Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 78 of 91 FirstFirst ... 28 68 76 77 78 79 80 88 ... LastLast
Results 1,541 to 1,560 of 1816

Thread: Killzone 3

1. #1541 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Pentru cei care vor sa-si faca un Gamer Card cu statisticile din Killzone 3: Killzone 3 Gamercard Generator

2. #1542 SP
    Member caine_rau's Avatar

3. #1543 SP
    Member Iarba's Avatar

4. #1544 SP
    Junior Member CulBoji's Avatar

Bah, deci are un lag jocu asta... Framerateu' in multiplayer e mai mic decat in sp, adica scoate maxim 30FPS si cand ii ceva actiune scade sub 15. Asta se joaca la noroc...

5. #1545 SP
    Member zNowkid's Avatar

6. #1546 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Yep si eu m-am confruntat cu mult lag aseara,jucam cu infiltratorul cu shotgun si nimeream inamicii in piept de la 2 metri in fata lor si nu mureau,in schimb ei imi dadeau mele si ma omorau...interesant.Si avioanele de la tactician am observat si eu ca is mai al dracu,trag mai repede dupa tine si iti iau din viata mai mult,dar e ok totusi pe mine nu m-au deranjat,in schimb lagul

7. #1547 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Framerate in multiplayer e varza acum, se simte diferenta cand te uiti prin sniper scope, se misca haotic inamicii.

8. #1548 SP
    Member s0whaT's Avatar
    mi se pare mie sau playerii mor mai greu , trag 2 incarcatoare in unul si n are nimic

9. #1549 SP
    Member miami's Avatar

10. #1550 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar

11. #1551 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    O lauda adusa jocului n-ai vedea tovarase, sa moara developerii Tetris daca nu. Si Bibi!

12. #1552 SP
    Member OxygeN's Avatar

13. #1553 SP
    Junior Member muddah futtah's Avatar
    Quote Originally Posted by it.addi View Post
    mi se pare mie sau playerii mor mai greu , trag 2 incarcatoare in unul si n are nimic
    Daca erai cu adevarat curios gaseai direct pe killzone.com toate modificarile aduse de patch: Killzone

Bine, pot fi si alte motive, ori tragi tu aiurea in unghia de la picior ori ai lag si tot asa.

Citez: "Gameplay - Players now have more stamina by default. Sprint length is increased but the recharge timer has been adjusted to compensate"

Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    O lauda adusa jocului n-ai vedea tovarase, sa moara developerii Tetris daca nu. Si Bibi!
    Imi place coperta carcasei.

14. #1554 SP
    Member s0whaT's Avatar
    Era sigur un bug , lag nu .
    Ii dai in cap si piept 2 incarcatoare si nu moare , wTH ? ( bine ca a fost o singura data )

Vor rezolva cu lagul ? se pare ca am dat si eu de fructul asta "diavolesc"

15. #1555 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Squadul de 8 persoane este o imbunatatire. Insa din pacate, este printre putinele chestii care merita laudate.

16. #1556 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by muddah futtah View Post
    Daca erai cu adevarat curios gaseai direct pe killzone.com toate modificarile aduse de patch: Killzone
    Tocmai aia e, ca nu sunt mentionate toate.

17. #1557 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Stiti ce e absolut surprinzator? Dupa toate aceste incercari, Killzone 2, Killzone 3, Bad Company, Uncharted 2, Modern Warfare(s), World at War, Black Ops etc realizezi care e jocul care te prinde cel mai tare. Nici unul din titlurile enumerate nu sunt jocuri rele, ba chiar am doar cuvinte de lauda pe ici pe acolo mai facandu-si aparitia cateva aspecte negative, majoritatea fiind legate strict de latenta. Sunt jocuri foarte bine realizate si am investit intre 25 si 120 de ore pentru fiecare in parte dar cu toate acestea trebuie sa recunosc: nici unul nu se aproprie de Bad Company 2.
    La sfarsitul zilei cand pun toate carcasele inapoi pe raft, in colectie, realizez ceva si imi spun "Mai, ce-as mai juca inca un Rush chiar acum". Majoritatea au un factor in care exceleaza, de exemplu cred ca suntem cu totii de acord ca harta Kaznan din Killzone 3 este probabil cea mai impresionanta experienta vizuala dintre toate jocurile aparute pe console. Gameplay bunicel, sunet foarte bun, control imbunatatit, inca cateva aspecte pozitive si voila un joc ce-si merita nota buna. Dar se opreste undeva pe acolo si asta deja este generalizat si pentru celalalte titluri.

Bad Company 2 isi are nota de excelenta pentru sunet iar restul categoriilor nu sunt neaparat cele mai impresionante dar sunt suficient de solide cat sa lege impreuna un contur care sa-i sprijine emblema alaturi de sigla "Defining Online Warfare".
    Este vorba doar despre o parere proprie, o concluzie proprie pe care am realizat-o probabil chiar azi in timp ce imi faceam niste recenzii in minte uitandu-ma pe youtube si jucand "cate putin din fiecare" asa ca va rog, Do Not Hate!

Ca sa nu fiu total offtopic, am deblocat toate abilitatiile inginerului si vreau sa zic ca este o clasa under rated. Turelele odata deblocate la maxim sunt foarte eficiente, am reusit intr-un operation sa fac 10 killuri cu ajutorul lor. LMG-ul este cea mai eficienta arma din joc in spatii mici. Pff am si uitat de Infiltrator. Engineers rule!

18. #1558 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    scuze ca e putin off topic..primu shooter pe consola care l-am jucat cand aveam xbox a fost bad company 2..si Doamne acum imi dau seama cat de bun e jocu ala..dupa ce am jucat si altele .Iar sniperu in bad company e SUPERB pentru ca nu poti face 1 shot kill decat daca tintesti la cap..si ca sa nimeresti capu in functie de distanta al care se afla tinta tre sa tintesti mai sus pentru ca gloantele sunt afectate de gravitatie ca in viata reala..in fiine e printre jocurile care iti ofera cea mai mare satisfactie odata ce inveti sa il joci.

19. #1559 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Gata fara off topic,incep sa regret ca mi-am cumparat kz3 care il joc iar bc2 sta in raft de jumatate de an fara sa-l fi bagat in consola nici macar o singura data

20. #1560 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Quote Originally Posted by muddah futtah View Post

Bine, pot fi si alte motive, ori tragi tu aiurea in unghia de la picior ori ai lag si tot asa.

Citez: "Gameplay - Players now have more stamina by default. Sprint length is increased but the recharge timer has been adjusted to compensate"
    Ce ai dat cu mucii in fasole aici. Ce legatura are stamina cu cat damage poate incasa un jucator inainte sa moara?
    Stamina e doar pentru sprinting.

Si inca un off-topic, parca si mie imi vine mai degraba sa bag un BC2 decat un KZ3.
    Sa vedem ce ne-o aduce Battlefield 3.

Killzone nu cred sa "tina" mult. Apare Brink in curand, mai apare uitacum, apoi Battlefield 3,.... lumea o sa se lase usor usor de KZ si o sa migreze spre alte shootere.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 78 of 91 FirstFirst ... 28 68 76 77 78 79 80 88 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks