Damn, this will gonna' be outrageous cool. Foarte mare atentie la detalii, caracteristic seriei.
Porsche, Lamborghini ? Chiar mi-ar place sa ma plimb cu un Carrera GT prin Ibiza.. Lista de masini care am gasito pe google, nu scria nimic de Porsche sau Lamborghini.
Sunt sigur ca o sa fie Lamborghini, au fost si in primul joc. Porsche nu cred ca o sa fie sub numele oficial, EA are licenta exclusiva. In TDU exista insa Porsche sub numele de RUF.
De Lamborghini scrie in anuntul urmator:
Google Translate
E in germana dar tradus in engleza prin google translate.
Damn! abia astept sa-l incerc. cred c-am sa-l inslatez primul sa-l mai joc pana apare asta
are cineva vreo informatie despre beta? cica a aparut deja si la ei pe forum se sterg posturi in prostie pt k se incalca intelegerea aia (cum ca n-ai voie sa vorbesti despre beta pe forumuri publice). e cineva in beta pe-aici? hai k doar nu v-o controla Atari pe forumul asta
vreau doar sa stiu daca a aparut doar pe PC sau si pe PS3 din moment ce eu m-am inscris pt PS3 beta.
Eu nu am primit inca niciun semn de viata de la ei.
Trebuie sa caut pe internet sa vad daca spune ceva lumea despre el, daca a fost aleasa sau nu.
Am gasit ceva. Eu acum il incerc sa vad daca merge.
Nu prea am voie sa public ce am gasit aici pe forum, dar cine doreste imi poate da un PM si o sa ii spun ce si cum sa faca pt joc daca va merge.
Acum testez si eu sa vad daca merge faza respectiva. Revin cu detalii daca merge sau nu.
Bookmarks