Bai frate...toata lumea il are si multi l-au si terminat deja![]()
![]()
, vreau si eu
![]()
Eu am bagat putin multiplayer azi, astept sa vina jocul si la restul de indieni cu care ma joc mai des online , pana atunci ma mai delectez cu cine mai am prin lista de psn...
Unde pot vedea si eu ce unlocks sunt disponibile pentru fiecare clasa (nu in joc binenteles, ca nu-l am inca).
Tocmai am terminat weekend-ul asta campania la KZ3(la un prieten jucand co-op la elite) si pot sa spun ca nu am fost deloc impresionat de campanie...acest joc merita cumparat doar pentru multiplayer(parerea mea)
Nu este asa de grandios cum pretind altii si cred ca degeaba i-a fost facut asa multa publicitate si atat tam-tam
Stiu ca acuma fanii acestui joc o sa-mi sara in cap si o sa-mi spuna ca am o problema si/sau ca sunt un fan al altor tipuri de jocuri si alte chestii din astea, dar eu sunt un fan al shooterelor, nu mai zic de KZ(KZ2 fiind primul meu shooter pe PS3)dar na...nu conteaza parerea unui om care spune ca un joc e nasol daca alti 10 spun ca e jocul anului!
Conteaza frate, da mai detaliaza si tu. Poate era de la rezolutia co-op-ului, poate nu te mai impresioneaza jocurile lafel ca odinioara (ca mine) sau poate chiar nu e jocul asa grozavsau poate un pic din fiecare. Ce intelegi prin grandios si ce ai fii dorit sa vezi?
Intrebare de noob, un vecin deja nu a mai avut rabdare si a cumparat jocul din magazin, m-am jucat ceva multiplayer la el bestiale hartile tot ce sa mai..ideea e ca mi-a imprumutat cd-ul cu jocu sa ma joc acasa cat e el plecat la scoala, e vreo problema daca ma joc multiplayer dupa 2 console/conturi diferite ? Banuiesc ca nu dar mai bine va intreb pe voi.
Bookmarks