Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 12 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 81 to 100 of 236

Thread: CGR - MAG

1. #81 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    La insistentele lui Muthu am cumparat si eu jocul. Pe majoritatea va am deja la friends de la BC2, dar o sa va dau add tuturor. Voi juca tot de pe contul de UK, DarkRazvan1. SVER, here I come!

2. #82 SP
    Member faxiu's Avatar
    Asa baieti, ca m-am saturat de sniperii din BC2 se stie parerea mea.

3. #83 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    S.V.E.R a ajuns sa joace numai in defensiva pe Sabotage. We need HELP! Cand ne bagam la un squad CGR?

4. #84 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Guys eu am dat jocul,si puteti sa ma scoateti din clan,sory dar de mine nu s-a prins jocul asta.Multumesc pt acceptarea in clanul vostru si pt explicatiile ce mi le-ati dat la inceput,din pacate BC2-ul a urmat prea repede dupa ce am achizitionat jocul asta si m-am jucat mai mult BC2.
    Bafta in continuare la baietii cu pantalonii rupti in curlol, cum zicea Mobu la un moment dat,keep up the good fight!

5. #85 SP
    Banned FormableTube's Avatar
    Am luat si eu jocul,pachteul cu headset,nu am jucat de loc,se poate sa intru si eu in clan

6. #86 SP
    Member ramusg's Avatar
    Da, se poate, o sa ma intorc si eu la joc, am tot spus asta dar acum cred ca e momentul de pauza la BC2. Vreau sa refacem renumele Sver.

7. #87 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Ma bag si eu.

8. #88 SP
    Se joaca in weekend. O sa fie un weekend MAGic.

9. #89 SP
    Member muski's Avatar
    Am jucat oleaca azi frumos, frumos daca o sa mai fiu in stare joc si maine, dar slabe sanse dupa gratare si baute. Ne auzim in joc daca e, distractie placuta de 1 mai

10. #90 SP
    Member faxiu's Avatar
    Se poate intra in clan. Ca sa si joace careva cu noi ar trebui sa aleaga SVER la factiune. Add me cu subject MAG si daca va vad in joc va recrutez .
    Marfa ieri, mi s-a redeschis pofta de MAG. Pacat ca nu mi-am dat seama daca era sau nu dublu XP...

11. #91 SP
    Quote Originally Posted by faxiu View Post
    Se poate intra in clan. Ca sa si joace careva cu noi ar trebui sa aleaga SVER la factiune. Add me cu subject MAG si daca va vad in joc va recrutez .
    Marfa ieri, mi s-a redeschis pofta de MAG. Pacat ca nu mi-am dat seama daca era sau nu dublu XP...
    Nu era, insa azi de dimineata, dupa ce am facut calculele, imi dadeau de doua ori mai putin, so Double XP. Diseara ne strangem ?

12. #92 SP
    Banned FormableTube's Avatar
    intru si eu astazi,pe la ce ora?

13. #93 SP
    Member ramusg's Avatar
    Mi-am amintit cat de fun e jocul, jocul asta nu dezamageste, eu o sa il joc iar in mod constant.

14. #94 SP
    Member faxiu's Avatar
    dublul il vedeai ca "objective bonus" era exact suma punctelor donaintea fluierului final. Nu esra un x2 propriuzis pentru ca nu dubla shadow war bonus si inca un bonus de ti-l da la sfarsit. Si parca nici ribbon bonus nu il dubla, dar pt. 5 puncte/ribbon ce mai conteaza? Important este ca am dus de la 44 la 53. Si nu cred ca mi s-a parut ca am jucat mai bine de cand antrenamentul de la BC2. Parca erau lucrurile mai clare .
    P.S. am dat primul meu airstrike . din greseala, 2 kills.

15. #95 SP
    Member faby_67's Avatar
    faceti un clan si pe Raven

16. #96 SP
    Member omudinmultime's Avatar
    Quote Originally Posted by faby_67 View Post
    faceti un clan si pe Raven
    Foarte slabe sanse...

17. #97 SP
    Quote Originally Posted by omudinmultime View Post
    Foarte slabe sanse...
    Dea dreptul inexistente

18. #98 SP
    Are cineva chef sa joace de la 9?

19. #99 SP
    Member ramusg's Avatar
    Imi cer scuze, nu am intrat aseara, m-am uitat la un film, poate reusim data viitoare.

20. #100 SP
    Member faby_67's Avatar
    dar clan pe VALOR avem

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 12 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast