ziceti la baiatu daca mai dureaza pana va plictisiti. Adica il iau, o sa mai joace careva, sau va mai astept putin sa reveniti la MAG/U2?
Faxiule, te astept cu bratele deschise in Bc2! Nu iti pierde sperantza ne vom juca si Mag cat de curand...
si ii face placere sa i se spuna Padureci. Inca un motiv in plus sa-mi iau si eu BC2. Sa va aud pe amandoi vb. in dulcele grai moldovenesc
...Si va si seamana putintel (in casca mea at least) vocile.
Ma Faxiule, nu ti-o tare placut geografia, asa-i?
Baia mare ii resedinta judetului Maramures care ii in Transilvania, nu in Moldova=> ca eu is maramuresan aka morosan nu moldovean.Hai ca incet le inveti tu pe toate!
PS: Daca imi spune cineva padureci ii crap capu! Si incep cu tine Faxiule![]()
Am jucat 20 min in SP,si mi-a placut,si 2 meciuri de squad deathmatch cu muski si mugabe in MP,interesantE sub U2 pt mine,dar imi place,o sa tin jocul si o sa-l joc.Normal ca trebuie sa bag ore la greu ca sa invat harti,control,etc , e o noutate pt mine FPS
Bagam in w/e dk esti on![]()
pfff....stiu si unde-i Aradu' si unde-i Baia Mare...dar ardeleanul FALos uita ca am confundat accentul si l-am intrebat daca-i din Suceava...sunteti prea treji pt. umorul meu.
faxiule hai mah in BC2 sa vezi ce fac astia care vin din Mag ( adica noi) acolo, prapad, cand jucam in squad cu componenta ex MAG, mobu, eu, dumi, musky si ceilalti SVERI ii terorizam pe mitici.Noi suntem cu rev, cu " stai sa-ti dau viata", cu pune frago pe elicopter, "muta frago pe M-COM, mie imi spun SVER-ii mei spaima M-comurilor, detonatorul sef, asta pt ca e acelasi buton de armare sau dezarmare(cerc) ca la turnurile si statiile de pompare din MAG ( obisnuinta, ce sa-i faci).
daca s-ar inventa razboaiele virtuale ( tinute pe ps3) ,noi, romanii, am cuceri lumea mai usor decat a reusit Alexandru machedonul.
in afara de treaba cu store pt. DLCuri, e vre-o problema intre zone? Sa stiu daca sa iau zona 2 sau nu.
Nu e nici o problema, poti sa iei ce zona vrei dar nu o sa mai poti sa ai ce ai deblocat ( hartile in special, sunt 2) pe un alt cont, us, sau asia.Daca iei Europa (uk) o sa ai cele doua harti numai pe contul de Uk si aceasi poveste si la celelelte conturi.Poti sa cumperi zona doi si sa deblochezi hartile si armela pe cont de zona 1 sau 3 dar numai pe acela o sa ai si cele 2 harti.
Bookmarks