Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 4 of 8 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 61 to 80 of 145

Thread: CGR - BC2

1. #61 SP
    Member faxiu's Avatar
    Quote Originally Posted by boga View Post
    Ti-am dat si io invite, dar m-ai refuzat nepoliticos
    pai nu joc cu noobi, parca nu stii...Nu ies din joc in general si in special cand sunt in top. Eram chiar primul . Acu la inceput si mia aia de exp e de baza. Ca dovada din meciul ala mi-a deblocat defribilatorul. Si am si 2 killuri cu el. E super tare aia ). Si apoi am iesit ca saptamana asta am forjat la munca de mi-a iesit pe nas. Si-s cam obosit.

2. #62 SP
    Member ramusg's Avatar
    Quote Originally Posted by Muthu Raoul View Post
    Am o nelamurire... am intrat randomly si eram singur in squad... chestia tare a fost ca am auzit coechipieri vorbind. Acum intrebarea: Daca nu ne bagam in squaduri in private, putem vb toti unul cu altul?
    cand esti singur ii auzi pe cei care sunt la randul lor singuri in squad

3. #63 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by faxiu View Post
    pai nu joc cu noobi, parca nu stii...
    Am inteles profesionistule Las ca i-am ars pe baieti cu cristache si cu mobu, dar oricum tre sa recunosc ca de departe cei mai buni adversari pe care i-am intalnit pana acum sunt romanii.. si chinezii

4. #64 SP
    Member ramusg's Avatar
    Dap, jucam bine dar vreau sa va amintesc ca luni dimineata am facaut cateva meciuri de sabotaj in MAG, super, mi-am amintit cat de fun e jocul , cred ca am putea sa mai dam o tura si prin MAG, suntem multi aici din "vechea garda".

5. #65 SP
    Member faxiu's Avatar
    eu de-abia nu mai dau cutit de la 30 de metri. Acu nimeresc pistolul. Cand ne adunam de un squad ma bag si eu la un MAG ca mi-e tare dor...Frumos BC2-ul dar feeling-ul mag....

6. #66 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    La 21.00 MAG?

7. #67 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Ma innebuniti Intre timp hai dam si un BC2

8. #68 SP
    Member ramusg's Avatar
    Da, la 21.

9. #69 SP
    Member faxiu's Avatar
    Dedicatie speciala pentru romanashii cu luneta lipita de orbita si impotriva carora nu-mi place sa joc. Hai ca va stitzi voi . Sper sa va vad cu kill si din fata ca la dorsal mi-o fur mereu.
    P.S. va rog sa o luati ca pe o gluma, nu insinuez nika si nici nu am nimic cu gays daca stau in banca lor.

10. #70 SP
    Member omudinmultime's Avatar
    Ai de capu meu...de unde ai gasit melodia asta retardata, din ce strafunduri ale net-ului ai scos-o?! (nu raspunde este o intrebare retorica, nu vreau sa stiu!)

11. #71 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Southpark Season 12: Canada on Strike - What,What in the Butt

What, What In the Butt - Clips - South Park Studios

lol

12. #72 SP
    Member HawK's Avatar
    Salut, fac si eu rost de el in seara asta. Daca vrea cineva sa joace add xHawk2010, o sa fiu online dupa 21. Am Headset!

13. #73 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Eu sunt online de acum,add andreicristian90.Termin ce mai am din campanie in 10-20 de minute si ma bag in multy.Din pacate nu am headset.

14. #74 SP
    Quote Originally Posted by HawK View Post
    Salut, fac si eu rost de el in seara asta. Daca vrea cineva sa joace add xHawk2010, o sa fiu online dupa 21. Am Headset!
    LOLZ, am jucat cu tine si nici nu am stiut ca esti roman, cand eram cu muga si ratzoiu in squad, da-mi add daca ai loc.

Faxiule, mai da si tu un join la squad invite-uri, sau te-ai suparat pe mine?

15. #75 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by omudinmultime View Post
    LOLZ, am jucat cu tine si nici nu am stiut ca esti roman, cand eram cu muga si ratzoiu in squad, da-mi add daca ai loc.
    Si io am crezut la fel, mai ales ca nu avea tag-ul cu RO in fata, dar pana la urma m-am prins Add si la mine Hawk

Oricum, frumos aseara cu echipa de romani. I-am cam facut pe baieti, dar meciurile au devenit cu adevarat competitive cand au intrat in echipa adversa multi arabi /baietii cu kane si in general cu ksa in nick/, care stiu meserie /si in U2 sunt redutabili/.

PS: mobule, fax a intrat aseara imediat ce ai iesit tu. Ti-a luat locul in squad, dar nu a rezistat prea mult si a iesit blestemand BC2 si regretand MAG-ul

16. #76 SP
    Member faxiu's Avatar
    eh..dupa cum spuneam sunt bug target. Poate e momentul sa dau o scrisoare la developeri jocuri si PS3 firmware sa fac si un ban cinstit. Eu raman cu un picior prins intr-un bolovan, mi se agata uniforma de o sarmulitza, se infige bocancul sub o radacina....Asta numai la BC2. La u2 mor din grenade la 10 metri de mine si multe altele, in XMB imi apar optiuni ciudate sau primesc un freeze de tre sa scot din priza etc. Aseara mi-am luat inactivity kick (ca v-ati facut ca nu auziti nici1 cand intrebam care e limita de timp) si apoi freeze pe priza. Ca atare si acu e consola scoasa din priza.
    Din principiu eu nu dau quit, asa ca invite ramane si il onorez dupa ce se termina meciul sau daca suntem in aceeasi echipa. Am facut 1data switch cand ma saturasem de whatwhat de la muthu si inca 3 romanashi bengosi in lighthouse snipe fest

17. #77 SP
    Member muski's Avatar
    Faxiu cu rabdarea necesara incepe sa iti placu jocul usor usor, o sa jucam si mag iar cat de curand nu iti face probleme ca nu l-am lasat o sa jucam, PROMIT.

18. #78 SP
    Quote Originally Posted by muski View Post
    Faxiu cu rabdarea necesara incepe sa iti placu jocul usor usor, o sa jucam si mag iar cat de curand nu iti face probleme ca nu l-am lasat o sa jucam, PROMIT.
    Asculta-l ca stie ce vorbeste, serios, si eu ma disper in jocu asta destul, dar imi place tot mai mult, inactivity kick iti iei in 2 min, daca nu intri in joc, daca te bagi si te ascunzi undeva te tine mai mult.
    Ma dispera tot mai tare nr mic de locuri in squad...daca s-ar extinde la 6 ar fii super...cred ca o sa bantui putzin forumurile oficiale sa ma plang pacolo, cine stie.

19. #79 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    omudinmultime ...eu de obicei ma ascund undeva prin baza si blochez look-ul la controller si nu imi da kick. butonul il blochez cu o carte ceva

20. #80 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Quote Originally Posted by faxiu View Post
    eh..dupa cum spuneam sunt bug target. Poate e momentul sa dau o scrisoare la developeri jocuri si PS3 firmware sa fac si un ban cinstit. Eu raman cu un picior prins intr-un bolovan, mi se agata uniforma de o sarmulitza, se infige bocancul sub o radacina....Asta numai la BC2. La u2 mor din grenade la 10 metri de mine si multe altele, in XMB imi apar optiuni ciudate sau primesc un freeze de tre sa scot din priza etc. Aseara mi-am luat inactivity kick (ca v-ati facut ca nu auziti nici1 cand intrebam care e limita de timp) si apoi freeze pe priza. Ca atare si acu e consola scoasa din priza.
    Din principiu eu nu dau quit, asa ca invite ramane si il onorez dupa ce se termina meciul sau daca suntem in aceeasi echipa. Am facut 1data switch cand ma saturasem de whatwhat de la muthu si inca 3 romanashi bengosi in lighthouse snipe fest
    What What in the butt . E... stii si tu cum e... o tura de sniper e mana cereasca .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 8 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks