Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 8 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 81 to 100 of 145

Thread: CGR - BC2

1. #81 SP
    Member faxiu's Avatar
    MI-a picat fisa aseara ca desi sunt n00b, veteranii din lista mea de preteni nu stiu lucruri esentiale. De aceea ma gandesc sa facem o lista de mici chestii f. importante. Incep aici, daca vrea cineva sa faca un thread, poate cand s-or aduna. Daca se aduna.

1. Nu mai stati ca niste curci la taiat cand armati/dezarmati COMuri. Nu trebuie sa te uiti la el, te poti invarti si vedea ce se intampla in jurul tau, si mai ales POTI sa tragi...nu se intrerupe faza (binenteles, tre sa tii in continuare butonul asapasat doh...)
    2. Daca nu stii sa pilotezi elicopterul atunci NU PILOTA. avem oemni buni piloti si ar trebui sa-i lasam pe ei. Inveti cand joci cu straini .
    3. Daca esti la inceput de RECON nu da drumul la aim dupa ce tragi. Stai sa vezi unde se duce glontul si ce traiectorie are. Bolta etc.
    4. Daca nu mai ai ammo pe inginer dar insisti sa distrugi tancul baga repair tool pe el. Are dmg foarte mare. tot cu repair tool poti face gaurele in pereti si tragi prin ele
    5. daca esti medic si ai defib la tine, foloseste-l si pentru actiunile de cutit. Are delay mai mic intre actiuuni fata de cutit. Am incercat sa si omor cu el dar nu a mers. Sau nu am reusit.

Si am gasit un filmuletz tare cu UAV plin de C4...dementza. Si nu vad de ce nu ar merge si cu ATV chestia asta. cu conditia sa-l duci panala baza.

2. #82 SP
    Member omudinmultime's Avatar
    Quote Originally Posted by faxiu View Post
    MI-a picat fisa aseara ca desi sunt n00b, veteranii din lista mea de preteni nu stiu lucruri esentiale. De aceea ma gandesc sa facem o lista de mici chestii f. importante. Incep aici, daca vrea cineva sa faca un thread, poate cand s-or aduna. Daca se aduna.

1. Nu mai stati ca niste curci la taiat cand armati/dezarmati COMuri. Nu trebuie sa te uiti la el, te poti invarti si vedea ce se intampla in jurul tau, si mai ales POTI sa tragi...nu se intrerupe faza (binenteles, tre sa tii in continuare butonul asapasat doh...)
    2. Daca nu stii sa pilotezi elicopterul atunci NU PILOTA. avem oemni buni piloti si ar trebui sa-i lasam pe ei. Inveti cand joci cu straini .
    3. Daca esti la inceput de RECON nu da drumul la aim dupa ce tragi. Stai sa vezi unde se duce glontul si ce traiectorie are. Bolta etc.
    4. Daca nu mai ai ammo pe inginer dar insisti sa distrugi tancul baga repair tool pe el. Are dmg foarte mare. tot cu repair tool poti face gaurele in pereti si tragi prin ele
    5. daca esti medic si ai defib la tine, foloseste-l si pentru actiunile de cutit. Are delay mai mic intre actiuuni fata de cutit. Am incercat sa si omor cu el dar nu a mers. Sau nu am reusit.

Si am gasit un filmuletz tare cu UAV plin de C4...dementza. Si nu vad de ce nu ar merge si cu ATV chestia asta. cu conditia sa-l duci panala baza.
    Bune sfaturi pentru toata lumea care nu le stia, sau le-a uitat, faza cu ATV sau orice masina plina de C4 ii faza veche in BF, si ii foarte eficienta intradevar, problema ii sa ajungi cu masina pana la M-coM, bineinteles ca se poate dar depinde de adversari.

3. #83 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    as adauga si eu cateva sfaturi(ca sa citeasca lumea si mai sus voi numerota in continuare):

6. Daca jucati assault sau medic nu uitati sa lasati un ammo box sau un health box in locurile critice de aparat sau intr-o pozitie care trebuie aparata fixa. Nu ignorati cererile camarazilor. Nu va repeziti la vehicule si plecati singuri pt ca nu e un joc pt un lone wolf.

7. Fiti cat mai mobili - daca vedeti ca pe o anumita ruta nu prea aveti sanse, ganditi-va la alta ruta ocolitoare care sa surprinda inamicul.

8. Folositi cu incredere Heavy Mg-urile- sunt utile atat impotriva inamicilor cat si impotriva elicopterelor.

9.Incercati sa va infiltrati in tabara adversarului si sa trageti cat mai putine focuri(sa fiti cat mai stealth - in stil Uncharted). Daca vreti o infiltrare rapida folositi un atv Daca sunteti singur o sa muriti foarte repede adoptand stilul Rambo. Ganditi de doua ori inainte sa deschideti focul. In atac vietile echipei conteaza. Mai utili o sa fiti daca asteptati ca si coechipierii sa se spawneze langa voi.

10. Folositi cu incredere perk-urile pt vehicule, nu doar armura si power. Eu gasesc foarte util sa folosesc la UAV perk-ul de foc alternativ. ai racheta si mitraliera. La Bradley iti da o racheta frumoasa care o poti ghida. E util si la tancurile celelalte daca nu ai un coechipier in tanc. Un alt perk util mi se pare smoke-ul, atat la vehicule cat si in loc de Grenade Launcher pt clasa Assault. Asigura un cover prin care inamicul nu mai tinteste la fel de precis.

11. Comunicati - aveti headset - incarcati-l si vorbiti cu coechipierii. Ajuta enorm chiar si daca doar injurati sau cantati.

12. Nu va speriati daca nu reusiti sa plasati o bomba la M-com sau inamicii o dezamorseaza tot timpul. Majoritatea cladirilor din joc pot fi distruse astfel exista mai multe moduri in care poti castiga.

13.(ca tot in data asta suntem azi) Nu ezitati sa imprumutati vehiculele abandonate de adversari. Un elicopter e de nepretuit cateodata, faci un adevarat haos in tabara adversa. Cu putin noroc poti chiar sa le furi un vehicul de sub nas. Obtii si avantajul ca respectivul vehicul nu se mai spawneaza pana nu e distrus cel furat.

14. Folositi mine anti-tank(sfatul meu e sa le puneti in locuri intens circulate dar in umbra sau greu vizibile. Interesant ca minele raman in limita de 6 si dupa ce muriti.) si rpg-ul. El poate fi folosit cu succes la inamici care campeaza dupa un perete , la apararea unui M-com care a fost minat de voi, etc.
    asteptam si alte sfaturi. .. . ..

4. #84 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Multumim de sfaturi. Cosmin, cand facem un squad, vorbim mereu... sau cantam... deci punctul 11 cade.

5. #85 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Si injuram

6. #86 SP
    Member LeGenD's Avatar
    in the butt...

7. #87 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    15. �n timpul unei confruntări cu un număr mai mare de 2 inamici, este vital să treceți imediat pe pistol �n momentul �n care s-a terminat �ncărcătorul armei primare.

16. Minele antitanc pot fi folosite (c�nd jucați �n atac evident) și �n alte moduri dec�t scopul primar pentru care au fost concepute, merg amplasate �n jurul unui MCOM și detonate cu ajutorul unei grenade sau 2-3 focuri de armă, se primesc puncte �n plus pentru damage la obiectiv și dacă se nimerește vreun inamic �n apropriere, cu at�t mai bine, faceți și un kill.

-

Aruncați un ochi și pe aici, informații foarte utile: Bad Company 2 Strategies - GameReplays.org

8. #88 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Tocmai ce am terminat si eu 3 meciuri cu mobu si hawk,cu ocazia asta am facut si eu Gold Star 2 AKS-74U.Numai puteam de ras lol,foarte distractiv ,din pacate nu pot sa stau foarte mult pentru ca am treaba si cred ca se vede si dupa cum joc,sper ca nu am fost un NEWB total,mersi de sfaturi,mai ales cu ascunsul dupa perete,nasol ca a venit unu si mi-a dat un cutit.Apropo caine_rau your a baaadd baaad baaad doooog lol.

17.Folositi butonul pentru SPOT,e foarte folositor.
    18.Nu stati pe deal si trageti cu CG sau orice alt tip de RPG,doar doar o sa lovesc ceva.Credeti-ma am vazut destui care fac asa.
    19.Mai bine team player decat lone wolf,mai bine trag 10 gloante,omor adversarul si imi salvez coechipierul,decat sa dau un cutit si sa pierd un ticket.

Edit: Daca mai e cineva interesat de un Bad Company friend,dati-mi add la andreicristian90,desi nu am headset,pot sa vorbesc prin semne lol.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/ps3/andreicristian90

9. #89 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    20. Nu mai stati cu spatele tancului inspre inamic!! In functie de cum se misca inginerii/blindatele inamice cand va bateti cu ei, rotitit tot timpul tancul sa stea cu fata inspre ei.
    21. Daca sunteti ingineri, inainte sa sariti in tanc, echipati ori repair tool, ori lansatorul. In felul asta salvati ceva fractiune de secunda care poate sa ajute mult in timpul ciomagelii cand parasiti tancul.
    22. Nu mai tineti blindatele in loc pentru ca deveniti mancarea preferata la sniperilor.
    23. Matematic vorbind, de la un anumit nivel incolo, nu se mai merita unlock-ul de extra-armor la blindate, mai degraba senzorii anti inamici si explozibili sau extra weapon (daca planuiti sa mai dati o tura si cu UAV-ul).

10. #90 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    24. Intotdeauna, dar absolut in totdeauna inamicul o sa iasa de dupa cover. Mai tot timpul primesc hitmarker pe un inamic care reuseste sa se ascunda dupa un perete si ma gandesc "NU are cum sa scoata cu 10% capu direct inspre o pozitie pe care eu o tin, deci hai sa flancam", de fiecare data mi-o iau in bara pentru ca acel inamic scoate capul. DECI: Cu cat inamicii au mai putin HP cu atat actiunile lor devin mai lipsite de sens si mai Rambo style.

25. Tankcurile au si un buton de Reverse. Adica merge sa dai in spate cu ele. Nu mai duceti tankurile direct in baza inamicului ca sa fie mancate de ingineri in cateva secunde. Jucati strategic si bombardati de dupa un mic cover. Daca baza are un M-COM station care poate fi distrus prin Demolition 2.0 nici nu aveti ce cauta in baza inamicului pana nu distrugeti acel M-COM cu tancul.

26. NU va blocati pe o anumita arma pe care incercati sa faceti Gold Stars, alegeti kitul potrivit situatiei daca ati murit.

---------- Post added 14-04-2010 at 08:04 AM ----------

Quote Originally Posted by superman90 View Post
    23. Matematic vorbind, de la un anumit nivel incolo, nu se mai merita unlock-ul de extra-armor la blindate, mai degraba senzorii anti inamici si explozibili sau extra weapon (daca planuiti sa mai dati o tura si cu UAV-ul).
    Cand ai de a face vs alte tancuri sau KORN (RPG stationar) nu se merita deloc. Dar cand ai de a face cu multa infanterie cu RPGuri iti salveaza viata Armura.

11. #91 SP
    Cateva sfaturi clasice dar extrem de utile:

27. Cand trageti cu arma folositi tehnici de strafe (miscare laterala stanga-dreapta) si schimbati pozitia stand in picioare cu gehemuit cat mai des, pestru a destabiliza tinta adversarului.
    28. Cand va treziti cu un inamic langa voi trageti fara sa tintiti, in bursturi scurte, asa cu orice arma o aveti o sa ii omorati si este mult mai rapid decat sa puneti tinta, plus ca va puteti misca mai repede in pozitie de flancat cand trageti asa.
    29. Folositi cutzitul cat mai mult posibil cand sunteti in spatele bazei inamice pentru a evita detectia din cauza zgomotului facut de arma.Daca aveti un inamic in pozitie statica nu alergati inspre el ca va aude pasii daca are headset, mergeti incet, si NU incepeti sa alegati dupa inamici sa le dati cutit ca va expuneti spatele sau chiar va puteti trezi ca se intoarce si va omoara cu arma.
    30. In aparare, nu impingeti toti in spawn-u advers ca disperatii, este indeajuns sa treaca un inamic de voi si se mai spawn-eaza 3 pe el si ii gata de M-com-uri, daca nu mai este nimeni sa le apere. Daca vedeti ca 80% din echipa ii pe coclaurile inamice ramaneti in baza ca oricum mai multa treaba o sa faceti acolo.
    31. Folositi MG-urile (mitralierele ale stationare care au un blindaj in fatza), curatati copaci cu ele ca sa nu mai aiba adversarii unde sa se ascunda, dati spot cu ele ca doar va ramane degetul de la mana stanga liber puneti-l pe select si apasati cu incredere, Nu uitati! Nu va poate omora nimeni, doar daca da mortar sau ingineru cu racheta si evident ciulitzi urechile sa nu va ia cu cutitu sau sa va flancheze.

PS: Sfatul 9 fffff important am remarcat jucatori mai noi care nu fac treaba asta, si are de suferit toata echipa, deci ATENTIE la coechipieri!

12. #92 SP
    Member ramusg's Avatar
    Ultimul sfat, cand un amarat ( ca mine) se chinuie sa armeze sau sa dezarmeze un M-com nu stati sa urmariti vrabiutele, ca m-am saturat sa tin M-c de unul singur sau sa stau cu frica-n san ca ma curata adversarii prea repede si nu explodeaza fiind f repede dezamorsata bombardeaua. Multe jocuri le-am castiga pt ca m-am "sacrificat " pt a " lua cutiutele" respective si nu mi-a pasat de K/D, dati fuga sprea ele si dati cu ce aveti in cei ce incearca sa le dezamorseze, cu pietre, bate si topoare.

13. #93 SP
    sfatul 30. mi se pare foarte bun. am observat de multe ori chestia asta. Consider mai util sa stai in baza. as putea sa dau un sfat conexat cu asta si anume:

33.*(32 l-a scris remusg) Nu stati in aparare descoperiti in fata adversarilor. Profitati de copaci, pietre , locuri umbrite care va ofera o protectie atat vizuala cat si fizica. Ideal ar fi o pozitie din care sa asigurati un flanc cat mai mare. Nu disperati daca inamicul trece de voi. Spot pe el si coechipierii anuntati isi vor face treaba.

Manualul jucatorului online de Battlefield Bad company 2 . strangem sfaturi de o carte

14. #94 SP
    Member faxiu's Avatar
    Ca tot ma chinui cu RECON acum am constat si aplic de fo 3 zile: spot first, shoot after. Si mai ales m-am axat aseara pe non-fire: stateam cu ochii pe squad si cei din team si dadeam spot la inamici. Am facut chiar treaba buna. Mai am de lucrat putin la mortar sa nimeresc mai repede spatiul dintrefrunze. Ca am dat de cateva ori in alte zone din greseala, facand lock pe frunzulitza din prim plan.

15. #95 SP
    35.Pentru spotuit foarte util e si Uav-ul, nu numai reacon-ul. Poti spot-ui de exemplu, adversarii care se apropie de squad-ul tau sau care sunt in drumul squad-ului atunci cand atacati.

Cu Uav-ul daca cobori foarte aproape de sol poti intra si in cladiri cu putina indemanare. pacat ca nu poti da cutit. dar am facut roadkill cu el. din 111 kill-uri cate am cu clasa vehiculelor de aer - 48 sunt cu UAV-ul. Nu sunt elicopterele preferatele mele dar uav-ul ala ma face sa ma simt ca un copil cu o jucarie teleghidata. si e minunat sa haituiesti inamicii cu mitraliera sau sa dai o racheta cand dezamorseaza un M-com.

16. #96 SP
    Quote Originally Posted by ramusg View Post
    Ultimul sfat, cand un amarat ( ca mine) se chinuie sa armeze sau sa dezarmeze un M-com nu stati sa urmariti vrabiutele, ca m-am saturat sa tin M-c de unul singur sau sa stau cu frica-n san ca ma curata adversarii prea repede si nu explodeaza fiind f repede dezamorsata bombardeaua. Multe jocuri le-am castiga pt ca m-am "sacrificat " pt a " lua cutiutele" respective si nu mi-a pasat de K/D, dati fuga sprea ele si dati cu ce aveti in cei ce incearca sa le dezamorseze, cu pietre, bate si topoare.
    Poi de ce nu astepti colegii sa vina si plantezi dupa ce se pozitioneaza pentru aparat, am jucat zilele trecute cu ratzoiu, cipri si inca cineva nu mai retin si am facut un pic de strategie si tactica de genu asta, reusind sa plantez asa 5 m-com-uri cu succes intr-o tura.Cu un pic de coordonare iese frumos de tot treaba.Daca o iei la picior inainte pana apucam sa te ajungem ii dezamorsata bomba.

17. #97 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    36. Nu va feriti de tacticile ceva mai "golaneshti" cu saritul din elicopter Adica zbori peste baza inamica cu elicopterul de atac, omul de la mitraliera se parasuteaza fix pe elicopterul inamic parcat acolo. Boom, doua elicoptere

Sau elicopter de transport plin cu soldati, curatat un pic zona de inamici cu rotativele, parasutare in forta, MCOMM luat

18. #98 SP
    Member faxiu's Avatar
    asta daca joci pana in ora 20.30-21.00. Dupa....vin baietii.

Ma gandeam sa organizam noi astia varza cu pilotajul and stuff un private match doar pentru training. Din pacate mi se pare ca trebuie 7 de echipa? Nu-s sigur. Ca alta varianta sa invat elicopterul nu prea am. Sau am? In afara de scos clantag/join/piss teammates/quit/repeat.

19. #99 SP
    Member cristian77's Avatar
    Asta e spiritul acestui joc,TACTICA si team-work. Pentru ca,pentru mine e clar cel putin,cel care vede primul un adversar are sanse
    de 90% sa castige duelul. So,strafe si alte giumbuslucuri de evaziune nu isi au locul in jocul asta

20. #100 SP
    pai poti sa iti alegi sa joci pe o harta cu elicoptere. atacama desert , valparaiso etc si sa padesti sa iei primul elicopterul. nu trebuie private match neaparat. poti sa inveti sa pilotezi un elicopter si controland UAV-ul(cred ca v-ati saturat de cat l-am laudat) pentru inceput.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 8 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks