Cam la fel... In primul TDU, Zonda nici nu o tin pe drum iar in TDU 2 nu am treaba cu ea. Daca te joci mai mult timp, te obisnuiesti.![]()
Cam la fel... In primul TDU, Zonda nici nu o tin pe drum iar in TDU 2 nu am treaba cu ea. Daca te joci mai mult timp, te obisnuiesti.![]()
Cui nu-i place jocul sa nu-l mai joace si GATA!Nu vad rostul sa jucati ceva care nu va place iar apoi sa va tot plangeti.Me like it alot.
Eu am bani ! Level 40, 10 case si 40 de masini.
Facem petrecere la mine in yacht sau la dadu093 daca ne primeste.![]()
Dani bagati-ma si pe mine
Avansez mai greu dar asta e..doar lvl 21
---------- Post added 05-03-2011 at 08:03 PM ----------
Stie careva data lansarii update-ului?
Care este explicatia logica?
Audi RS6 top speed 252 km/h -5800turatii in treapta a 5 ...dar masina are 6 trepte
Mercedes....top speed 251km/h-5500 turatii in treapta a 5...si masina are 7 trepte
La Ascari tunat nivel 2 spune ca atinge 360km/h...de unde mai mult de 330km/h nu se duce
---------- Post added 06-03-2011 at 11:49 AM ----------
HAI ODATA CU UPDATE-ul![]()
Voi ati reusit sa luati licenta A3?Eu ma chinui de vreo 2 zile la al 4-trulea traseu si nu reusesc sa trec. Jocurile ar trebui sa fie distractive ,ma rog nu stiu ce gandire au astia care le fac.
E distractiv,dar prea greu chiar daca il joc la full assistance.Nu sunt mare gamer si zic doar ca ar fi fost bine daca aveau si timpi de calificare mai mari ptr profani ca mine.In rest e ok,ca idee ,peisajul foarte mare .
Bookmarks