MI-a picat fisa aseara ca desi sunt n00b, veteranii din lista mea de preteni nu stiu lucruri esentiale. De aceea ma gandesc sa facem o lista de mici chestii f. importante. Incep aici, daca vrea cineva sa faca un thread, poate cand s-or aduna. Daca se aduna.
1. Nu mai stati ca niste curci la taiat cand armati/dezarmati COMuri. Nu trebuie sa te uiti la el, te poti invarti si vedea ce se intampla in jurul tau, si mai ales POTI sa tragi...nu se intrerupe faza (binenteles, tre sa tii in continuare butonul asapasat doh...)
2. Daca nu stii sa pilotezi elicopterul atunci NU PILOTA. avem oemni buni piloti si ar trebui sa-i lasam pe ei. Inveti cand joci cu straini.
3. Daca esti la inceput de RECON nu da drumul la aim dupa ce tragi. Stai sa vezi unde se duce glontul si ce traiectorie are. Bolta etc.
4. Daca nu mai ai ammo pe inginer dar insisti sa distrugi tancul baga repair tool pe el. Are dmg foarte mare. tot cu repair tool poti face gaurele in pereti si tragi prin ele
5. daca esti medic si ai defib la tine, foloseste-l si pentru actiunile de cutit. Are delay mai mic intre actiuuni fata de cutit. Am incercat sa si omor cu el dar nu a mers. Sau nu am reusit.
Si am gasit un filmuletz tare cu UAV plin de C4...dementza. Si nu vad de ce nu ar merge si cu ATV chestia asta. cu conditia sa-l duci panala baza.

.

,din pacate nu pot sa stau foarte mult pentru ca am treaba si cred ca se vede si dupa cum joc,sper ca nu am fost un NEWB total,mersi de sfaturi,mai ales cu ascunsul dupa perete,nasol ca a venit unu si mi-a dat un cutit.Apropo caine_rau your a baaadd baaad baaad doooog lol.
Adica zbori peste baza inamica cu elicopterul de atac, omul de la mitraliera se parasuteaza fix pe elicopterul inamic parcat acolo. Boom, doua elicoptere

Bookmarks