Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 89 of 91 FirstFirst ... 39 79 87 88 89 90 91 LastLast
Results 1,761 to 1,780 of 1816

Thread: Killzone 3

1. #1761 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by kkkotto07 View Post
    Nu s-a schimbat in rau fata de primul, parerea mea. Dimpotriva, a venit cu suport 3d si ps move.
    E un adevar si nu gasesc nicio explicatie de ce killzone nu se vinde bine, e cel mai bun shooter pt mine. De fapt intrebarea este de ce jocurile pt ps3 nu se vand bine. Raspunsul ar tb sa-l stie sony.
    Cele 2 plusuri care mi le-ai enumerat mai sus nu ma incalzesc pe mine personal cu nimic. Nu am TV 3D si nu detin move...deci...Eu cand ma refer ca a venit cu minusuri fata de 2 ma refer strict la partea de multiplayer si toate optiunile eferente modului respectiv de joc.Au imbunatatit controlul si grafica,au venit cu harti noi faine aici nu am ce sa comentez,dar au omis server lists,create sq ingame,spown on sq lider,create custom clan games & turnaments, si au cam debalansat unele clase cum ar fi sniperul si infiltraterul cu infinite cloake & speed.
    Again astea sunt parerile mele si a mai catorva care le-a placut f mult 2-ul si au simtit lipsa acestor optiuni in 3. Poate altii nu duc lipsa celor mentionate mai sus si le place jocul asa cum e sau chiar mai mult,f bine jocul nu e rau binenteles,dar putea sa fie ceva mult mai frumos in opinia mea.

2. #1762 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Au schimbat jocul pentru a atrage fanii seriei CoD, au schimbat jocul pentru a avea vanzari mari, si au reusit doar sa dezamageasca o parte din fanii seriei. Pacat...

3. #1763 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Decat sa fii mediocru incercand sa fii ca altii, mai bine sa fii tu insuti cand te pricepi foarte bine. Vorba asta cred ca ar merge si aici

4. #1764 SP
    Junior Member Magarusu's Avatar
    Daca mai exista jucatori de killzone 3 add me : Magarusul

5. #1765 SP
    Banned xuquan's Avatar
    Cred ca pe 27 o sa-l anunte oficial.

6. #1766 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Quote Originally Posted by xuquan View Post
    Cred ca pe 27 o sa-l anunte oficial.
    Despre ce vorbesti?

7. #1767 SP
    Junior Member Valerio's Avatar
    Cine mai joaca killzone3 add: Psn UK Rastamanjam

8. #1768 SP
    Junior Member weezyfbaby's Avatar
    joc si eu killzone3 dar nu prea stiu dar anyway : e50stefx ( psn rom )

9. #1769 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Asa se intampla daca iti place hardcore Totusi, incearca si MP ca ala e baza.

10. #1770 SP
    Junior Member Shiva's Avatar
    Io am cumparat Killzone 3 pentru optiunea de split-screen, care ofera multa distractie cand avem musafiri.
    Minusuri:
    - culorile alese pt. grafica sunt foarte inchise; as fi preferat ceva mai deschis, cum e in Resistance 1
    - update-ul de 124Mb care vine de pe un server puturos in mai mult de 400 de minute

11. #1771 SP
    Member braingrinder's Avatar
    Daca inca mai jucati MP puteti da add : bra1ngr1nd3r . (UK)

12. #1772 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by Shiva View Post
    Io am cumparat Killzone 3 pentru optiunea de split-screen, care ofera multa distractie cand avem musafiri.
    Minusuri:
    - culorile alese pt. grafica sunt foarte inchise; as fi preferat ceva mai deschis, cum e in Resistance 1
    - update-ul de 124Mb care vine de pe un server puturos in mai mult de 400 de minute
    Mare adevar ai grait.La fel a fost si la Killzone 2.

13. #1773 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Side Mission � Killzone 3 Multiplayer Goes Free-to-Play*, � la Cart On PSN Next Week

Next Tuesday, February 28, Sony will be giving away the multiplayer side of Killzone 3 away for free via its PlayStation Network. Any PlayStation 3 owner with an internet connection and a PSN account will be able to sample Killzone 3 multiplayer across all of its maps, free-to-play style� up to a certain level cap.

According to the latest episode of the PlayStation Blogcast, in an effort to "keep that multiplayer mode out there and active," Sony and Guerrilla Games will release the standalone Killzone 3 multiplayer mode with all of its maps for free.

That means no single-player campaign.

*The free-to-play multiplayer mode for Killzone 3 comes with a limitation however, an unidentified level cap. There will be some sort of limitation on what rank players can achieve in free-to-play mode and a limit on the number of skills and unlockable weapons that come with those higher rankings.

The full, level-uncapped version of Killzone 3 multiplayer will cost $14.99 USD. We've reached out to Sony for additional details on this intriguing experiment.
    O idee foarte buna! Asa o sa creasca semnificativ numarul de jucatori pe toate hartile. Cu ocazia asta poate reusesc pana la urma sa ajung la level maxim.

14. #1774 SP
    Member robilicious's Avatar
    miam cumparat si eu acum cu aceasta ocazie multiplayer-ul, am incercat un botzone cu move si mi se pare foarte bun, mias cumpara un sharpshooter atunci ar fii full option.
    daca mai joca cineva add me psn id robika1992

15. #1775 SP
    Member Xristina's Avatar
    De curiozitate am instalat si eu multiplayerul. E destul de tare, chiar nu ma asteptam sa aiba o asemenea grafica si sunet. Gameplayul e your average FPS multiplayer cu cateva elemente originale, gen lupta cu mechuri. O sa il mai studiez un pic zilele astea dar per total mi se pare ca e un joc foarte fain.

Trialul are vreo 5GB prin urmare nu costa o avere sa il incercati.

16. #1776 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Am luat si eu MP-ul ( desi am jocul pe disc) si am facut lvl 10 ( maximul din Trial) in aprox. 1 ora. Mi se par cam slabi jucatorii, se auzeau numai voci de copii si in ora asta am facut cam 120 de kill-uri. Imi pare rau ca nu am bagat disc-ul sa joc MP-ul full.

17. #1777 SP
    Member braingrinder's Avatar
    Mai joaca cineva ? Daca da , add bra1ngr1nd3r . Dupa ora 8 seara sunt pe PSN . Cheers !

18. #1778 SP
    Junior Member sebah_fit's Avatar
    si eu,si euadd COMINGSEBA

19. #1779 SP
    Junior Member sirebel's Avatar
    Si eu ma joc. Chiar nu ma asteptam sa arate atat de bine. add : Laur_eforie

20. #1780 SP
    Member justamodel's Avatar
    Killzone 3 Double XP Weekend has begun! Go out there and kick some ass!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 89 of 91 FirstFirst ... 39 79 87 88 89 90 91 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks