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Quote Originally Posted by adiandrei1 View Post
    arata doar clasele si abilitatile
    YouTube - KILLZONE 3 BETA multiplayer menu whiteboyfromco
    Engy fara shotgun...Tact fara m82....

Koba ai incurcat-o Eu mai am LMG 3 ca engy dar tu nush ce o sa faci cu armele alea de la tactician
    Ce c.a.c.a.t! Cum dracu inginer fara shotgun?! Daca nu baga din nou shotgunul il tai de pe lista si il iau dupa vreo 2 luni de la lansare, cand se mai ieftineste.

17. #377 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Zici asta acum, dar să te văd cum reziști impulsului de al butona �n momentul �n care o să apară

18. #378 SP
    Member justamodel's Avatar
    Toti nubii au beta... Asta habar nu are de kz..

19. #379 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Quote Originally Posted by k1du View Post
    Ce c.a.c.a.t! Cum dracu inginer fara shotgun?! Daca nu baga din nou shotgunul il tai de pe lista si il iau dupa vreo 2 luni de la lansare, cand se mai ieftineste.
    Obisnuinta, dee... Sa-i puna si o nuia in mana ca tot il cumpar din prima secunda de la aparitie.

20. #380 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Eu as fi meritat sa primesc beta ala, macar pentru faptul ca si-a facut PS Plus-ul update pentru inca 3 luni de unul singur, pe la spatele meu lol lol

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 91 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 69 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks