Numai mie mi se pare ca se controleaza mai bine masina dupa update?
i-am mai dat si eu o sansa, fara volan de data asta si e chiar ok. se controleaza acceptabil din gamepad. nu inteleg totusi, de ce nu l-au optimizat mai bine pentru volan.
per total, jocul este bun, dar tot raman la parerea ca arata slab. am vazut multe peisaje si pe ploaie si noaptea si tot nu m-a impresionat cu nimic.
si ma enerveaza ca nu pot vinde masinile castigate.
Am inceput si eu jocul. Il joc cu un Logitech G25, la prima impresie nu am simtit ca se misca masina prost, grafica e chiar ok cu texturi bogate. Per total sunt multumit, mai ales ca l-am cumparat la jumate de pret![]()
Faza foarte tare: una bucata Audi RS6 Avant, ii fac upgrade level 1 la tuning, in viteza a V-a 269 km/h viteza maxima, ii dau a VI-a la fel 269 km/h
numai ca a scazut in roatii, sta la 4 mii de ture. Cam ciudat si totodata enervant pentru mine cel putin, nu stiu daca si unii dintre voi ati mai observat asemenea aiureli.
Eu am observat, la fel e si in Forza 3....
A gasit careva Audi R8 Spyder? Am toate drumurile descoperite in Ibiza + toate challenge-urile, tuning shop pt. Bugatti si Koenigsegg nu le am.
Nu cred ca sunt deloc aiureli. Sunt masini care ating top speed in 5th, din cauza ca puterea motorului nu reuseste sa depaseasca aerodinamica si rularea. De ex. Corvette C5 Z06 are top speed ~280 km/h in 5th, iar schimbarea in 6th, nu face decat sa scada viteza pentru ca scade turatia si deci puterea. Daca ar fi avut vreo 150-200 de cai in plus...
Nu pot sa cumpar nici un Club, tot imi spune "TDU2 server not available at this time".
A cumparat cineva pana acuma un Club?![]()
Devine enervant. Dupa ce termin o cursa online nu mai pot intra in alta, tot imi spune "server time out", daca ies si intru iara in joc, merge.... Jucatorii sunt pe harta dar eu nu ii vad.
Am si eu o problema cu jocu pe xbl ma poate ajuta careva?
Intru la challenge race->gasesc cursa->o castig si dupa ce revin in meniul cu challenge nu imi da nici xp-ul , nici $ castigati
Nu reusesc sa termin a 3-a cursa de la Hawaii Cup 1, in prima curba am +10 sec. Daca ma opresc si dupa un timp intru in checkpoint, tot +10 sec. imi arata...
Dani si la mine in a3-a cursa din cupa1 Ibiza la fel... prima curba o iau cu -00:10(cu golful)(iar cu alfa romeo care este mai puternica ajung cu +2-3sec)si a doua cu +06:30.fara sa gresesc ..fara sa conduc cu viteza mica..si am lasat-o balta
Pana la urma l-am terminat, mai am doar challenge-urile, wrecked cars si photo locations. Din 10.000.000 am ramas cu 3.000.0000.
Update-ul nu are o data de aparitie?
Intrebare: am jucat foarte putin, maxim 2 ore. Mi se pare mie, sau controlul era mai bun in TDU 1?
Bookmarks